WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka01 wrote:Ja tez mam pytanie: czy macie juz coś dla maleństw na chłodniejsze dni? Kurteczka, sweterek? Możecie się pochwalić ewentualnie gdzie kupowaliście? Ja czegoś szukam ale same bluzy z kapturami trafiam.
, mam tez dwa rozpinane sweterki jeden caly i jedna bluza misio biala. Jedynie kombinezony mam z kapturkiem.
-
żabka04 wrote:Siedzę pod gabinetem z papierkiem do podpisania o wyjście na żądanie.
Oni chcą mnie tu dwa tygodnie trzymać.
Dopóki nie wróci lekarz od usg.
Na obchodzie lekarz sam zaproponował żebym przemyślala czy na żądanie nie wyjść.
Więc wychodzę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Masz racje idz na zadanie, ja tez mam z zylami i mozesz isc prywatnie za 200zl zrobic usg nog, trzeba duzo trzymac nogi do gory, chodzic, a na koniec kompieli zlewam je zimna woda to obkurcza i potem smaruje lotion1000. Teraz troche sie powiekszyly ale cos za cos.
Można liotonem w ciąży smarować???????
Ja dużo leżę, nogi w górze i nic nie pomaga no taka uroda i dokładnie coś za coś. -
Ja tez mysle o operacji po drugin dzieckużabka04 wrote:Haneczka super ze gorączka odeszła.
Wreszcie odpoczniesz.
Sarcia poszłam bo dostałam skierowanie na nogi mam straszne żylaki,nogi odmówiły posłuszeństwa strasznie bolały,palili chodzić nie mogłam.
Mieli zrobić badanie z krwi żeby wykluczyć zakrzepice i tu jest ok oraz usg nóg.
Okazało się że lekarz jest na urlopie dwa tygodnie.
Chcieli mnie zostawić tyle pajace w tym szpitalu.
Więc dostałam propozycje od dwóch lekarzy żeby na własne zadanie wyjść i to zrobiłam.
Właśnie podpisał gin papierek.
Pójdę zrobię prywatnie usg.
Ale gadałam nie dawno z położna i ona też ma żylaki i bardzo cierpiała przez tą pogodę na dniach więc chyba to przez pogodę.
Gin powiedział żeby zrobić operacje porządek po porodzie.
-
mychakruszyna wrote:Ok ja nie zawsze nadrabiam wszystko wiec mogłam przeoczyć
Zobaczcie jakie ładne sukienki w pepcoprzepraszam ze bokiem fota ale z telefonu nie umiem inaczej
kupiłam białą i czarną razem 42zl
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/954222810b19.jpgjest urocza
Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Można liotonem w ciąży smarować???????
Ja dużo leżę, nogi w górze i nic nie pomaga no taka uroda i dokładnie coś za coś.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny