WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Sarcia chyba wszyscy mieli dokładnie to samo, forum się aktualizowało i nic nie działało.
Witam się w JUŻ i AŻ 31 tygodniu!Jeny kiedy to zleciało nie mam pojęcia, wczoraj nawet na wizycie o tym z ginem rozmawialiśmy jak to szybko już
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A i śpieszę się Wam powiedzieć, że po wczorajszej wizycie wszystko super, szyjka cały czas kilometrowa i możemy spokojnie wyjeżdżać w sobotę na wakacje nad morze
A i moja kochana Emilcia waży już 1662 g i jest 5 dni starsza
Pokazała się nam do zdjęcia, zaraz je zgram i Wam pokażęmartta, kamciaelcia, Pysiaczek89, pirelka, violett, żabka04, Lusia8998, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli mmargol znów ma najwyższą odnotowana wagę
Tez miałam dziś wizytę ale manualną. ..wszystko dobrze
Z mężem od wczoraj nie gadam
I stało się coś strasznego - pierwszy raz samochodem kota przejechałam. Myślałam że zawału dostanepłakać mi się dalej chce
-
Little Red Fox wrote:ja się pójdę zapisać zaraz jak skierowanie dostanę od gina, nie mam w tej kwestii doświadczenia, ale jak pójdę teraz to mnie chyba wpiszą na sierpień?
Miałam cytować. ..
U mnie poradnia jest przy szpitalu. Położna podczas wizyty dzwoni na oddział i tam termin cc ustalają. ..szkoda trochę ze juz dziś nie wiem. ..ale za 4 tyg juz ustalimy termin -
nick nieaktualny
-
Mmargol kawał babeczki z Emilki
wg tego, co mam z Gravidy to Emilka jest na 58 centylu, więc idealnie, jak na 30 tc
Ja się zbieram na USG właśnie i aż mi słabo z nerwów, czego się dowiem... na tym samym etapie z Młodym trafiłam do szpitala do końca ciąży. Mam nadzieję, że Mała waży chociaż 1200g... choć przy moim niklym apetycie wątpiędam znać po, trzymajcie kciuki
mmargol lubi tę wiadomość
-
mmargol wrote:Kamcia jak Ty to zrobiłaś? Kot pod samochodem się w cieniu schował czy jak? Biedny..
A co z tym mężem ,przeskrobał coś czy o kota poszło?
Kot wybiegł z prawej strony prosto pod koła bo nawet hamulca nie nacisnelamstraszny widok i przeżycie
A mąż wczoraj podpadl z akcją z siostrą! Pisałam wczoraj i akurat forum padło
-
Agatia kciuki zaciśnięte!
Mój doktorek też powiedział, że waga idealna. Śmiałam się, że dla mnie to na pewno ona cała jest idealna, ale mówił że jak na tym etapie to super waga i pomiary, idealnie
A możesz wrzucić zdjęcie tej rozpiski centyli z Gravidy? Ja póki co sprawdzam na tej stronie, ale jest taka orientacyjna http://www.kalendarzciazy.com/kalendarz/waga-dziecka-w-ciazy-tabela.php -
nick nieaktualnyNo nareszcie działa
Hej dziewczyny!
Moja noc znowu z pobudkami co 1-2 godziny, dziewczynki się ruszają, ząb po dentyście czuję, w innym miejscu dziąsło spuchnięte, na dodatek nie może się zregenerować bo jak jem, to je urażam i pobiega krwiąmasakra..
Łydka od skurczu boliupał u Nas dzisiaj na 102! Byłam zaraz po 9 rano w bibliotece i sklepie, a tak nosa nie wychylam, w domu da się żyć bo nie świeci słońce.
Moja paczka z pościelami,przewijakiem powinna na jutro dotrzeć, a może i nawet dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 14:39
-
Mmargol
Ale sarne i bazanta się je a kotek jest członkiem mojej rodzinyprzytuliłam się do swojego i płakałam. No nic nie mogłam zrobic
A minky w pralce. Radziłam się was ale chyba ja jestem pierwsza . Ustawiłam temp.30 obroty 400 wiadomo ze dodatkowe płukanie do tego bez zagniecen