WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam po dłuższej przerwie
Nie było mnie od soboty, ale u nas dużo się działo, zostałam chrzestną synka mojej kuzynki, której de facto nie widziałam dobre kilkanaście lat. Jak wyszła to dopiero uświadomiłam sobie, że za miesiąc czyli w dzień chrzcin to już będę w praktycznie ósmym miesiącu więc nie mam bladego pojęcia w co się ubioręPo za tym było trochę imprez w plenerze, pilnowanie siostrzenicy okupującej laptopa, wizyta w pracy i aktualizacja bbf
Nie zdołam nadrobić wszystkiego ale Sabinko jak tam Twoje bóle brzucha?
Kamcia gratuluję wygranej i przykro mi z powodu kota.
Pirelko biedna widzę, że dalej walczysz z zębolami
Pozdrawiam wszystkie pozostałe mamy i trzymam kciuki za wizytujące. -
No w końcu! Normalnie juz nerwowa byłam, bez forum jak bez ręki
U mnie po wizycie super, wszystko ładnie pozamykane, Kubuś juz główka w dół i mam nadzieje ze tak zostanie, wazy ok 1500g. Te moje bóle jak na miesiączkę to od stresu.
A tak wyglądamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51679883e01a.jpgkamciaelcia, bisacz, mmargol, violett, martta, żabka04, Lusia8998, bbeczka91, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Kamcia ja wiem co to za przeżycie, tez mi się zdarzyło kotka przejechać
Pirelko współczuje z tymi zębami, ja juz pomalutku dochodzę do siebie aczkolwiek z jedzeniem kłopot.
Sabinka jak brzusio? Przestał dokuczać?
Agatia trzymam kciuki!
Margol super dzieć rośnie!
Kamcia dobrze ze pierzesz minky bo ja jutro sie za to zabieram. Dzisiaj ubranka!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja z okazji, że forum zadziałało robię dziś zapiekanke makaronową!
Ja z mężem też dziś zaczęłam ciche dni.
Poszło o to, że nie jemy razem posiłków, bo on CIĄGLE pracuje... mimo wypadku. Naprawdę juz rozumiem, że tak dużo pracuje, ale to śniadanie mogliśmy zjeść razem...
Mi Pani ze sklepu napisała, że przewijak mam do odbioru, a ja mam ochote jej napisać, że znalazłam tańszy i "od ręki". Uważam, że czekać 2 tygodnie na PRZEWIJAK w sklepie to za długo... nie spieszy im się z dostawami. W dodatku zmaówiłam u nich wózek i jestem niemal pewna ze dali mi z EKSPOZYCJI... nie chciało mi się nawet z nimi dyskutować wzięłam, bo brudny i zaniedbany nie był... ale czekać miesiąc zeby dostac ekspozycje??
Zostaje mi podejrzewać, że po prostu sobie chcieli wystawić nową.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja nie wiedziałam co robić ...zdjęłam noge z gazu i patrzyłam w lusterko...a ten kot strasznie nogami (jedna częscia ciała ) machal...ten widok mam ciągle przed oczami...biedny kotek, ale dosłownie zauważyłam go jak dobiegł do auta
kiedyś przed borsukiem skreciłam - to dopiero głupota...i wtedy sobie powiedziałam, że opanowanie najwazniejsze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A oto moja pchełka
http://iv.pl/images/49390897699441053340_thumb.jpg
Jak pokazałam mojemu P to zdjęcie to gapił się i gapił z uśmiechem przyklejonym do twarzyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 15:10
violett, Anulka01, mysza0406, kamciaelcia, żabka04, Sabina, Lusia8998, Ksosia, Żabcia_, martta, Pysiaczek89, Angela89, bbeczka91, Malutka92, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUf, wreszcie dziala!
U Was tez taki upał? Wyskoczyłam rano na zakupy, a teraz chlodze sie w salonie i nie mam sily palcem ruszyc...
Fajnie, ze juz macie poprane ciuszki i poprasowane.
Ja wciaz czekam na szafe, ma byc na dniach i chyba zaczne z praniem. Co prawda mielismy wymieniac pralke i mialam nadzieje, ze w takiej nowiutkiej wszystko dla maluszka juz popiore, ale teraz sporo wydatkow i nie wiem co z tego bedzie.
A w jakiej temperaturze i na jakich obrotach pierzecie ciuszki niemowlece? Cos dorzucacie, typu kocyki, reczniki, czy wszystko oddzielnie?