WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo korzystam
Za 30 min wychodzi do pracy.
Nie spodziewałam się że taki udany będzie dzień taty w domu bo w domu.
Ale ogólnie jakiś inny ten mój mąż.
Jutro rano zawiezie córkę do przedszkola i jedziemy we dwójkę na targ z ciuchami do mojego rodzinnego miasta czyli tam gdzie dzisiaj byłam u lekarza.
Jedziemy tam bo wiem że na pewno coś sobie kupię tzn leginsy czy spodnie.
Te ciążowe co kupiłam to za gorąco mi w nich a leginsy co zamówiłam okazały się mieć rozmiar zanizony więc Sprzedałam sasiadkom
Ale co najważniejsze mój mąż nie lubi takich targów czy sklepów z ciuchami ale zmęczylam go po trzech dniach jeczenia dziś odp że pojedzie to sobie spodenki jakieś kupi na plażę bo za dwa tygodnie na wczasy jedziemy:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 16:57
Ksosia, mmargol lubią tę wiadomość
-
Ponoć mąż z siostrą załatwił i ponoć ona rozumie i się nie gniewa. Wszystko się okaże później
Odebrałam tel od męża o równo go zjechalam. Że sam tworzy takie sytuacje bo wczoraj z automatu mógł siostrze powiedzieć ze jej przyjazd to nie jest dobry pomysł. Jakby był w domu to nie byłoby problemu. -
nick nieaktualnyTęskniłyście ?
My dziś ostatni dzień urlopu jutro powrót do domku
Dziś cały dzień na plaży i z okazji dnia taty Martyna zabrała
Tatę na zwiedzanie stadionu
Widziałam że odbyły się kilka wizyt, bardzo się cieszę że dzieciątka przekraczają ładnie 1,5 kgSabinka mam nadzieje że jednak szyjka się nie skróciła, najlepiej jednak to sprawdzić przez usg, na czuja to w ich możliwości trochę wątpię.
Kamcia ścięłaś włoski, szaleństwoAle teraz widać że są zdrowsze
Widziałam że coś tam narzekałyście na mężów, do kąta z nimi!
Więcej nie pamiętam ale obiecuje poprawę od jutra
A zapomniałam, był seks.. i już go do końca ciąży nie będzie. Dzień po zaczeło się swędzenie mimo że był z gumką(kiedyś miałam uczulenie) ale obstawiam że doszło do podrażnienia, w najgorzej opcji biorę pod uwagę grzybka ale skąd? Sama nie wiem. Jak na razie zwiększyłam probiotyk i dziś jest lepiej. Ale jak nie będzie jutro będę dzwoniła do gina i prosiła o wizytę na cito. -
nick nieaktualnyAngela
Da sie wywnioskowac ze urlop udany!!
Cudownie
Moze to nie grzybek tylko wlasnie uczulenie na lateks...?
Albo maz cos Ci dal
Moj mial z tym problem i dopiero po stosowaniu clotrimaZolum ustalo, a nawet nie bylo nic widac u niego.
Wracajcie bezpiecznie!:* -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela A ja obstawiam to uczulenie kiedyś. .. w ciąży nigdy nie wiadomo. Mi truskawki alergicznie szkodzily a kilka lat miałam z tym spokój
Dlatego gumek wręcz się boję
Oby tak było, no ale skutecznie to nas zraziło do seksu. Koniec jeszcze 2 miesiące się przemęczymy.. no ciutkę dłużej.
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:I Angela
Pozdrów ode mnie morzeja juz nie pojadę przed cc
mimo że mam rodzinkę w Kołobrzegu. Męża teraz nie ma a jak wróci to do rodzinki syn ze Szwecji przyjedzie. ..a w sierpniu juz nigdzie daleko nie wyjeżdżam. Taki upał tylko na plaży
Powiem Ci że nawet na plaży ciężko usiedzieć w taki upał - w moim przypadku gdzie tylko nogi mogę zmoczyć.
Martwi mnie to że zaczeło się od cewki moczowej, ale jest lepiej więc albo uczulenie lub podrażnienie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Mój mąż się poczuł i pojechał po pracy kupić mi parasol przed słońcem na plażę
no chociaż coś
Zapytaj gdzie kupił i mi napisz proszę
Muszę gdzieś kupić taki parasol bo jak ja dam radę na tej plaży tam wytrzymać????
Tylko nie mama pojęcia gdzie to kupić hihi
Mąż pojechał do pracy
Cisza w domu.
Córka się bawi
Angela świetnie że wypoczelas i wakacje zaliczone a przede wszystkim udane
Mam nadzieję że to od lateksu cie siedziało
Tyle wytrzymałości to i dwa mce dacie radę.
Ja mam koleżankę która cała ciaze nie dała mężowi bo nie mogli zakaz był
I też dali radę
-
żabka04 wrote:Zapytaj gdzie kupił i mi napisz proszę
Muszę gdzieś kupić taki parasol bo jak ja dam radę na tej plaży tam wytrzymać????
Tylko nie mama pojęcia gdzie to kupić hihi
Ja właśnie też jęczałam, że nie wiem jak tam wytrzymam, i tak kupiłam sobie kapelusz pleciony na dużym rondzie, ale co to za cień
A mąż parasol kupił w Kauflandzie, oglądał tez w Bricomarche podobno, ale tam mu się noga parasola nie podobała, że niby słabażabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciłam z miasta, jest tak gorąco, że nie wiem co z sobą zrobić
zrobiłam już zapas pieluch tetrowych i flanelowych, nawet jedną bambusową kupiłam, żeby była bardziej reprezentacyjna i chyba więcej nie będę kupować, w razie czego zawsze można dokupić, drogie to to nie jest
ale kompletnie nie mam sił szukać ciuszków! miałam kilka malutkich dokupić, niby dużo ich nie mam, ale może wystarczy? nie chcę szaleć, bo później raz założy i wyrośnie...