X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po dłuższej przerwie
    Nie było mnie od soboty, ale u nas dużo się działo, zostałam chrzestną synka mojej kuzynki, której de facto nie widziałam dobre kilkanaście lat. Jak wyszła to dopiero uświadomiłam sobie, że za miesiąc czyli w dzień chrzcin to już będę w praktycznie ósmym miesiącu więc nie mam bladego pojęcia w co się ubiorę :) Po za tym było trochę imprez w plenerze, pilnowanie siostrzenicy okupującej laptopa, wizyta w pracy i aktualizacja bbf
    Nie zdołam nadrobić wszystkiego ale Sabinko jak tam Twoje bóle brzucha?
    Kamcia gratuluję wygranej i przykro mi z powodu kota.
    Pirelko biedna widzę, że dalej walczysz z zębolami :(
    Pozdrawiam wszystkie pozostałe mamy i trzymam kciuki za wizytujące.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w końcu! Normalnie juz nerwowa byłam, bez forum jak bez ręki ;)
    U mnie po wizycie super, wszystko ładnie pozamykane, Kubuś juz główka w dół i mam nadzieje ze tak zostanie, wazy ok 1500g. Te moje bóle jak na miesiączkę to od stresu.
    A tak wyglądamy :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51679883e01a.jpg

kamciaelcia, bisacz, mmargol, violett, martta, żabka04, Lusia8998, bbeczka91, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz tak, jeszcze kilka wizyt mnie czeka, generalnie powinny być dwie, ale nigdy nic nie wiadomo :/ do tego teraz to cholerne dziąsło!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka
    Nadal uwielbiam twoje włosy! !

Anulka01, inzynierka lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ja wiem co to za przeżycie, tez mi się zdarzyło kotka przejechać :(
    Pirelko współczuje z tymi zębami, ja juz pomalutku dochodzę do siebie aczkolwiek z jedzeniem kłopot.
    Sabinka jak brzusio? Przestał dokuczać?
    Agatia trzymam kciuki!
    Margol super dzieć rośnie!
    Kamcia dobrze ze pierzesz minky bo ja jutro sie za to zabieram. Dzisiaj ubranka!

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko może spróbuj płukać dziąsła rumiankiem, szałwia zdałaby tu egzamin ale różnie o niej mówią, że niby w ciąży nie wskazana

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol ta rozpiska chyba bazuje na tej stroonie bo są te same wartości dla 10-50-90 centyla :)
    Jestem w drodze, a syres mnie dobija. Za tydzień wizyta u mojej ginki i zobaczymy, co dalej. No chyba, że usg wypadnie b źle to jutro... oby nie!!!

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam w sumie 4 prania do wyprasowania, ale przy tej pogodzie nie ma mowy...i w takim momencie ciesze sie zę 80% poprałam i poprasowałam wczesniej

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    bisacz tak, jeszcze kilka wizyt mnie czeka, generalnie powinny być dwie, ale nigdy nic nie wiadomo :/ do tego teraz to cholerne dziąsło!
    Pirelko a smaruj sobie dziąsło bajkadentem mi pomaga.

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z okazji, że forum zadziałało robię dziś zapiekanke makaronową! <3

Ja z mężem też dziś zaczęłam ciche dni.
    Poszło o to, że nie jemy razem posiłków, bo on CIĄGLE pracuje... mimo wypadku. Naprawdę juz rozumiem, że tak dużo pracuje, ale to śniadanie mogliśmy zjeść razem... :(

Mi Pani ze sklepu napisała, że przewijak mam do odbioru, a ja mam ochote jej napisać, że znalazłam tańszy i "od ręki". Uważam, że czekać 2 tygodnie na PRZEWIJAK w sklepie to za długo... nie spieszy im się z dostawami. W dodatku zmaówiłam u nich wózek i jestem niemal pewna ze dali mi z EKSPOZYCJI... nie chciało mi się nawet z nimi dyskutować wzięłam, bo brudny i zaniedbany nie był... ale czekać miesiąc zeby dostac ekspozycje??
    Zostaje mi podejrzewać, że po prostu sobie chcieli wystawić nową....

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ciesze sie razem z Tobą, u mnei to niestety wszystko PRZED... czekam na szafke, zeby miec gdzie skaldac ze rzeczy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dojeżdżam do pracy 50km dziennie i jak na razie trafiłam autem zająca i jedyne co z tego pamiętam to fakt, że głupia odruchowo zamknęłam oczy. Niby tylko zając ale zdarzenie dołujące.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia kciuki żeby wszystko było ok i obyło się bez ...

agatia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie wiedziałam co robić ...zdjęłam noge z gazu i patrzyłam w lusterko...a ten kot strasznie nogami (jedna częscia ciała ) machal...ten widok mam ciągle przed oczami...biedny kotek, ale dosłownie zauważyłam go jak dobiegł do auta :(

kiedyś przed borsukiem skreciłam - to dopiero głupota...i wtedy sobie powiedziałam, że opanowanie najwazniejsze

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety jak się jeździ autem to trzeba się liczyć z takimi zdarzeniami, oby bylo ich jak najmniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam podobnie jak liska przejechałam... Spojrzałam w lusterko a on wił się i skakał na ulicy... :( To było okropne... minelo kilka lat od tego, a ja wciąż mam wyrzuty i widze to... ech...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:18

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ja miałam podobnie jak liska przejechałam... Spojrzałam w lusterko a on wił się i skakał na ulicy... :( To było okropne... minelo kilka lat od tego, a ja wciąż mam wyrzuty i widze to... ech...

tak to wyglądało :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto moja pchełka :)
    http://iv.pl/images/49390897699441053340_thumb.jpg
    Jak pokazałam mojemu P to zdjęcie to gapił się i gapił z uśmiechem przyklejonym do twarzy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 15:10

violett, Anulka01, mysza0406, kamciaelcia, żabka04, Sabina, Lusia8998, Ksosia, Żabcia_, martta, Pysiaczek89, Angela89, bbeczka91, Malutka92, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf, wreszcie dziala!
    U Was tez taki upał? Wyskoczyłam rano na zakupy, a teraz chlodze sie w salonie i nie mam sily palcem ruszyc...
    Fajnie, ze juz macie poprane ciuszki i poprasowane.
    Ja wciaz czekam na szafe, ma byc na dniach i chyba zaczne z praniem. Co prawda mielismy wymieniac pralke i mialam nadzieje, ze w takiej nowiutkiej wszystko dla maluszka juz popiore, ale teraz sporo wydatkow i nie wiem co z tego bedzie.
    A w jakiej temperaturze i na jakich obrotach pierzecie ciuszki niemowlece? Cos dorzucacie, typu kocyki, reczniki, czy wszystko oddzielnie?

‹‹ 1330 1331 1332 1333 1334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ