X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    przeglądam allegro i niektóre dziewczyny fantazja ponosi, żeby za używane ciuszki taką cenę wołać ;D
    Zależy jaki stan ubranek :) ja zamówiłam pake 160 szt, 2 rożki i opaski zapłaciłam 500 zł, a ciuszki jak nówki, jeszcze niektóre z metkami i mam już prawie do roku :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej my już po śniadanku :)
    Znowu nad ranem się już przebudzam po 4 rano.. ale pobudke o 8 mialam niemozliwa, pod blokiem jakis gruz wysypywali z przyczepy a u mnie okno otwarte, co sie poderwalam wystraszona to szok..

P.S Ksosia ja od dziecka lubie jesc kanapki z zoltym serem i dzemem (najlepiej z powidlami) a cala rodzina meza jak to zobaczyla po raz pierwszy przy sniadaniu to zastygla gapiac sie na mnie :P obecnie to normma i nawet moj P polubil i sam zaczal tak jesc czasem ;)

Kamcia negocjuj dobrze, moze sie uda, powiedz ze jestes w ciazy to ciezarnej nie powinni odmawiac :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chodzi o takie, które widać że są używane, a cena jak za nowe :/
    ale może uda mi się skompletować wszystko, ja póki co ubranka do ok 6 mcy mam, choć jak dziecko małe będzie to na dłużej starczy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto odmawia ciężarnej tego myszy zjedzą ;D
    wg ludowych przesądów..

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dylemat, mam w zestawie z jedną pościelą ochraniacze w komplecie, ale drugi komplet poszewek kupiłam i nie pomyślałam o ochraniaczu. Domawiać w tych kolorach czy po prostu zostawiać tamte wzory, a pościel samą zmieniać? A może jeden zestaw bez ochraniaczy?

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pomogę, bo nie mam w sobie za grosz estetyki ;)
    Mało rzeczy mi przeszkadza ;)

Ja od kilku dni zamiast porannej kawki robie sobie kawe mrożona z łyżeczka ciemnego kakao i bananem.
    Niebo w gębie! :)
    Wiec teraz rosman a potem w nagrodę ice banana coffee ;)

Lusia8998 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka wg mnie zalezy od wzorow, musi sie Tobie podobac :)
    Ja dlatego wlasnie ochraniacz kupilam szyty na zamowienie i jest z jednej strony z siwymi gwiazdkami a z drugiej z granatowymi, zeby do roznych poscieli mi pasowalo podczas zmiany :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka
    do kolyski mam 3 pelne komplety pościeli
    a do łózeczka od poczatku dobieralam tak, zeby mieszana pościel pasowala :) tzn jeśli teraz dokupiłam posciel bialo granatowa z czerwonym paskiem to na upartego do ochraniacza pasuje posciel bialo czerwona w serduszka i czerwono biała w serduszka
    jak ci nie szkoda pieniedzy to kupuj, ale jak liczysz pieniązki, to spokojnie możesz sie wstrzymać
    dzieci ochraniacza raczej tak nie brudza (raczej dorosli opierajac sie o łóczeko czy coś), posciel to co innego :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi
    wystawia specjalnie dla mnie aukcję :) tzn dokladnie tyle ile ja potrzebuje zaslon

mmargol, Pysiaczek89, mysza0406 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie wzorem średnio będzie pasować, zwłaszcza do groszków :P bo mam w gwiazdki :D ale taki był w zestawie jak pościel, a drugą zamówiłam inną, ale zapomniałam o ochraniaczu :D
    W sumie sam ochraniacz droższy niż pościel, więc chyba sobie podaruję :P bo u mnie wszystko razy dwa, to za dwa ochraniacze 70 zł plus wysyłka :) może groszki z gwiazdkami się nie zjedzą :D
    Kolorami pasuje, bo zamawiałam w bieli, szarości i turkusie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 10:32

• mmargol Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kamcia szacun, twoje argumenty się przebiły :D
    Długo musiałaś ich przekonywać? :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet o ciązy nie wspomnialam ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ja patrzyłam pod kątem kolorów a nie kształtów ;)
    będę miała na zmianę m.in. biało szare gwiazdki połączone z biało szarymi groszkami ;) wg mnie pasuje

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym założyć pościel na łóżeczka, ale nie wiem na ile wcześniej, by za długo się nie kurzyła i nie leżała tak w łóżeczku.
    Dziewczyny, które macie gotowe łóżeczka, macie to przed praniem, czy już uprane i gotowe?

• AJrin Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na zakupach i plyne przytargałam troche siatek i normalnie leci ze mnie! Co za pogoda a dziś chciałam ogórki wstawić plus ciasto upiec ale aż mi sie nie chce nic przy gazie ciepłym stać.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja postanowiłam hurtowo pościel poprać, mam nadzieję że sobie poradzę powiesić na ten sznur ;) bo jest trochę wysoko zawieszony...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o moje biedne, głupiutkie kocisko, chciała zeskoczyć na karton, który okazał się pusty i zadział jak zapadnia, teraz siedzi w nim i nie wie jak wyjść ;D a ostatnio myłam piekarnik i zostawiłam otwarty to tam wlazła ;D

kamciaelcia, Sabina, bbeczka91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tez mojego kotka szkoda...za goraco jej. wlączyłam jej nawet wentylator
    a teraz spi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zasłony kupione
    a tak długo, bo nie chciałam kupować poza allegro i przekonałam ostatecznie do mojej opcji, tzn wystawili przedmiot na dokładnie tyle metrów ile potrzebuje...jestem juz spokojniejsza, bo jednak zakup jest oficjalny z pełnią praw konsumenta

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja też śpi, zasnęła w tym kartonie ;D
    a tak to sobie łóżeczko upodobała i żadna siła jej tego nie oduczy...

a z jej długimi kłakami to współczuję, a z wodą problemem - bo każda woda smakuje lepiej, tylko nie ta z miski :P

‹‹ 1343 1344 1345 1346 1347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ