WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:dziewczyny, tak próbuję ogarnąć wyprawkę i widzę że tych bepanthenów jest kilka, który mam brać?
Z tego co czytałam to Bepanthen baby Ekstra jest od urodzenia. Wiec ja kupuje taki http://www.aptekagemini.pl/bepanthen-baby-extra-masc-ochronna-100g.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 17:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:My wrocilismy od tesciow, nasza corka powsinoga oczywiscie zostala u dziadkow na noc, jutro kolo poludnia z nimi przyjedzie a my mamy aolna chate
chociaz wam powiem ze dziwnie jak malej nie ma w domu zaraz jakos mi smutno
Tylko się cieszyć Sarcia i za męża się brać!
Korzystaj z luksusow.
Wiem że smutno bo my już tak mamy
Moja córka do nikogo nie chce jechać i zostać choćby na cały dzień o nocce nie wspomnę
U niej w domu mogą być wszyscy nawet spać ale ona do nikogo nie pojedzie i nie zostanie.
Mami cyceksarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy wróciliśmy z zakupów
Młody znowu kopie i znowu tylko prawy bok obrywa...
byłam w pepco, ale nie było żadnych sukienek na mój rozmiar
mąż wybrał smoczek w maszyny budowlane - do schowania, może się nie przyda, ale zawsze na wszelki wypadek będzie w domu
(pra)babcia kupiła podobno zapas chusteczek nawilżanych na promocji w biedronce i już się boję jaki to ma skład, bo widziałam że sroka jakieś biedronkowe krytykowała, a na początek chciałam coś delikatnego kupić... -
nick nieaktualnysarcia mam taką tapetę w przedpokoju
brzucholek rośnie..
Ja dziś zauwazyłam coś u siebie, otóż wydzielina z mojego sutka była żółta. Koloru kwiata mlecza.. aż się wystarszyłam. Potem wujek google oczywiście powiedział, że to normalne, ale stracha miałam....
Mi jeszcze tyyyleee rzeczy brakuje...
Mąż zamiast mnie wesprzeć w dzisiejszej depresji to z kolegami na piwku... Oczywiście "na godzinkę"... Zaraz będzie 4h....
PS - czy wasi też dzwoniąc do was przy kolegach popisują się co najmniej jakby za czasów gówniarzy przed matką się tłumaczyli...???? -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:my wróciliśmy z zakupów
mąż wybrał smoczek w maszyny budowlane - do schowania, może się nie przyda, ale zawsze na wszelki wypadek będzie w domu
(pra)babcia kupiła podobno zapas chusteczek nawilżanych na promocji w biedronce i już się boję jaki to ma skład, bo widziałam że sroka jakieś biedronkowe krytykowała, a na początek chciałam coś delikatnego kupić...
Lrf podczytuje trochę lipiec 2016 i tam jedna babeczka kupiła takiego liska zabawkę i mi się z tobą skojarzyło ze ty lubisz motyw liska
-
Little Red Fox wrote:my wróciliśmy z zakupów
(pra)babcia kupiła podobno zapas chusteczek nawilżanych na promocji w biedronce i już się boję jaki to ma skład, bo widziałam że sroka jakieś biedronkowe krytykowała, a na początek chciałam coś delikatnego kupić...
Na promocji były ostatnio dady 5 pak za 20zł
Które są najlepsze na początek? -
nick nieaktualnySkali, widziałam liski od fisher price, ale mnie osobićie najbardziej podobają się te misie:
http://www.smyk.com/fisher-price-mis-motylek-przytulanka.html
http://www.smyk.com/fisher-price-przytulny-piesek-maskotka.html
ślicznie grają i wibrują im brzuszki - są przeurocze, zawsze w smyku je odpalam
ewa, nie wiem jakie najlepsze, ja chciałam zacząć od tami, w rossku można kupić i dużo osób chwali za skład
ja uciekam jeszcze na spacer, póki ładnie i ciepło -
Ponoć dady z biedronki są ok tylko wiem że są 2 rodzaje i nie pamiętam które :p generalnie koleżanka mi pisała ze nie mogą mieć 2 składników ale nie mogę otworzyć tego pliku bo nie mam kompa jak mi się uda to wrzucę tutaj listę tych przez nią wypisanych
ewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja do pupy kupiłam z Rossmana - sroka zachwalała a skład faktycznie fajny no i cena fajna bo za duży ok 10zl. Chusteczki kupiłam z pampersa -jakies nowe New baby sensitive. Sroka skrytykowala pampers za kwasek cytrynowy w składzie natomiast zachwalała te z Auchan - akurat tu jej nie posłuchałam bo uwielbiam pampers bo sa miękkie i nie naciągają sie a te z Auchan już takie nie sa.
-
nick nieaktualnyZ Auchan były kiedyś dobre chusteczki bo sama osobiście jeździłam po 50km w jedną strobe i kupowałam w ilości hurtowej:-) córce bardzo podpasowaly i niesmierdzialy tylko pachnialy.
A teraz tragedia!!!!!!!!!! Śmierdza strasznie nawet nie umiem określić tego zapachu.
Zepsuly się.
Jak macie okazję to kupcie tylko paczkę żeby się przekonać ale nie warto.
Sroka jeszcze chwali rosmanowskie chusteczki ja kupuje niebieskie są fajne i skład super.mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja mama przy mnie i braciach uzywala penaten i poleca. Ja póki co mam ten z Rossmana ale jeśli ktoś będzie chciał kupić w odwiedzinach to powiem żeby mi go kupili.
PS znaleźli się sponsorzy na wózektesciowa dala tysiaka i moi rodzice też dołożą
co prawda mam odlozonego też tysiaka ale za to kupimy monitor oddechu i co jeszcze trzeba będzie
-
nick nieaktualny