X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    znam ten ból :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Ja do pupy kupiłam z Rossmana - sroka zachwalała a skład faktycznie fajny no i cena fajna bo za duży ok 10zl. Chusteczki kupiłam z pampersa -jakies nowe New baby sensitive. Sroka skrytykowala pampers za kwasek cytrynowy w składzie natomiast zachwalała te z Auchan - akurat tu jej nie posłuchałam bo uwielbiam pampers bo sa miękkie i nie naciągają sie a te z Auchan już takie nie sa.
    Moj Młody po chusteczkach z Auchan miał ropnie na pupci.
    Do pupy tylko bepanthen.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 21:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Do pupy tylko bepanthen.
    U nas tak samo, dopiero jak coś się zaczelo dziać (przy ząbkowaniu) użylismy kremu z tlenkiem cynku czyli jakiś sudocrem czy hipp na odparzenia.

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    im więcej się czyta o tych kosmetykach tym większy mętlik mam w głowie :P
    Też tak mam

Ja kupiłam linomag z różowa nakrętka i bepanthen

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas po grilu. Rodzina jeszcze siedzi, ale ja juz sie zmylam do domu. Brzuch twardy jak skała. Czas odpocząć

Dziś kupiłam w hm na necie spodenki dla siebie i jakiś kombinezon dla syna. Nie mam pojęcia czy spełni moje oczekiwania, ale stwierdziłam że we wrEsniu może być i piękne lato i wstrętny listopad. Może się przydać. Dam znać jak mi przyjdzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po gościach, było miło ale zmęczona jestem. Plecki bolą... także zaraz odpoczywam. Łóżko przesunięte więc na dniach można zabierać się za łóżeczka :D

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj u rodzicow prawie caly dzien spedzilismy. Moj P zrywal z tata czeresnie, ja drylowalam a z mama razem zrobilysmy dzemy czeresniowe mniami! 20 sloiczkow na zime juz ulokowane w piwnicy :-D
    Smialysmy sie z siostra ze Emilka juz teraz ma pdzed nia respekt bo jak kladla reke na brzuch to Emilcia przestawala sie wiercic a jak zabrala to ra zaczynala hihi niesmiala jest przed przyszla chrzestna ;-)

Teraz pora spac bo plecki sie odezwaly...

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też, jak ktoś rękę przyłoży synek się przestaje ruszać :P
    my jutro jedziemy w gości, a jak ktoś mi powie że brzuch bardziej urośnie to nie uwierzę, już jest ciężko a co dopiero za kilka tygodni? :/

zbieram się do spania ;)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj młody sie fajnie rusza jak tata mu śpiewa. Śpiewa przykładając usta do brzucha, wiec to na ustach czuje kopniaki :)

Mi wszyscy mówią ze brzuch mały, jak na termin na polowe wrzesnia. W szkole rodzenia wyglądam jakbym grupy pomyliła :/

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/537341a7ea26.jpg

Nasze dzisiejsze lowy z Smyk. Kupilam tez dwie paczki pieluch z rossmana na probe chce je przetestowac czy nam pykna, plus husteczki granatowe z nivea podobno sa super nie uczulaja plus ceratke na materac i jeszcze jedna myjke z tesco bo jest mega delikatna.

_izunia_, mmargol, Lusia8998 lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, ja tez u siebie zauwazylam wczoraj taka zolta wydzieline, pierwszy raz, tylko na jednej piersi. Tak sie domyslam, ze chyba to ta oslawiona siara? ;)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśmy właśnie wrócili z miasta:) byliśmy na ogródkach piwnych ze znajomymi i oczywiście do maka weszliśmy ale zdołałam tylko pól hampka wcisnąć i pól mc flurry. Teraz w aucie nażłopałam się coli i w brzuchu rewolucja :/ idę zaraz spać bo jutro u mnie odpust, idziemy na obiad do rodziców a po poludniu mecz mojego męża i impreza w restauracji z okazji zakończenia sezonu piłkarskiego :) także dzień pełen wrażeń :) dobranoc :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 03:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tradycyjnie siku i nie mogę znowu zasnąć. Ech, żeby dziecko nie przejęło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wrażenie że co chwilę budzę się w nocy na siku :(
    a młody przy okazji kopie i rozpycha się na wszystkie strony co nie ułatwia ponownego zaśnięcia..

witam się z rana z kawką ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!:)

Tak violet, to ta slynna siara. Do tej pory mialam przezroczystą a tu bum! No zobaczymy co z tego bedzie.

Mnie chyba obudzil mlody bo od rana daje popalic.

Psychicznie ciezki dzien przede mna, takze wymagam dzis cierpliwosci i wsparcia :)

Czy smyk jako smyk jest drogim sklepem zeby robic tam dziecku wyprawke? (Smoczko, butelki i inne pierdoly za wyjatiem ciuszkow)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smyk w porównaniu do tych cen, które można znaleźć na sklepach internetowych jest bardzo drogi, więc ja tylko oglądam co tam mają ;)

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana

Taka pora to zazwyczaj dla mnie środek nocy a tu proszę. Położyłam się po 1, wstałam na soku przed 5 i teraz już nie chce mi się spać. Może jednak trochę się stresuje że mały nie kopie tylko tak delikatnie się ruszal wczoraj. Wczorajsza wycieczka nad zalewem i obejście całego zalewu dało mi wycisk bo jak wróciliśmy to spałam że 2 godziny i pewnie dlatego już się nie chce. Sporo ludzi już się opala i griluje nad wodą.

Żabka to jak Ci lekarze się umawiali?? To tamten nie wiedział że 2 tyg. musisz czekać. Na krzepliwoscto i gin albo rodzinny mógł dac Ci zlecenie. Dobrze że wyszlas. No poszaleli...

Haneczka zdrówka dla synka. Dobrze że minęła ta gorączka.

Dziewczyny śliczne brzuszki i rzeczy wyprawkowe. Ja za zakupy biorę się w lipcu bo ciężko z kasą w czerwcu.
    Chusteczki nawilżane mam kupione z dady newborn, były na promocji to wzięłam 2x2op. i mam 1po. Z Johnsona z warsztatów.

Dzisiaj też się zapowiada słoneczny dzień więc milej niedzieli życzę :)

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uważam że Smyk w ogóle jest drogi, chyba że coś faktycznie na promocji się upoluje. Planuje kupować w hurtowniach, co prawda też różne ceny mają.

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej... To mi tak na odleglosc bez dotkniecia ciezko ocenic czy cos chce...:(
    Ajajajajj... Cos trza bedzie wymyslec.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, dlatego ja oglądam w smykach, toyrusie i innych sklepach i zamawiam przez internet ;) a czasem nawet 2x taniej jest, flanelkę i tetrę zamówiłam w kilku sztukach na próbę i za jakiś czas dokupię, bo płacić np 3,60 zł na allegro, a 5,99 zł w smyku jest różnica jak się więcej kupuje

‹‹ 1290 1291 1292 1293 1294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ