WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka czekamy na wieści
Ulf ja ostatnie 2 tygodnie mam jakąś paranoję że brzuch za mały że pępek nie wychodzi na wierzch że mała za nisko siedzi bo ciągle czuję ją od pępka w dół. I przez to zaczęłam mierzyć cm
Jeszcze 2 dni i wszystko będzie wiadomo co z kurczakiem się w środku dzieje i czy to tylko moja schiza bo to 1 ciąża hehe -
Tez mnie kopie głownie w okolicy pępka i poniżej.
Raz chyba czułam wyżej to sie zdziwiłam az.
Usg mam za tydzien, ale tyje sobie równo 0,5-0,6kg na tydzien, lekarz mnie od środka oglądał i wszystko w porzo.
Wiec jestem jakas spokojna.
I tez pierwsza ciaza. -
nick nieaktualny
-
Mi też z zakupów zostały już tylko te mało przyjemne(kilka rzeczy higienicznych i butelki) albo problematyczne(kocyki, pościele). No i meble.
Ostatnio forma bardzo kiepska, wczoraj poszliśmy w odwiedziny do babci i po wspinaczce na 4-te piętro myślałam, że urodzę. To raczej była ostatnia wizyta przed porodem, takie eskapady to nie dla mnie(tym bardziej, że babcia raczej z tych działających mi na nerwy). Ponadto ostatnio robi mi się słabo jak dłużej leżę na fotelu(np. u dentysty, czy kosmetyczki). Moja dentystka jak jej dziś prawie odleciałam to miała śmierć w oczach i na koniec wizyty kilka razy się mnie pytała, czy nie lepiej odpuścić sobie te 2 zęby które mi zostały.
Co do imion. My głowiliśmy się nad chłopięcym, a Emilka... jakoś tak samo wyszło. Na drugie Marta. Też bez dłuższego zastanawiania
Jadę do sklepu, kot zostaje w domu razem z chyba 20-tką much. Mam nadzieję, że jak wrócę, to przynajmniej połowa będzie upolowana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to mnie uspokoiłyście
Ulf ja badania od środka miałam 8 i 10 tydzień nic więcej. A przytyć to nie wiem czy przytyłam waga w domu pokazuje więcej niż ta u lekarza w piątek jeszcze zobaczymy czy coś mi przybyło kg.
Ja kopniaczki i czkawkę w większości lewa strona ostatnio kilka razy zdarzyło się dziobanie w samym dole.
Z zakupów to ja na pewno pokupować muszę wszystko dla siebie. Dla małej mam wszystkie ciuszki, kosmetyki, butelki. Z łóżeczkiem zobaczymy bo Robaka siostra stwierdziła że da kasę i mamy sobie kupić ale to dopiero w sierpniu a mogę dostać za darmo od sąsiadki, kasa by poszła na pościele i ręczniki ale czy siostra się nie obrazi?!, wózek kupują moi rodzice bo niby taka tradycja u mamy że dziadek kupował każdemu wnuczkowi, przewijak z Ikei stoi u kuzynki. Zostaną same mało przyjemne pierdoły jak u Ciebie Ulf
-
nick nieaktualny
-
Mój pępek jest już sterczący, ale jeszcze nie wyskoczył na drugą stronę.
Jadę zaraz po wyniki moczu, mam nadzieję ze przetrwam, bo jest taki upał, że chyba zemdleję.. Już przed południem było mi za gorąco a co dopiero teraz nosa wychylić. Strach się bać jak lato zniosę
A dzisiaj wieczorem wizyta u gina, ciekawe ile urosła moja pchełka
Brzuszki macie śliczne dziewczyny!
Aisak akrobata Ci rośnie!Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:Ubranek tyle dostalismy, ze nie kupiłam ani jednej sztuki.
Wózek l, łóżeczko, bujaczki, fotelik. Wszystko odziedziczone.
A ciężkie sie jarac zakupami podkładów poporodowych i majtek z siatki
No ale trzeba.i nie mogłam się oprzeć rajstopkom i opasce na główkę
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Poszłam na pocztę i wyszło ze jest to dla mnie wielki wyczyn. Powoli, ociezale, aż wstyd
Spotkałam znajomą z pracy. Powiedziała ze przepięknie wyglądam. I na buzi i w cialku. Że wyglądam co raz bardziej filigranowo (ha ha w myślach się posmialam ). Moja dyrektorka (w końcu ) odchodzi na emeryturę
Gorąco - mam straszne straszne rumieńce! Jakbym na plaży pół dnia leżała. Nigdy tak nie miałam. ..
Hihi
I musze to powiedzieć - umowilam się do. ..fryzjera. hehe. Pyta mnie co to będzie za cięciea ja odp ze liczę na jej węne twórcza
ciekawe ile mi włosów ubedzie (czytać - ile pozwolę ściąć! )
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja się zastanawiam czy dwie koszule do karmienia mi starczą...
A lubisz koszule? Jak tak to kupuj więcej. Ja wiem, że w szpitalu mieć muszę i na początku żeby krocze się dobrze wietrzyło. Potem nie potrafię spać koszuli. Nie potrafię już
Nie pamiętam która z Was pisała rano o promocji w Stokrotce. Bardzo dziękuję, mąż kupił mleczko lovela! od poniedziałku zacznę w końcu pranie -
nick nieaktualnySabina nie lubię koszul, wolę piżamy
ale boję się że gumka będzie mi się wrzynać w ranę, więc pewnie będę musiała na jakiś czas się przerzucić
kurczę, u nas w mieście nie ma stokrotki, ale w osiedlowym o dziwo też widziałam lovelę w dobrej cenieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 16:16