WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhaneczka, moja też mówiła, że zrobi mi drinka, ale tym razem bez palemki
haha.. powiedziałam, że jakoś to przeżyję.
Swoją drogą dziwię się, że w sobotę możecie robić badania z obciążeniem, bo u mnie jest informacja, że w soboty nie robią takich badań. Choć nie wiem czy wszędzie. -
Hej!
Ja już po śniadanku, ale mi teraz gorąco, mam jakieś uderzenia ciepła..
Ja mam kombinezon 68 ze smyka, jak śpiworek z suwakiem na pas w foteliku, i mam polarkowe bluzeczki takie misiate jeszcze i to w roznych rozmiarach. Kurteczki też mam w różnych rozmiarach i cieplejsze i cieńsze, dużo tego generalnie dostałam. Ilościowo to jeszcze nie wiem, bo czekam na szafkę Emilki i dopiero zacznę to ogarniać, a teraz pochowałam gdzie się da
Haneczka a czy do końca nie trzeba siedzieć po glukozie na tyłku? No poza toaletą.
Haneczka i Madziula powodzenia, już niedługo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaneczka mi sie wydaje ze po obciazeniu glukoza trzeba caly czas siedziec, bo jak bedziesz w ruchu i bedziesz chodzic to da zafalszowany wynik z tego pomiaru, bo ja pametam 4 lata temu tez siedzialam jak kolek w bezruchu bo tak mi w labo kazali.
zabka a, wlasciwis co Ty robisz w tym szpitalu, bo ja sama po szpitalu i taki tydzien zwariowany mialam, ze przepraszam ale nie doczytalam o co chodzi
Ja takie body czy kombinezonik przejsciowke na jesisn dopiero kupie, bo narazie to jestem w trakcie wojnh domowej z zusem srusem. Kamila za 2 dni rozprawa, mam nadzieje ze im tam dasz do wiwatu!! -
haneczka wrote:Cześć dziewczęta
Witam sie w mdłym nastroju. Wypiłam jak to powiedziała pielęgniarka "drinka z palemką" i próbuje przetrwać pierwszą godzinę. Jeszcze 20 minut mi zostało. Bleee. Ja chce śniadanie. W drugiej godzinie chyba pójdę kupić buty bo zwariuje w poczekalni. Na szczęście luxmed jest w galerii dominikańskiej
Pocieszające jest to, że gorączka synkowi spadla na dobre i nie podaję już leków przeciwgoraczkowych od wczoraj o 14:00. Uff
Miłego dnia!
Raczej Cię nie puszczą z labo, lepiej siedź bo w każdej chwili moze Ci się zrobic słabo. Gazetki studiujMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyHaneczka super ze gorączka odeszła.
Wreszcie odpoczniesz.
Sarcia poszłam bo dostałam skierowanie na nogi mam straszne żylaki,nogi odmówiły posłuszeństwa strasznie bolały,palili chodzić nie mogłam.
Mieli zrobić badanie z krwi żeby wykluczyć zakrzepice i tu jest ok oraz usg nóg.
Okazało się że lekarz jest na urlopie dwa tygodnie.
Chcieli mnie zostawić tyle pajace w tym szpitalu.
Więc dostałam propozycje od dwóch lekarzy żeby na własne zadanie wyjść i to zrobiłam.
Właśnie podpisał gin papierek.
Pójdę zrobię prywatnie usg.
Ale gadałam nie dawno z położna i ona też ma żylaki i bardzo cierpiała przez tą pogodę na dniach więc chyba to przez pogodę.
Gin powiedział żeby zrobić operacje porządek po porodzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok ja nie zawsze nadrabiam wszystko wiec mogłam przeoczyć
Zobaczcie jakie ładne sukienki w pepcoprzepraszam ze bokiem fota ale z telefonu nie umiem inaczej
kupiłam białą i czarną razem 42zl
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/954222810b19.jpgmmargol, żabka04, A_n_k_a_80, Lusia8998, bisacz, Sabina, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość