X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    znam ten ból :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Ja do pupy kupiłam z Rossmana - sroka zachwalała a skład faktycznie fajny no i cena fajna bo za duży ok 10zl. Chusteczki kupiłam z pampersa -jakies nowe New baby sensitive. Sroka skrytykowala pampers za kwasek cytrynowy w składzie natomiast zachwalała te z Auchan - akurat tu jej nie posłuchałam bo uwielbiam pampers bo sa miękkie i nie naciągają sie a te z Auchan już takie nie sa.
    Moj Młody po chusteczkach z Auchan miał ropnie na pupci.
    Do pupy tylko bepanthen.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 21:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Do pupy tylko bepanthen.
    U nas tak samo, dopiero jak coś się zaczelo dziać (przy ząbkowaniu) użylismy kremu z tlenkiem cynku czyli jakiś sudocrem czy hipp na odparzenia.

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    im więcej się czyta o tych kosmetykach tym większy mętlik mam w głowie :P
    Też tak mam

Ja kupiłam linomag z różowa nakrętka i bepanthen

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas po grilu. Rodzina jeszcze siedzi, ale ja juz sie zmylam do domu. Brzuch twardy jak skała. Czas odpocząć

Dziś kupiłam w hm na necie spodenki dla siebie i jakiś kombinezon dla syna. Nie mam pojęcia czy spełni moje oczekiwania, ale stwierdziłam że we wrEsniu może być i piękne lato i wstrętny listopad. Może się przydać. Dam znać jak mi przyjdzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po gościach, było miło ale zmęczona jestem. Plecki bolą... także zaraz odpoczywam. Łóżko przesunięte więc na dniach można zabierać się za łóżeczka :D

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj u rodzicow prawie caly dzien spedzilismy. Moj P zrywal z tata czeresnie, ja drylowalam a z mama razem zrobilysmy dzemy czeresniowe mniami! 20 sloiczkow na zime juz ulokowane w piwnicy :-D
    Smialysmy sie z siostra ze Emilka juz teraz ma pdzed nia respekt bo jak kladla reke na brzuch to Emilcia przestawala sie wiercic a jak zabrala to ra zaczynala hihi niesmiala jest przed przyszla chrzestna ;-)

Teraz pora spac bo plecki sie odezwaly...

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też, jak ktoś rękę przyłoży synek się przestaje ruszać :P
    my jutro jedziemy w gości, a jak ktoś mi powie że brzuch bardziej urośnie to nie uwierzę, już jest ciężko a co dopiero za kilka tygodni? :/

zbieram się do spania ;)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj młody sie fajnie rusza jak tata mu śpiewa. Śpiewa przykładając usta do brzucha, wiec to na ustach czuje kopniaki :)

Mi wszyscy mówią ze brzuch mały, jak na termin na polowe wrzesnia. W szkole rodzenia wyglądam jakbym grupy pomyliła :/

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/537341a7ea26.jpg

Nasze dzisiejsze lowy z Smyk. Kupilam tez dwie paczki pieluch z rossmana na probe chce je przetestowac czy nam pykna, plus husteczki granatowe z nivea podobno sa super nie uczulaja plus ceratke na materac i jeszcze jedna myjke z tesco bo jest mega delikatna.

_izunia_, mmargol, Lusia8998 lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, ja tez u siebie zauwazylam wczoraj taka zolta wydzieline, pierwszy raz, tylko na jednej piersi. Tak sie domyslam, ze chyba to ta oslawiona siara? ;)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśmy właśnie wrócili z miasta:) byliśmy na ogródkach piwnych ze znajomymi i oczywiście do maka weszliśmy ale zdołałam tylko pól hampka wcisnąć i pól mc flurry. Teraz w aucie nażłopałam się coli i w brzuchu rewolucja :/ idę zaraz spać bo jutro u mnie odpust, idziemy na obiad do rodziców a po poludniu mecz mojego męża i impreza w restauracji z okazji zakończenia sezonu piłkarskiego :) także dzień pełen wrażeń :) dobranoc :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 03:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tradycyjnie siku i nie mogę znowu zasnąć. Ech, żeby dziecko nie przejęło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wrażenie że co chwilę budzę się w nocy na siku :(
    a młody przy okazji kopie i rozpycha się na wszystkie strony co nie ułatwia ponownego zaśnięcia..

witam się z rana z kawką ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!:)

Tak violet, to ta slynna siara. Do tej pory mialam przezroczystą a tu bum! No zobaczymy co z tego bedzie.

Mnie chyba obudzil mlody bo od rana daje popalic.

Psychicznie ciezki dzien przede mna, takze wymagam dzis cierpliwosci i wsparcia :)

Czy smyk jako smyk jest drogim sklepem zeby robic tam dziecku wyprawke? (Smoczko, butelki i inne pierdoly za wyjatiem ciuszkow)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smyk w porównaniu do tych cen, które można znaleźć na sklepach internetowych jest bardzo drogi, więc ja tylko oglądam co tam mają ;)

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana

Taka pora to zazwyczaj dla mnie środek nocy a tu proszę. Położyłam się po 1, wstałam na soku przed 5 i teraz już nie chce mi się spać. Może jednak trochę się stresuje że mały nie kopie tylko tak delikatnie się ruszal wczoraj. Wczorajsza wycieczka nad zalewem i obejście całego zalewu dało mi wycisk bo jak wróciliśmy to spałam że 2 godziny i pewnie dlatego już się nie chce. Sporo ludzi już się opala i griluje nad wodą.

Żabka to jak Ci lekarze się umawiali?? To tamten nie wiedział że 2 tyg. musisz czekać. Na krzepliwoscto i gin albo rodzinny mógł dac Ci zlecenie. Dobrze że wyszlas. No poszaleli...

Haneczka zdrówka dla synka. Dobrze że minęła ta gorączka.

Dziewczyny śliczne brzuszki i rzeczy wyprawkowe. Ja za zakupy biorę się w lipcu bo ciężko z kasą w czerwcu.
    Chusteczki nawilżane mam kupione z dady newborn, były na promocji to wzięłam 2x2op. i mam 1po. Z Johnsona z warsztatów.

Dzisiaj też się zapowiada słoneczny dzień więc milej niedzieli życzę :)

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uważam że Smyk w ogóle jest drogi, chyba że coś faktycznie na promocji się upoluje. Planuje kupować w hurtowniach, co prawda też różne ceny mają.

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej... To mi tak na odleglosc bez dotkniecia ciezko ocenic czy cos chce...:(
    Ajajajajj... Cos trza bedzie wymyslec.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, dlatego ja oglądam w smykach, toyrusie i innych sklepach i zamawiam przez internet ;) a czasem nawet 2x taniej jest, flanelkę i tetrę zamówiłam w kilku sztukach na próbę i za jakiś czas dokupię, bo płacić np 3,60 zł na allegro, a 5,99 zł w smyku jest różnica jak się więcej kupuje

‹‹ 1290 1291 1292 1293 1294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ