Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Jakie to pokarmowe?
    Ha ha dziewczyny telefon mi poprawił miało być polarowe oczywiście:) jeden polarowy kombinezon

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Wlasnie zaczął sie na Polsacie "i kto to mowi II" takie to śmieszne :)

Lusia8998 lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrzuciłam cannelloni do piekarnika, jestem już tak głodna że się nie mogę doczekać! :)
    pogoda w sam raz żeby gdzieś wybyć, chyba nie będzie już padać jak wczoraj, bo pojechałam do brata, poszliśmy z psem na spacer a ja z parasolem, choć pewnie gdybym go zostawiła zlunełoby konkretnie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sie szykujemy i spadamy do tesciow bo moja corka chce do dziadkow na noc jechac, juz wczoraj jej obiecalismy ze jak bedzie grzeczna to pojedzie i juz od rana mi nadaje na ten temat, pozniej wroce, to z mezem zostaniemy sami faaaajnie w koncu bedzie mozna cos pokombinowac, bo miesoac dyspensy tl juz chyba wystarczajaca nauczka dla mojego chlopa ;P haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się nie mogę doczekać, aż zobacze mojego tatę w roli dzidka! :)
    On jest bardzo zimny, nie okazuje uczuć. W naszej rodzinie tak jakoś dziwnie nikt nigdy uczuć sobie nie okazywał, a zawsze wiemy że za siebie zabijemy i staniemy murem...
    Póki co u mojego brata tata tylko podchodzi do wózka i ogląda wnuczkę, zaraz jak się pojawi wnuk to ja dam tacie się wykazać :D

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Jakie to pokarmowe?
    Skali słownik poprawił ;) chodziło o polarowe

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posprzątałam łazienki, zrobiłam obiad i nie mam siły iść sie wykąpać :/ znowu ten cholerny krzyż daje mi popalić :/

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Mam z Reserved szarą :)
    Gdzie sie kupuje takie malenstwa z reseved?bylam tam ostatnio i od pewnego rozmiaru byly ciuchy chyba 100cm.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Ha ha dziewczyny telefon mi poprawił miało być polarowe oczywiście:) jeden polarowy kombinezon
    No tak myslalam, ja tez mam jeden z takiego delikatnego polarku z wywijanymi wszystkimi koncowkami tzn na stupki i dlonie.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj robie chiliconcare z wolowina :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz mnie tu zablokuja za zasmiecanie forum ;)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5c3416b57ce38894med.jpg
    O taki mam to bardziej chyba taki misiu nuż polar

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 14:38

nick nieaktualny, A_n_k_a_80, nick nieaktualny, _izunia_, Anulka01, Lusia8998, bbeczka91 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

A to my:) ps. Nie patrzcie na włosy bo dawno szamponu nie widziały :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:15

marta258, kamciaelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mmargol, _izunia_, Anulka01, Lusia8998, bbeczka91, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali mam takie same spodenki jak Ty :) Kupiłam w lidlu plus 2 koszulki na ramiączkach do kompletu :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta258 wrote:
    Skali mam takie same spodenki jak Ty :) Kupiłam w lidlu plus 2 koszulki na ramiączkach do kompletu :)
    Ja też mam z Lidla i jeszcze takie malinowe czy różowe koszulki też i jedna biało czerwona bo ja fanka jestem :) od, okazji wygodne

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, tak próbuję ogarnąć wyprawkę i widzę że tych bepanthenów jest kilka, który mam brać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się orobiłam i czekamy na znajomych. Przesunęliśmy meble, żeby to cholerne łóżko się zmieściło to salonu i istny armagedon teraz w pokoju! Wkurzyłam się.. ale jakoś do października musimy dać radę, a potem wypad z łóżkiem! Ja nie będę się obijać o meble z każdej strony..bo mieszkanie jest na to za małe..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się kiedyś bawiło ;D
    https://www.youtube.com/watch?v=zsVbEPX3coU

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrocilam z zakupow i chyba bedzie drzemka, bo w nocy cos spac nie moglam.
    Tez musze pomyslec o zakupie jakich cieplejszych rzeczy dla malego, chociaz kombinezonik, bo reszte w sumie na biezaco mysle, zobaczymy ;)
    I ciagle sie zbieram zeby zamowic lozeczko, materacyk i posciel, ale jakos ciagle nie moge wybrac. Najpozniej w lipcu chcialabym juz miec ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wrocilismy od tesciow, nasza corka powsinoga oczywiscie zostala u dziadkow na noc, jutro kolo poludnia z nimi przyjedzie a my mamy aolna chate :P chociaz wam powiem ze dziwnie jak malej nie ma w domu zaraz jakos mi smutno :(

‹‹ 1288 1289 1290 1291 1292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ