WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mychakruszyna wrote:Ja do pupy kupiłam z Rossmana - sroka zachwalała a skład faktycznie fajny no i cena fajna bo za duży ok 10zl. Chusteczki kupiłam z pampersa -jakies nowe New baby sensitive. Sroka skrytykowala pampers za kwasek cytrynowy w składzie natomiast zachwalała te z Auchan - akurat tu jej nie posłuchałam bo uwielbiam pampers bo sa miękkie i nie naciągają sie a te z Auchan już takie nie sa.
Do pupy tylko bepanthen.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 21:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas po grilu. Rodzina jeszcze siedzi, ale ja juz sie zmylam do domu. Brzuch twardy jak skała. Czas odpocząć
Dziś kupiłam w hm na necie spodenki dla siebie i jakiś kombinezon dla syna. Nie mam pojęcia czy spełni moje oczekiwania, ale stwierdziłam że we wrEsniu może być i piękne lato i wstrętny listopad. Może się przydać. Dam znać jak mi przyjdzie -
nick nieaktualny
-
My dzisiaj u rodzicow prawie caly dzien spedzilismy. Moj P zrywal z tata czeresnie, ja drylowalam a z mama razem zrobilysmy dzemy czeresniowe mniami! 20 sloiczkow na zime juz ulokowane w piwnicy
Smialysmy sie z siostra ze Emilka juz teraz ma pdzed nia respekt bo jak kladla reke na brzuch to Emilcia przestawala sie wiercic a jak zabrala to ra zaczynala hihi niesmiala jest przed przyszla chrzestna
Teraz pora spac bo plecki sie odezwaly...
-
nick nieaktualnyu mnie też, jak ktoś rękę przyłoży synek się przestaje ruszać
my jutro jedziemy w gości, a jak ktoś mi powie że brzuch bardziej urośnie to nie uwierzę, już jest ciężko a co dopiero za kilka tygodni?
zbieram się do spaniaUlfenstein lubi tę wiadomość
-
Moj młody sie fajnie rusza jak tata mu śpiewa. Śpiewa przykładając usta do brzucha, wiec to na ustach czuje kopniaki
Mi wszyscy mówią ze brzuch mały, jak na termin na polowe wrzesnia. W szkole rodzenia wyglądam jakbym grupy pomyliła
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/537341a7ea26.jpg
Nasze dzisiejsze lowy z Smyk. Kupilam tez dwie paczki pieluch z rossmana na probe chce je przetestowac czy nam pykna, plus husteczki granatowe z nivea podobno sa super nie uczulaja plus ceratke na materac i jeszcze jedna myjke z tesco bo jest mega delikatna._izunia_, mmargol, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myśmy właśnie wrócili z miasta:) byliśmy na ogródkach piwnych ze znajomymi i oczywiście do maka weszliśmy ale zdołałam tylko pól hampka wcisnąć i pól mc flurry. Teraz w aucie nażłopałam się coli i w brzuchu rewolucja
idę zaraz spać bo jutro u mnie odpust, idziemy na obiad do rodziców a po poludniu mecz mojego męża i impreza w restauracji z okazji zakończenia sezonu piłkarskiego
także dzień pełen wrażeń
dobranoc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Tak violet, to ta slynna siara. Do tej pory mialam przezroczystą a tu bum! No zobaczymy co z tego bedzie.
Mnie chyba obudzil mlody bo od rana daje popalic.
Psychicznie ciezki dzien przede mna, takze wymagam dzis cierpliwosci i wsparcia
Czy smyk jako smyk jest drogim sklepem zeby robic tam dziecku wyprawke? (Smoczko, butelki i inne pierdoly za wyjatiem ciuszkow) -
nick nieaktualny
-
Witam się z rana
Taka pora to zazwyczaj dla mnie środek nocy a tu proszę. Położyłam się po 1, wstałam na soku przed 5 i teraz już nie chce mi się spać. Może jednak trochę się stresuje że mały nie kopie tylko tak delikatnie się ruszal wczoraj. Wczorajsza wycieczka nad zalewem i obejście całego zalewu dało mi wycisk bo jak wróciliśmy to spałam że 2 godziny i pewnie dlatego już się nie chce. Sporo ludzi już się opala i griluje nad wodą.
Żabka to jak Ci lekarze się umawiali?? To tamten nie wiedział że 2 tyg. musisz czekać. Na krzepliwoscto i gin albo rodzinny mógł dac Ci zlecenie. Dobrze że wyszlas. No poszaleli...
Haneczka zdrówka dla synka. Dobrze że minęła ta gorączka.
Dziewczyny śliczne brzuszki i rzeczy wyprawkowe. Ja za zakupy biorę się w lipcu bo ciężko z kasą w czerwcu.
Chusteczki nawilżane mam kupione z dady newborn, były na promocji to wzięłam 2x2op. i mam 1po. Z Johnsona z warsztatów.
Dzisiaj też się zapowiada słoneczny dzień więc milej niedzieli życzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia, dlatego ja oglądam w smykach, toyrusie i innych sklepach i zamawiam przez internet
a czasem nawet 2x taniej jest, flanelkę i tetrę zamówiłam w kilku sztukach na próbę i za jakiś czas dokupię, bo płacić np 3,60 zł na allegro, a 5,99 zł w smyku jest różnica jak się więcej kupuje