WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywrzuciłam cannelloni do piekarnika, jestem już tak głodna że się nie mogę doczekać!
pogoda w sam raz żeby gdzieś wybyć, chyba nie będzie już padać jak wczoraj, bo pojechałam do brata, poszliśmy z psem na spacer a ja z parasolem, choć pewnie gdybym go zostawiła zlunełoby konkretnie -
nick nieaktualnyA my sie szykujemy i spadamy do tesciow bo moja corka chce do dziadkow na noc jechac, juz wczoraj jej obiecalismy ze jak bedzie grzeczna to pojedzie i juz od rana mi nadaje na ten temat, pozniej wroce, to z mezem zostaniemy sami faaaajnie w koncu bedzie mozna cos pokombinowac, bo miesoac dyspensy tl juz chyba wystarczajaca nauczka dla mojego chlopa ;P haha
Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja się nie mogę doczekać, aż zobacze mojego tatę w roli dzidka!
On jest bardzo zimny, nie okazuje uczuć. W naszej rodzinie tak jakoś dziwnie nikt nigdy uczuć sobie nie okazywał, a zawsze wiemy że za siebie zabijemy i staniemy murem...
Póki co u mojego brata tata tylko podchodzi do wózka i ogląda wnuczkę, zaraz jak się pojawi wnuk to ja dam tacie się wykazać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się orobiłam i czekamy na znajomych. Przesunęliśmy meble, żeby to cholerne łóżko się zmieściło to salonu i istny armagedon teraz w pokoju! Wkurzyłam się.. ale jakoś do października musimy dać radę, a potem wypad z łóżkiem! Ja nie będę się obijać o meble z każdej strony..bo mieszkanie jest na to za małe..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wrocilam z zakupow i chyba bedzie drzemka, bo w nocy cos spac nie moglam.
Tez musze pomyslec o zakupie jakich cieplejszych rzeczy dla malego, chociaz kombinezonik, bo reszte w sumie na biezaco mysle, zobaczymy
I ciagle sie zbieram zeby zamowic lozeczko, materacyk i posciel, ale jakos ciagle nie moge wybrac. Najpozniej w lipcu chcialabym juz miec -
nick nieaktualny