X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś dzwoniłam do taty z życzeniami i co... okazuje się że cała rodzina moje CC przeżywa ;D

biadolą i martwią się...

agatia lubi tę wiadomość

• Dariah Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Trochę późno, ale dołączam do grona oczekujących szczęścia we wrześniu :)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF u nas sporo ubranek zostało nowych albo raz założonych :) ja uważam, że zawsze można dokupić, nie ma co przesadzać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia bardzo się ciesze z Twojej wizyty :)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wam powiem ze nerwowa bylam jak forum nie dzialalo, bo mi sie nudzilo i do sniadania zamiast gazety poczytac co nie bylo, a moj maz chodzil i sie ze mnie nabijal kurde :)

A mnie cos od wczoraj boli brzuch ale nic zwiazanego z ciaza raczej to uczucie pobolewania w zoladku i jelitach a nic takiiego nie jadlam i wyprozniam sie normalnie... wzielam dzis jedna nospe.... moze mi przejdzie

Ogolem maly sie strasznie rozpycha albo lezy tak dziwnie ze chwilami az oddychac nie moge a co dopiero jak bede miec jeszcze wiekszy brzuch

28.06 mam isc na ta kontrole szyjki ale zastanawiam sie czy isc skoro bylam tydzien temu a nic sie nie dzialo, w sumie wizyte mam juz tez nie dlugo bo 11.07 to moment zleci a wtedy to juz bedzie 27\28 tydzien ciazy woooow!! mam nadzieje ze z serduszkiem malenstwa bedzie wsyztsko w porzadku i8 ze ostatnio mimo ze wwszytsko niby bylo w porzadku to wczesniejszy alarm byl falszywy

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam! Przyszedł kocyk od Milutkiej :) laadny ;)

violett, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF u mnie mama przeżywa, że już mam taki duży brzuch, że niby ona miała mniejszy, ale wmawiam jej że nie pamięta po prostu :P i w związku z tym gada, żebym tak słodyczy nie jadła, bo jeszcze większy będzie ta yhy bo jakby to tylko od tego rósł mi brzuch.
    Ja i siostra byłyśmy małe co prawda (2950 i 3100), ale mówię mamie, że mój P ważył 4200, więc Emilcia też może być większa

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie doczytalam wsyztskiego co pisalyscie bo juz mnostwo stron jedynie co to jesli ktos byl to gratuluje pomyslnych wiesci i wizyt :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jak maly bedzie wazyl powyzej 3,5 kg to lekarz mowil ze wtedy mnie skieruje na cc...

• mmargol Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia już powyżej 3,5 kg cc? Myślałam, że wskazanie ze względu na wagę dopiero od 4 kg jest

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    LRF u mnie mama przeżywa, że już mam taki duży brzuch, że niby ona miała mniejszy, ale wmawiam jej że nie pamięta po prostu :P i w związku z tym gada, żebym tak słodyczy nie jadła, bo jeszcze większy będzie ta yhy bo jakby to tylko od tego rósł mi brzuch.
    Ja i siostra byłyśmy małe co prawda (2950 i 3100), ale mówię mamie, że mój P ważył 4200, więc Emilcia też może być większa

Emilcia średnio na 3600 rośnie :) no chyba że po tacie całkowicie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, dlatego ja myślę że sobie kupię kilka pojedynczych rzeczy i nie będę szaleć ;) choć jak widziałam ile Wy rzeczy macie to ja chyba 1/5 z tego mam przygotowaną ;D

mmargol, u mnie też wszyscy mówią, że brzuch duży, a że się martwią swoją drogą, ja w domu nie będę siedzieć na kanapie, żeby nic złego się nie stało ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    u mnie jak maly bedzie wazyl powyzej 3,5 kg to lekarz mowil ze wtedy mnie skieruje na cc...

Waga dziecka będzie miała wpływ na twoją bliznę po cc?
    I jak byłaś na niebiesko szybciej kojarzyłam kto to sarcia :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Emilcia średnio na 3600 rośnie :) no chyba że po tacie całkowicie
    też tak sobie wykalkulowałam :D oby aż tak w tatusia nie poszła z wagą, wystarczy że mamusia miała 37cm w obwodzie główki a tatuś 36cm :P jak nie natną to chyba pęknę :( aż się obawiam

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ku....wa nie uwierzycie. 35 stopni na dworze a ja robię sobie inhalacje z nebudose bo czuje ze będę przeziębiona! Mam ochotę rozszarpać mojego męża i syna bo to oni mnie zarazili! Tylko oni wzięli sobie baterie leków i po 3 dniach im przeszło a ja sie będę bujać z katarem 2 tygodnie!!!!! Normalnie załamka....

Sarcia ten bol zoladka i jelit to od rozpychającego sie malenstwa, uciska coraz wyżej. A nie czujesz ulgi jak leżysz na boku?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    też tak sobie wykalkulowałam :D oby aż tak w tatusia nie poszła z wagą, wystarczy że mamusia miała 37cm w obwodzie główki a tatuś 36cm :P jak nie natną to chyba pęknę :( aż się obawiam
    Nasza emilka wysrodkowala :D chyba :D

Bo waga męża zawyza wszystko a swoją liczyłam wczesniacza :D i ważyła 3560 ale w 39 tc. Mała nie była :D a drugie ponoć większe bywa :D ciekawa jestem jak wyjdzie z Piotrusiem :D oby nie po tatusiu :D

A główka emisi miała 38 cm!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 18:24

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No lekarz mowil ze jesli chce probowac naturalnie rodzic to zgodzi sie na dziecko o wadze mniej wiecej 3,5 kg, mowi ze powyzej tej wagi nie bedzie ryzykowac ze cos sie wydarzy przy porodzie bo, pl cc nie moga mi indukowac porodu ani wymuszac rozwarcia

A to wszystko dlatego ze z 1 corcia mialam tez cc, i ogolem na porod naturalny jesli chce, probowac to , musze podpiswc dokumenty bo inaczej musza mi zrobic cc bez laski jesli nie miala bym humoru na naturalny porod

kurde nawet nie zauwazylam ze zniknal mi avatar !! Na kompa musze wejsc i go ustawic :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 18:28

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    pamiętam o twoim pierwszym cc
    czyli jednak warunek lekarz stawia...o indukcji wiedzialam, dlatego ja nawet nie ryzykuje a lekarz nie pyta o sn. O papierach jakie podpisuje sie w przypadku sn po cc tez wiedzialam, stad zakladałam, ze nikt nie zmusi

sarcia123 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia no od razu lepiej jesteś rozpoznawalna hahahah
    Wsród swoich:-)

mmargol, sarcia123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 no wlasnie to taki wydaje sie byc bol od polowy brzucha idacy w gore wlasnie...no jak leze to racja ze mi lepiej troszke niz jak siedze:)

Hura wrocil moj avatar, gdyby Kamcia nie wspomniala to nawet bym sie nie kapnela xD

‹‹ 1335 1336 1337 1338 1339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ