WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:A ja napisałam wczoraj swojemu co o nim myślę i o jego wspanialomyslnosci. Nie odbieram tel
Nie interesuje mnie co siostrze powiedział. Ha nikogo nie wpuszczam
Bardzo dobrze zrobiłaś.
Tak samo bym się zachowała.
Szarpiesz się z panienka a teraz masz być potulna i grzeczna wrrr
Do hotelu.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 16:23
-
nick nieaktualny
-
Hej wracam z USG
wszystko ok
brzuszek ciut mniejszy, ale w granicach normy, doktor powiedział, że przy cukrzycy lepiej niż za duży
Średni wiek Liwii 30+0waży 1470-1510g, więc idealnie 50 centyl. Leży główką w dół. Afi 13, łożysko I stopień
martta, żabka04, mmargol, Żabcia_, Angela89, Sabina, Anulka01, Pysiaczek89, bisacz, violett, mysza0406, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bym na kawe zaprosila ale na noc niestety......... Nie ma wolnych miejsc
Moj maz kupil nowe auto do firmy i kupil szampana zeby oblac i zaraz mamy jechac do rodzicow. A minsoe chce plakac bo moich urodzin do dzis nie uczcilismy... Normalnie poplacze sie.... -
nick nieaktualnyAle się uśmiałam przed chwilą z tekstu i żartów męża.
Prawie się posiłkalam.
Junior dostał nie zła dawkę śmiechu
Mąż ogląda olx.
Znalazł jakieś ogłoszenie z walbrzycha(nawet nie wiem co on tam szuka)i mówi całkiem na poważnie do mnie napisz potem do gościa e-mail witam jak się Pan ma? Czy u was też tak panno i duszno? Czy dalej jest taki korek (jechaliśmy gdzieś na wycieczke i był korek) itd.
Na koniec dodał i zobaczymy co odp.
Hahahhaha
Ja myślałam że coś mam się zapytać w sprawie ogłoszenia a on mi tu tak każe pisać co u niego
Ale by się gościu zdziwił hahahba ciekawe czy by odp!?????
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Ja bym na kawe zaprosila ale na noc niestety......... Nie ma wolnych miejsc
Moj maz kupil nowe auto do firmy i kupil szampana zeby oblac i zaraz mamy jechac do rodzicow. A minsoe chce plakac bo moich urodzin do dzis nie uczcilismy... Normalnie poplacze sie....
Ksosia tule:-)
Faceci tacy są.
Zadko się spotyka wyjątkowe egzemplarze.
Auto najważniejsze tak jak u mnie:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny