X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka
    dasz rade po drineczku :) i brawa dla synusia
    u nas trzydniówka dosłownie trwała 3 doby i zaraz pojawiły sie drobniusienkie krosteczki (ale nie duzo)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, moja też mówiła, że zrobi mi drinka, ale tym razem bez palemki :P haha.. powiedziałam, że jakoś to przeżyję.

Swoją drogą dziwię się, że w sobotę możecie robić badania z obciążeniem, bo u mnie jest informacja, że w soboty nie robią takich badań. Choć nie wiem czy wszędzie.

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Ja już po śniadanku, ale mi teraz gorąco, mam jakieś uderzenia ciepła..

Ja mam kombinezon 68 ze smyka, jak śpiworek z suwakiem na pas w foteliku, i mam polarkowe bluzeczki takie misiate jeszcze i to w roznych rozmiarach. Kurteczki też mam w różnych rozmiarach i cieplejsze i cieńsze, dużo tego generalnie dostałam. Ilościowo to jeszcze nie wiem, bo czekam na szafkę Emilki i dopiero zacznę to ogarniać, a teraz pochowałam gdzie się da :D

Haneczka a czy do końca nie trzeba siedzieć po glukozie na tyłku? No poza toaletą.
    Haneczka i Madziula powodzenia, już niedługo ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, ja też słyszałam wielokrotnie, że trzeba siedzieć.. ruch może źle wpłynąć na wynik. Zresztą w przychodni zawsze mi mówią, że nie mogę opuszczać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka mi sie wydaje ze po obciazeniu glukoza trzeba caly czas siedziec, bo jak bedziesz w ruchu i bedziesz chodzic to da zafalszowany wynik z tego pomiaru, bo ja pametam 4 lata temu tez siedzialam jak kolek w bezruchu bo tak mi w labo kazali.

zabka a, wlasciwis co Ty robisz w tym szpitalu, bo ja sama po szpitalu i taki tydzien zwariowany mialam, ze przepraszam ale nie doczytalam o co chodzi :(

Ja takie body czy kombinezonik przejsciowke na jesisn dopiero kupie, bo narazie to jestem w trakcie wojnh domowej z zusem srusem. Kamila za 2 dni rozprawa, mam nadzieje ze im tam dasz do wiwatu!! :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    dam im do wiwatu :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Cześć dziewczęta :)

Witam sie w mdłym nastroju. Wypiłam jak to powiedziała pielęgniarka "drinka z palemką" i próbuje przetrwać pierwszą godzinę. Jeszcze 20 minut mi zostało. Bleee. Ja chce śniadanie. W drugiej godzinie chyba pójdę kupić buty bo zwariuje w poczekalni. Na szczęście luxmed jest w galerii dominikańskiej ;)

Pocieszające jest to, że gorączka synkowi spadla na dobre i nie podaję już leków przeciwgoraczkowych od wczoraj o 14:00. Uff

Miłego dnia!:)
    Super, cieszę się ze juz dobrze. Najprawdziwsza trzydniówka ;)
    Raczej Cię nie puszczą z labo, lepiej siedź bo w każdej chwili moze Ci się zrobic słabo. Gazetki studiuj ;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka super ze gorączka odeszła.
    Wreszcie odpoczniesz.

Sarcia poszłam bo dostałam skierowanie na nogi mam straszne żylaki,nogi odmówiły posłuszeństwa strasznie bolały,palili chodzić nie mogłam.
    Mieli zrobić badanie z krwi żeby wykluczyć zakrzepice i tu jest ok oraz usg nóg.
    Okazało się że lekarz jest na urlopie dwa tygodnie.
    Chcieli mnie zostawić tyle pajace w tym szpitalu.
    Więc dostałam propozycje od dwóch lekarzy żeby na własne zadanie wyjść i to zrobiłam.
    Właśnie podpisał gin papierek.
    Pójdę zrobię prywatnie usg.
    Ale gadałam nie dawno z położna i ona też ma żylaki i bardzo cierpiała przez tą pogodę na dniach więc chyba to przez pogodę.
    Gin powiedział żeby zrobić operacje porządek po porodzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka no to racja, faktycznie durnie jakies...2 tygodnie coe trzymac bo lekarza nie ma skad oni te pomysly biora w szpotalu omg o.O

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja caneloni rpbie z miesiem mielonym sosem pomidorowym zapiekane pod beszamelem mniaam :)

A dzis na obiad mam lenia i zrobie racuchy z jablkami i cukrem pudrem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, my dzisiaj też z mięsem, ale czasem robię ze szpinakiem i fetą/ricottą ;)
    a na jutrzejszy obiad mąż wyprosił pstrągi, choć osobiście nie przepadam przez ości...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no tez jest dobre :) chociaz ja bardzkej miesozerna jestem , a na jutro na obiad planuje zrobic gulasz na drugie i jakzawsze rosol ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas ostatnio tak burzowo, że aż boję się zupy robić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas odpukac burzy jeszcze nie bylo, zreszta ja jestem taka panikara jak burze slysze ze bym najchetniej siedziala w szafie ewentualnie w narozniku w schowku na posciel :)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ciągle słońce i upal;) zapraszam do Rybnika :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png

Wysłany: 18 czerwca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. Odzywała się może Bbeczka kiedyś? Coś dawno nie widziałam jej tu...

bbeczka91 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    była tutaj wczoraj jak mi się dobrze wydaje ;)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chetnie wybiore sie tam gdzie slonce i cieplo :) bo wczoraj po deszczu to chlodno :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie dzis wazylam i od poczatku ciazy przytylam 4 kg poki co :)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 czerwca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok ja nie zawsze nadrabiam wszystko wiec mogłam przeoczyć ;)

Zobaczcie jakie ładne sukienki w pepco :) przepraszam ze bokiem fota ale z telefonu nie umiem inaczej :/ kupiłam białą i czarną razem 42zl :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/954222810b19.jpg

mmargol, żabka04, A_n_k_a_80, Lusia8998, bisacz, Sabina, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
‹‹ 1286 1287 1288 1289 1290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ