WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja wam powiem ze nerwowa bylam jak forum nie dzialalo, bo mi sie nudzilo i do sniadania zamiast gazety poczytac co nie bylo, a moj maz chodzil i sie ze mnie nabijal kurde
A mnie cos od wczoraj boli brzuch ale nic zwiazanego z ciaza raczej to uczucie pobolewania w zoladku i jelitach a nic takiiego nie jadlam i wyprozniam sie normalnie... wzielam dzis jedna nospe.... moze mi przejdzie
Ogolem maly sie strasznie rozpycha albo lezy tak dziwnie ze chwilami az oddychac nie moge a co dopiero jak bede miec jeszcze wiekszy brzuch
28.06 mam isc na ta kontrole szyjki ale zastanawiam sie czy isc skoro bylam tydzien temu a nic sie nie dzialo, w sumie wizyte mam juz tez nie dlugo bo 11.07 to moment zleci a wtedy to juz bedzie 27\28 tydzien ciazy woooow!! mam nadzieje ze z serduszkiem malenstwa bedzie wsyztsko w porzadku i8 ze ostatnio mimo ze wwszytsko niby bylo w porzadku to wczesniejszy alarm byl falszywy -
nick nieaktualny
-
LRF u mnie mama przeżywa, że już mam taki duży brzuch, że niby ona miała mniejszy, ale wmawiam jej że nie pamięta po prostu
i w związku z tym gada, żebym tak słodyczy nie jadła, bo jeszcze większy będzie ta yhy bo jakby to tylko od tego rósł mi brzuch.
Ja i siostra byłyśmy małe co prawda (2950 i 3100), ale mówię mamie, że mój P ważył 4200, więc Emilcia też może być większa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:LRF u mnie mama przeżywa, że już mam taki duży brzuch, że niby ona miała mniejszy, ale wmawiam jej że nie pamięta po prostu
i w związku z tym gada, żebym tak słodyczy nie jadła, bo jeszcze większy będzie ta yhy bo jakby to tylko od tego rósł mi brzuch.
Ja i siostra byłyśmy małe co prawda (2950 i 3100), ale mówię mamie, że mój P ważył 4200, więc Emilcia też może być większa
Emilcia średnio na 3600 rośnieno chyba że po tacie całkowicie
-
nick nieaktualnyagatia, dlatego ja myślę że sobie kupię kilka pojedynczych rzeczy i nie będę szaleć
choć jak widziałam ile Wy rzeczy macie to ja chyba 1/5 z tego mam przygotowaną
mmargol, u mnie też wszyscy mówią, że brzuch duży, a że się martwią swoją drogą, ja w domu nie będę siedzieć na kanapie, żeby nic złego się nie stało -
kamciaelcia wrote:Emilcia średnio na 3600 rośnie
no chyba że po tacie całkowicie
oby aż tak w tatusia nie poszła z wagą, wystarczy że mamusia miała 37cm w obwodzie główki a tatuś 36cm
jak nie natną to chyba pęknę
aż się obawiam
-
Ku....wa nie uwierzycie. 35 stopni na dworze a ja robię sobie inhalacje z nebudose bo czuje ze będę przeziębiona! Mam ochotę rozszarpać mojego męża i syna bo to oni mnie zarazili! Tylko oni wzięli sobie baterie leków i po 3 dniach im przeszło a ja sie będę bujać z katarem 2 tygodnie!!!!! Normalnie załamka....
Sarcia ten bol zoladka i jelit to od rozpychającego sie malenstwa, uciska coraz wyżej. A nie czujesz ulgi jak leżysz na boku?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
mmargol wrote:też tak sobie wykalkulowałam
oby aż tak w tatusia nie poszła z wagą, wystarczy że mamusia miała 37cm w obwodzie główki a tatuś 36cm
jak nie natną to chyba pęknę
aż się obawiam
chyba
Bo waga męża zawyza wszystko a swoją liczyłam wczesniaczai ważyła 3560 ale w 39 tc. Mała nie była
a drugie ponoć większe bywa
ciekawa jestem jak wyjdzie z Piotrusiem
oby nie po tatusiu
A główka emisi miała 38 cm!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 18:24
-
nick nieaktualnyNo lekarz mowil ze jesli chce probowac naturalnie rodzic to zgodzi sie na dziecko o wadze mniej wiecej 3,5 kg, mowi ze powyzej tej wagi nie bedzie ryzykowac ze cos sie wydarzy przy porodzie bo, pl cc nie moga mi indukowac porodu ani wymuszac rozwarcia
A to wszystko dlatego ze z 1 corcia mialam tez cc, i ogolem na porod naturalny jesli chce, probowac to , musze podpiswc dokumenty bo inaczej musza mi zrobic cc bez laski jesli nie miala bym humoru na naturalny porod
kurde nawet nie zauwazylam ze zniknal mi avatar !! Na kompa musze wejsc i go ustawicWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 18:28
-
sarcia
pamiętam o twoim pierwszym cc
czyli jednak warunek lekarz stawia...o indukcji wiedzialam, dlatego ja nawet nie ryzykuje a lekarz nie pyta o sn. O papierach jakie podpisuje sie w przypadku sn po cc tez wiedzialam, stad zakladałam, ze nikt nie zmusisarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny