X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Kocica sama do narodzin zrezygnuje
    a ostatecznie na naszą działała obecność małej. A jak zaplakala to za kotem się kurzylo tak uciekał :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie się zaczęłam zastanawiać czy ona zamierza z dzieckiem spać :D
    czy tylko mnie dzieciuch kopie tylko z jednej strony, że aż biodro boli?
    nie wiem jak ono to robi i co robi...

• AJrin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF przykro ale nie poddawaj sie o ile zdrowie pozwoli walcz bo jak dzidzia sie pojawi to może spaść na dalszy piorytet. Co do łóżeczka i kota to ja rozstawie łóżeczko dopiero później wlasnie z obawy, iż przejmie je kicia i jak to później ktoś w jej łóżeczku będzie spał ;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy nowe łóżeczko i ono śmierdzi nowością więc trzeba wywietrzeć, bo nawet ja się źle czuję przy nim, kicham i kaszlę, a co dopiero noworodek :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewcztnki, a czy wasze pociechy sa juz poodwrzcane tak jak powinny byc ?bo zastanawiam sie kiedy smerf powinien sie obrocic ? Bo w 1 ciazy chodzilam dl takiej lekarki ze szkoda gadac tofalnie zielona bylam w tych sprawach

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku nie odpuszczaj i podchodź do egzaminu tak jak się zapisałaś, no chyba, że faktycznie stwierdzisz, że nie podołasz. Po porodzie to może być różnie. Mało osób teraz zdaje za pierwszym razem, także zobaczysz za drugim razem zdasz.
    Moja siostra trzeci raz podeszła do egzaminu jak już miała brzuch pod brodą, powiedziała egzaminatorowi, że jak teraz nie zda to więcej nie podchodzi. Zdała, ale do tej pory wszystkie zakręty bierze dwójką :) a mineło już 11 lat.
    Trzymam już kciuki za następny Twój termin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój nadal leży poprzecznie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz, to może od razu zapakuję do Lki torbę do porodu? :D
    tylko że blisko WORDu jest szpital w którym za żadne skarby nie chciałabym wylądować :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się obrócił, tak było przynajmniej w poniedziałek, następna wizyta 04.07 jak dalej będzie obrócony to już chyba tak zostanie myślę.

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nadal posladkowo lezy..

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie moj tez lezy glowkowo poprzscznie co za wygibajtus ! Moj lekarz mi to mowil na badaniu 6.06, i dzis odebralam wypis ze szpitala i tam wpisalai wlasnie to samo ze nadal lezy popraecznie jejku oby sie w pore obrocil bl ja cc omijam szerokim lukiem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wyczytałam, że może dowolnie zmieniać pozycję do 34 tygodnia, także nasze maluchy mogą jeszcze harcować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik a xo do wordu to sie wcale nie martw, zdasz za kolejnym razem, ja po 1 egzaminie nie zdanym ryczalam jak bobr :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 21:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo wlsniemoby te fikolki nasze sie poodwracaly kurczaki ! BO ulozenia poprzeczne to tylko do cc się kwalifikują no no, synus wierze ze sie obrocisz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foksiku jak zaczniesz rodzić w elce i nie skończysz egzaminu to zapewne i tak go zdasz :) A tak poważnie to naprawdę na pierwszym egzaminie oblewają większość kursantów.
    U Ciebie będzie do dwóch razy sztuka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia spokojnie czekamy z pewnością się ustawią odpowiednio dupką do góry :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cięzko zrobić zdjęcie...ale ciemnicy za oknem nie doczekam . Ale jak zaczełam temat, to kończe ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09b2669881fb.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ea081d18461.jpg

bisacz, sarcia123, mmargol, A_n_k_a_80, Lusia8998, Sabina, bbeczka91, claudiuszek, Pysiaczek89, Strazaczka1990, marta258, violett, _izunia_, żabka04, martta, Madziuuuula lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrandol Piotrusia pewnie jutro zawisnie
    dzis juz hak został wwiercony w sufit, a dziury po starym zagipsowane, jutro przemalować kawałek sufitu i już mozna wieszać :)
    a w sypialni kinkiet powieszony. Taki nad kołyska. Do nocnego wstawania :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia noo super to wyglada!! :)

a u ans za oknem wichura i deszcz:( wszytskie rolety pozasłanialam w calym domu i zrobilam jak w norze na taka pogode nawet patrzec nie mam zamiaru ;)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    u nas własnie wichury sie skonczyły i nie pada
    a pół dnia dawało

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1282 1283 1284 1285 1286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ