WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj miałam trzy pralki. W tym wypralam juz swoje koszule do szpitala. Na tę chwilę zostało mi ostatnie pranie - zestaw minky. Na pewno wszystko przepiore. Ale najpierw spytam, czy któraś z was za to się już zabrała? ?chodzi mi o sposób prania.
-
nick nieaktualny
-
Jak podchodzicie do sprawy pieluch?
Jakie marki i rozmiary i ilości na poczatek?
Po małej paczce z kilku firm, zeby zobaczyć?
Na poczatek jakies pampersy premium care, a potem przejście na new baby albo i dady czy rosmanowe?
Jakies przemyślenia czy sugestie?
-
Ulfenstein
Ja juz kupiłam dada r.1
dokupie zielone pampersy (tym razem z białych całkiem rezygnuje ). Zacznę od pampersow i stopniowo (np co 6 przewijanie ) wprowadze dada. Żeby ostatecznie na noc był pampers a dada ma dzień. Ale wyjdzie czy obie firmy podpasują Piotrusiowi. Opieram się na doświadczeniu z Emilka (ale ta nie miała zadnych problemów skórnych )Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 16:38
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy wracamy z prawie pelna wyprawką!
Jeszcze tylko rzeczy do szpitala i kosmetyki i bedzie git!
Dziewczyny przestrzegam przed kupowaniem w marketach.
W szkole rodzenia polozna powiedziala ze tescowe, biedronkowe itp. Proszki, plyny i kremy roznia sie czesto skladem od drogeryjnych i przede wszystkim aptecznych (kremy, zele).
Ponoc nawet jak wezmiemy krem z apteki i z marketu i porownamy tylny sklad to moga pojawoc sie roznice. -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:tak przeglądam te koszule i zastanawiam się czy kobieta ma w tym iść do szpitala czy na seks randkę??
polecam ze strony https://sklep.dn-nightwear.com/ i http://www.italianfashion.pl/. Koleżanki mi chwaliły i na żywo oglądałam, spoko jakość -
nick nieaktualny
-
Faceci nie myślą. Ale nie rozumiem czemu skoro ze swoim przerabiamy temat lojalności małżeńskiej od kilku lat (ma stać po mojej stronie i juz )
Dzwoni do mnie z pytaniem czy siostra jego może do mnie przyjechać (ma praktyki niedaleko ). Powinien od razu skojarzyć fakty i powiedzieć siostruni ze to kiepski pomysł m a ten palnal swoje ze do mnie zadzwoni i się spyta co ja mam w planach. ..
I jak to teraz wygląda? Ja mówię nie i wiadomo ze ja mówię nie! !i znów na najgorsza wychodzę. A ja nie mam sił sprzątać na czyjeś odwiedziny. Nie mam sił latać po sklepach by zrobić zakupy. Jeszcze coś gotować? ?? (Na diecie cukrzycowej swój brzuch zadowole ). Po prostu tez jej nie lubię. Kiedyś się pobilysmy. Z jej strony rozejm a z mojej dystans (pamiętam na zawsze! ). Znosze jej towarzystwo dla męża. Bywa rzadko bo mieszka 600 km od nas. Ale ja z nią sam na sam 2-3 dni? ???o nie! !!jeśli mój własny mąż o mnie nie myśli to będę suka i mówię nie! !!Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAuc....
To ostro...
Moj mas tez taki "goscinny" jest. Ale facetom nie przemowisz. Tym bardziej ze to siostra....
Moze Cie pocieszy to ze moj rodzenstwo kocha, ale na chrzestna bierzemy wspolna, ale bardziej jego kolezanke... Tak sie zawieslismy na jego rodzinie, a mimo to zawsze stanie za swoimi.
Glowa do gory :*
-
nick nieaktualnyAuc....
To ostro...
Moj mas tez taki "goscinny" jest. Ale facetom nie przemowisz. Tym bardziej ze to siostra....
Moze Cie pocieszy to ze moj rodzenstwo kocha, ale na chrzestna bierzemy wspolna, ale bardziej jego kolezanke... Tak sie zawieslismy na jego rodzinie, a mimo to zawsze stanie za swoimi.
Glowa do gory :*
-
Goscinosc u facetów to łatwa sprawa.
On potem siedzi z gości w pokoju i popija piwko, a Ty zawalona w kuchni garami uslugujesz.
Wspominałam juz, ze mojego brat przyjeżdża (bo to juz pewne, M sie zgodził) w piątek, gdzie w sobotę bierzemy /slub.
Juz powiedziałam, ze jade wtedy do rodzicow na noc i zobaczymy sie najpewniej w urzędzie. Nie bede jeszcze w dzien ślubu szykować kolacyjki i śniadanka, a wiadomo jak to by sie skończyło.
Oni meczyk, a ja gotowanko.
Wiec noc przedślubna spędzamy osobno
Brat zostaje az do poniedziałku, wiec i tak sie narobie.
Wciaz nie ogarniam jak on mógł wpaść na taki pomysł. I jak moj M sie mógł na to zgodzić.
Wracając do pieluch. Kupie paczke zielonych i paczke białych pampersow i dade juz chyba 2 i bede ja wprowadzać tak jak piszesz, co np 6 przewijanie.
A ile tych 1? Licząc ze dziecko urodzi sie w normie, czyli powieszony 3,5kg?
Ile schodzi na dzien? Ile dni na rozmiar 1?
-
nick nieaktualny