Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    przeglądam allegro i niektóre dziewczyny fantazja ponosi, żeby za używane ciuszki taką cenę wołać ;D
    Zależy jaki stan ubranek :) ja zamówiłam pake 160 szt, 2 rożki i opaski zapłaciłam 500 zł, a ciuszki jak nówki, jeszcze niektóre z metkami i mam już prawie do roku :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej my już po śniadanku :)
    Znowu nad ranem się już przebudzam po 4 rano.. ale pobudke o 8 mialam niemozliwa, pod blokiem jakis gruz wysypywali z przyczepy a u mnie okno otwarte, co sie poderwalam wystraszona to szok..

P.S Ksosia ja od dziecka lubie jesc kanapki z zoltym serem i dzemem (najlepiej z powidlami) a cala rodzina meza jak to zobaczyla po raz pierwszy przy sniadaniu to zastygla gapiac sie na mnie :P obecnie to normma i nawet moj P polubil i sam zaczal tak jesc czasem ;)

Kamcia negocjuj dobrze, moze sie uda, powiedz ze jestes w ciazy to ciezarnej nie powinni odmawiac :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chodzi o takie, które widać że są używane, a cena jak za nowe :/
    ale może uda mi się skompletować wszystko, ja póki co ubranka do ok 6 mcy mam, choć jak dziecko małe będzie to na dłużej starczy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto odmawia ciężarnej tego myszy zjedzą ;D
    wg ludowych przesądów..

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dylemat, mam w zestawie z jedną pościelą ochraniacze w komplecie, ale drugi komplet poszewek kupiłam i nie pomyślałam o ochraniaczu. Domawiać w tych kolorach czy po prostu zostawiać tamte wzory, a pościel samą zmieniać? A może jeden zestaw bez ochraniaczy?

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pomogę, bo nie mam w sobie za grosz estetyki ;)
    Mało rzeczy mi przeszkadza ;)

Ja od kilku dni zamiast porannej kawki robie sobie kawe mrożona z łyżeczka ciemnego kakao i bananem.
    Niebo w gębie! :)
    Wiec teraz rosman a potem w nagrodę ice banana coffee ;)

Lusia8998 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka wg mnie zalezy od wzorow, musi sie Tobie podobac :)
    Ja dlatego wlasnie ochraniacz kupilam szyty na zamowienie i jest z jednej strony z siwymi gwiazdkami a z drugiej z granatowymi, zeby do roznych poscieli mi pasowalo podczas zmiany :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka
    do kolyski mam 3 pelne komplety pościeli
    a do łózeczka od poczatku dobieralam tak, zeby mieszana pościel pasowala :) tzn jeśli teraz dokupiłam posciel bialo granatowa z czerwonym paskiem to na upartego do ochraniacza pasuje posciel bialo czerwona w serduszka i czerwono biała w serduszka
    jak ci nie szkoda pieniedzy to kupuj, ale jak liczysz pieniązki, to spokojnie możesz sie wstrzymać
    dzieci ochraniacza raczej tak nie brudza (raczej dorosli opierajac sie o łóczeko czy coś), posciel to co innego :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi
    wystawia specjalnie dla mnie aukcję :) tzn dokladnie tyle ile ja potrzebuje zaslon

mmargol, Pysiaczek89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie wzorem średnio będzie pasować, zwłaszcza do groszków :P bo mam w gwiazdki :D ale taki był w zestawie jak pościel, a drugą zamówiłam inną, ale zapomniałam o ochraniaczu :D
    W sumie sam ochraniacz droższy niż pościel, więc chyba sobie podaruję :P bo u mnie wszystko razy dwa, to za dwa ochraniacze 70 zł plus wysyłka :) może groszki z gwiazdkami się nie zjedzą :D
    Kolorami pasuje, bo zamawiałam w bieli, szarości i turkusie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 10:32

• mmargol Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kamcia szacun, twoje argumenty się przebiły :D
    Długo musiałaś ich przekonywać? :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet o ciązy nie wspomnialam ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ja patrzyłam pod kątem kolorów a nie kształtów ;)
    będę miała na zmianę m.in. biało szare gwiazdki połączone z biało szarymi groszkami ;) wg mnie pasuje

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym założyć pościel na łóżeczka, ale nie wiem na ile wcześniej, by za długo się nie kurzyła i nie leżała tak w łóżeczku.
    Dziewczyny, które macie gotowe łóżeczka, macie to przed praniem, czy już uprane i gotowe?

• AJrin Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na zakupach i plyne przytargałam troche siatek i normalnie leci ze mnie! Co za pogoda a dziś chciałam ogórki wstawić plus ciasto upiec ale aż mi sie nie chce nic przy gazie ciepłym stać.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja postanowiłam hurtowo pościel poprać, mam nadzieję że sobie poradzę powiesić na ten sznur ;) bo jest trochę wysoko zawieszony...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o moje biedne, głupiutkie kocisko, chciała zeskoczyć na karton, który okazał się pusty i zadział jak zapadnia, teraz siedzi w nim i nie wie jak wyjść ;D a ostatnio myłam piekarnik i zostawiłam otwarty to tam wlazła ;D

kamciaelcia, nick nieaktualny, bbeczka91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tez mojego kotka szkoda...za goraco jej. wlączyłam jej nawet wentylator
    a teraz spi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zasłony kupione
    a tak długo, bo nie chciałam kupować poza allegro i przekonałam ostatecznie do mojej opcji, tzn wystawili przedmiot na dokładnie tyle metrów ile potrzebuje...jestem juz spokojniejsza, bo jednak zakup jest oficjalny z pełnią praw konsumenta

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja też śpi, zasnęła w tym kartonie ;D
    a tak to sobie łóżeczko upodobała i żadna siła jej tego nie oduczy...

a z jej długimi kłakami to współczuję, a z wodą problemem - bo każda woda smakuje lepiej, tylko nie ta z miski :P

‹‹ 1343 1344 1345 1346 1347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ