WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTen luxmed to u mnie ostatnio porażka, terminy jak za komuny, a niby prywatne
dobrze, że tam ciąży nie mogę prowadzić, bo chyba bym nie dała rady wbić się na wizyty nawet co 3 tyg.
Chodzę tam tylko dodatkowo i tak jak Ty Pysiaczku codziennie poluję na jakieś wolne terminy. -
pirelka wrote:Ten luxmed to u mnie ostatnio porażka, terminy jak za komuny, a niby prywatne
dobrze, że tam ciąży nie mogę prowadzić, bo chyba bym nie dała rady wbić się na wizyty nawet co 3 tyg.
Chodzę tam tylko dodatkowo i tak jak Ty Pysiaczku codziennie poluję na jakieś wolne terminy.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja pod koniec tygodnia ide na krew i bede sie wpychać jeżeli bedzie duzo osob, bo ja sobie czekac nie mogę. I tak bede musiała tam dojechać i wiadomo z auta dojść. Juz widze jak starsze kobity sie faflunia
haha
Lusia8998 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyja się objadłam, teraz przydałoby się trochę posprzątać
pooglądałam rzeczy maluszkowe i kusi żeby coś dokupić, zastanawiam się nad pieluszkami bambusowymi, bo tak zachwalają w szkole rodzenia, na pewno tetry mam mało i coś z flanelki zamówię. A czy któraś używała butelek dr browns? (chyba tak się to pisze)
i pytanie z innej beczki..
czy tylko mi youtube dzisiaj muli? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie czekają dwa koszyki. W gemini na 350zl i na Allegro na 250zl.
I to juz bedzie wszystko. Łącznie z pierwszymi pieluchami i tymi wszystkimi ohydnosciami dla mnie.
Zostaje materac, chyba pianka kokos.
I rzeczy, których nie jesteśmy pewni czy chcemy (lub czy sie przydadzą), np wanienka, sterylizator i suszarka do butelek, laktator,
-
nick nieaktualny
-
Hej witam się ja popołudniową kawką
Zaraz po lecę robić obiad.
Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę bo mam swojego Robaka codziennie wieczorm w domu !! Rozstał się z tą nieszczasną firmą, zabrał cały sprzęt i pracuje na miejscu. Dawno tak nie było ba nawet bardzo dawno bo w tamtym roku żebym wstawała codziennie rano i robiła kawkę i kanapeczki do pracy
Napisałyście się o tych imionach u nas nie wiem jakim cudem ale jak od razu do brzucha mówiłam Malwina jak tylko zobaczyłam 2 kreski na teścieI chyba tak już zostanie bo wszyscy mówią tak do brzucha - będzie miała imię po cioci z USA
A propozycje były takie dziewczynka: Roksana ( od razu byłam na nie) Julita, Jowita a chłopiec Radek albo Bartuś ( sąsiedzi mają)
U mnie już 7 miesiąc O_o o zgrozo jak ten czas szybko leci !!! Oby w piątek na usg wszystko było dobrze. Zapowiadają u nas ponad 30 stopni ciepła a ja muszę rano na glukozę w końcu iśćCałe szczęście że Robak jest pod ręką jak bym mdlała to ma zaledwie 500 metrów do mnie z budowy i mnie uratuje
Czy to możliwe że NFZ nie wypłacił 2 miesiące kasy dla mojego lekarza za nieprywatne pacjentki ? Bo 16 tak położna mówiła i że wizyty nas ciężarnych są tylko w środy i piątki bo tak się dyrektor placówki zgodził. Dzisiaj moja kuzynka dzwoniła umówić się na wizytę po porodową i bez problemu dostała się na pierwszą połowę lipca.
Teraz u nas zacznie się dziać ja ostatnie 3 miesiące do porodu, jutro przylatuje kuzynka z Niemiec, za tydzień we wtorek moja mama z bratem z Anglii później 17 lipca siostra Robaka z rodzinkąBędę w końcu miała zajęcie i dużo ludzi przy sobie bo puki co to siedziałam sama jak palec w domu i już mnie to na prawdę dobijało.
Śliczne macie te brzuszki na zdjęciach !! Mój dzisiaj mierzony ma tylko 108 cm w najbardziej wystającym miejscu pod pępkiem. I dalej nie wygląda "chyba" na początek 7 miesiąca
Dopiłam kawę lecę obiadek szykować bo chłop dzisiaj wcześniej w domku ma byćbuziaki i pozdrowienia dużo zdrówka dla "chorujących" i powodzenia na wizytach.
-
nick nieaktualny
-
Az zmierzyłam swoj brzuch z ciekawości.
93cm. I w sumie sie cieszę
I to wystrzelił w zeszłym tygodniuw koncu mam piłeczkę
Ubranek tyle dostalismy, ze nie kupiłam ani jednej sztuki.
Wózek l, łóżeczko, bujaczki, fotelik. Wszystko odziedziczone.
A ciężkie sie jarac zakupami podkładów poporodowych i majtek z siatki
No ale trzeba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 14:45
Pysiaczek89, Lusia8998, bbeczka91, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość