WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
a to ja rano, przed lekarzem ( i przed fryzjerem)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c66be7825a9.jpg
a tu juz widac ile włosów ubyłoi wiecej brzucholka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f4de8df4972.jpgmmargol, żabka04, violett, bisacz, Anulka01, Sabina, Lusia8998, Żabcia_, martta, Pysiaczek89, Angela89, bbeczka91, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka, dobrze ze wszystko ok, pocieszylas mnie troche z tymi bolami jak na miesiaczke, bo mam podobne od kilku dni, a wszystko niby ok, wiec moze i u mnie to efekt stresu...
Sabinka jak sie czujesz? Jak po wizycie?
Gratuluje udanych wizyt i dorodnych maluszkow.
Kamcia wspolczuje, z mezem niedawno mielismy identyczna sytuacje, on kierowal, eh to jeszcze byla droga poza miejscowoscia i byla duza predkosc, wiec nie byko szans wyhamowac, zreszta zwierzeta robia to nagle niestetyAnulka01, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia rzeczywiście włosy teraz na zdrowsze wyglądają
mam tą samą długość obecnie (u fryzjera byłam 2 tyg temu). I brzusio pokaźny
Violet u mnie też skwar! Aż z mieszkania boję się wyjść, a co dpiero będzie nad morzem hihi, muszę parasol na plażę kupić
Ja część ciuszków tylko wyprałam, które dłużej czekały i to w normalnych płynach, więc całość muszę wyprać i poprasować, ale wezmę się za to po powrocie, pewnie w połowie lipca. Nie chcę teraz bałaganu sobie robić jak w sobotę wyjeżdżamy. -
ja prałam nowe na 40, ale w programie dłuzszym
i mój program dla dzieci tez ustawiony na 95 stopni...
a przy tej pogodzie obroty na 400
1200 lub 800 jak suszyłam w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 15:19
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas dzisiaj wizyta trwała 3 minuty, lekarz zbadał szyjke ręcznie i powiedział że jest nieźle. Aczkolwiek nikt mi od momentu skrócenia nie robił usg więc nie wiem ile ma. O krążku też nic nie mówił ...
Ale podlaczyli mnie do KTG i mała z wrażenia czkawki dostałaśmieszne to było
skurczy brak
Anulka01, Sabina, bisacz, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNareście!!!!
Stwierdzam że jestem uzależniona!!!!!!
Byłam dzisiaj u diabetologa miałam spiecie z emerytka nie wytrzymałam i puściłam jej wianke.
Wyzylam się na niej głupia ja zamiast na swojej teściowej hahahha
Wracając do domu jadąc bardzo szybko (bo tak jeżdżę) wyprzedzając dwie ciężarówki i wyjeżdżając na ślimaka lewym pasem chciałam zjechać na prawy ściągać go a móje autko mnie zaczęło straszyć pisk opon myślałam że wyleci z tej drogi ale wszystko się skończyło dobrze opanowała auto.
Pomodlić się i podziękowałam że nic się nie stało.obiecalam sobie ze od tej pory nie będę tak szybko jeździć
Chodź taka jazda mnie relaksuje z muza na full ale przegielam dzisiaj.
Jeszcze ta pogoda słabo,duszno głodna byłam i chciałam być już w domu.
Cieszę się że wasze wizyty są pomyślne -
nick nieaktualnyNo w końcu działa
Kamcia piękny brzuchapartament jak się patrzy
Anulka ja piore dziecięce rzeczy w 40-60 stopniach.
Pytacie o wizytę. To była na NFZ, bez usg. W badaniu brzuch nadal twardawy i stwierdziła że szyjka się znacząco skrocila. Mam leżeć plackiem. Za tydzień kolejna wizyta. Czarno to wszystko widzękamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia piękny brzucholek:-)
Ja wyglądam jakbym piłkę polknela
No nie poszalalas u fryzjera ale ta długość też jest ok na pewno wyglądają na zdrowsze
Sama patrzę na swoje rozdwojone końcówki i się zastanawiam czy iść do fryzjera ale chcę zapuscic:-)
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny, ja zawsze takie normalne nasze pranie to robilam na zwyklych programach, dlatego nie mam doswiadczenia.
Kurcze, tak przegladam te pralki i oze jeszcze meza namowie na nowaBo kupic i tak musimy, obczaje jakas promocje moze
Wow zabka, t Ty uwazaj. Ja tez lubie jezdzic szybko i energicznie, ale teraz sie pilnuje, bo czesto mi sie slabo robi, a od klimy jakos dziwnie, wiec sie boje ryzykowac.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny