X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Sarcia chyba wszyscy mieli dokładnie to samo, forum się aktualizowało i nic nie działało.

Witam się w JUŻ i AŻ 31 tygodniu! :D Jeny kiedy to zleciało nie mam pojęcia, wczoraj nawet na wizycie o tym z ginem rozmawialiśmy jak to szybko już :)

bbeczka91 lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście <3 Tęskniłam <3
    Tak, nudziłam się :P

My mamy wyprawkę praktycznie całą kupioną, zostały kosmetyczne przybory :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie juz dzisiaj chciał zapisać na cc :) ale położna go przekonała że za miesiąc :D

Witajcie dziewczyny

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi brakowało forum bbf :D
    Widzę, że niektóre avatarki poznikały, Ksosiu nie poznałam Cię :P

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka, wychodzi na to że się uzależniłam hehe, bo dłużyła się ta aktualizacja strasznie mi. Boże taki upał dzisiaj że masakra, a to ponoć dopiero początek, bleee

o148p07w5riqasy7.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i śpieszę się Wam powiedzieć, że po wczorajszej wizycie wszystko super, szyjka cały czas kilometrowa i możemy spokojnie wyjeżdżać w sobotę na wakacje nad morze :)
    A i moja kochana Emilcia waży już 1662 g i jest 5 dni starsza :)
    Pokazała się nam do zdjęcia, zaraz je zgram i Wam pokażę :)

martta, kamciaelcia, Pysiaczek89, pirelka, violett, żabka04, Lusia8998, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się pójdę zapisać zaraz jak skierowanie dostanę od gina, nie mam w tej kwestii doświadczenia, ale jak pójdę teraz to mnie chyba wpiszą na sierpień?

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli mmargol znów ma najwyższą odnotowana wagę :D
    Tez miałam dziś wizytę ale manualną. ..wszystko dobrze

Z mężem od wczoraj nie gadam

I stało się coś strasznego - pierwszy raz samochodem kota przejechałam. Myślałam że zawału dostane :( płakać mi się dalej chce :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja się pójdę zapisać zaraz jak skierowanie dostanę od gina, nie mam w tej kwestii doświadczenia, ale jak pójdę teraz to mnie chyba wpiszą na sierpień?

Miałam cytować. ..
    U mnie poradnia jest przy szpitalu. Położna podczas wizyty dzwoni na oddział i tam termin cc ustalają. ..szkoda trochę ze juz dziś nie wiem. ..ale za 4 tyg juz ustalimy termin ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to się będę musiała zorientować - co szpital to inne zwyczaje, moja ginka pewnie nic nie powie, bo ona pracuje w drugim szpitalu, a tam nie chcę iść :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że najlepiej rozmawiać ze szpitalem

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    W końcu działa.
    Nudziło mi sie okrutnie bez naszego forum :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• mmargol Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia jak Ty to zrobiłaś? Kot pod samochodem się w cieniu schował czy jak? Biedny..
    A co z tym mężem ,przeskrobał coś czy o kota poszło?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol kawał babeczki z Emilki :) wg tego, co mam z Gravidy to Emilka jest na 58 centylu, więc idealnie, jak na 30 tc :)
    Ja się zbieram na USG właśnie i aż mi słabo z nerwów, czego się dowiem... na tym samym etapie z Młodym trafiłam do szpitala do końca ciąży. Mam nadzieję, że Mała waży chociaż 1200g... choć przy moim niklym apetycie wątpię :/ dam znać po, trzymajcie kciuki :)

mmargol lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypralam całe minky
    Wygląda jak nowe tzn nic się z kształtem, wypełnieniem nie stało

I byłam u fryzjera :) nie szalalam czyli włosy nadal długie /poldlugie ale widać ze ubyło :D i jak zdrowiutko teraz wyglądają

Lusia8998 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Kamcia jak Ty to zrobiłaś? Kot pod samochodem się w cieniu schował czy jak? Biedny..
    A co z tym mężem ,przeskrobał coś czy o kota poszło?

Kot wybiegł z prawej strony prosto pod koła bo nawet hamulca nie nacisnelam :( straszny widok i przeżycie :(
    A mąż wczoraj podpadl z akcją z siostrą! Pisałam wczoraj i akurat forum padło

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia kciuki zaciśnięte!
    Mój doktorek też powiedział, że waga idealna. Śmiałam się, że dla mnie to na pewno ona cała jest idealna, ale mówił że jak na tym etapie to super waga i pomiary, idealnie :)

A możesz wrzucić zdjęcie tej rozpiski centyli z Gravidy? Ja póki co sprawdzam na tej stronie, ale jest taka orientacyjna http://www.kalendarzciazy.com/kalendarz/waga-dziecka-w-ciazy-tabela.php

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nareszcie działa :)
    Hej dziewczyny!

Moja noc znowu z pobudkami co 1-2 godziny, dziewczynki się ruszają, ząb po dentyście czuję, w innym miejscu dziąsło spuchnięte, na dodatek nie może się zregenerować bo jak jem, to je urażam i pobiega krwią :/ masakra..

Łydka od skurczu boli :P upał u Nas dzisiaj na 102! Byłam zaraz po 9 rano w bibliotece i sklepie, a tak nosa nie wychylam, w domu da się żyć bo nie świeci słońce.

Moja paczka z pościelami,przewijakiem powinna na jutro dotrzeć, a może i nawet dzisiaj :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 14:39

• mmargol Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia jak prałaś minky? w pralce czy ręcznie?

No zdarza się, że wskoczy zwierzak pod koła i nie da się nic zrobić :/ mojej siostrze kiedyś bażant wyskoczył nagle z krzaków, a mężowi sarna z lasu...

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol
    Ale sarne i bazanta się je a kotek jest członkiem mojej rodziny :( przytuliłam się do swojego i płakałam. No nic nie mogłam zrobic :(

A minky w pralce. Radziłam się was ale chyba ja jestem pierwsza . Ustawiłam temp.30 obroty 400 wiadomo ze dodatkowe płukanie do tego bez zagniecen

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1329 1330 1331 1332 1333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ