WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:przeglądam allegro i niektóre dziewczyny fantazja ponosi, żeby za używane ciuszki taką cenę wołać
ja zamówiłam pake 160 szt, 2 rożki i opaski zapłaciłam 500 zł, a ciuszki jak nówki, jeszcze niektóre z metkami i mam już prawie do roku
-
Hej my już po śniadanku
Znowu nad ranem się już przebudzam po 4 rano.. ale pobudke o 8 mialam niemozliwa, pod blokiem jakis gruz wysypywali z przyczepy a u mnie okno otwarte, co sie poderwalam wystraszona to szok..
P.S Ksosia ja od dziecka lubie jesc kanapki z zoltym serem i dzemem (najlepiej z powidlami) a cala rodzina meza jak to zobaczyla po raz pierwszy przy sniadaniu to zastygla gapiac sie na mnieobecnie to normma i nawet moj P polubil i sam zaczal tak jesc czasem
Kamcia negocjuj dobrze, moze sie uda, powiedz ze jestes w ciazy to ciezarnej nie powinni odmawiac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam dylemat, mam w zestawie z jedną pościelą ochraniacze w komplecie, ale drugi komplet poszewek kupiłam i nie pomyślałam o ochraniaczu. Domawiać w tych kolorach czy po prostu zostawiać tamte wzory, a pościel samą zmieniać? A może jeden zestaw bez ochraniaczy?
-
Nie pomogę, bo nie mam w sobie za grosz estetyki
Mało rzeczy mi przeszkadza
Ja od kilku dni zamiast porannej kawki robie sobie kawe mrożona z łyżeczka ciemnego kakao i bananem.
Niebo w gębie!
Wiec teraz rosman a potem w nagrodę ice banana coffeeLusia8998 lubi tę wiadomość
-
pirelka
do kolyski mam 3 pelne komplety pościeli
a do łózeczka od poczatku dobieralam tak, zeby mieszana pościel pasowalatzn jeśli teraz dokupiłam posciel bialo granatowa z czerwonym paskiem to na upartego do ochraniacza pasuje posciel bialo czerwona w serduszka i czerwono biała w serduszka
jak ci nie szkoda pieniedzy to kupuj, ale jak liczysz pieniązki, to spokojnie możesz sie wstrzymać
dzieci ochraniacza raczej tak nie brudza (raczej dorosli opierajac sie o łóczeko czy coś), posciel to co innego -
nick nieaktualnyNo właśnie wzorem średnio będzie pasować, zwłaszcza do groszków
bo mam w gwiazdki
ale taki był w zestawie jak pościel, a drugą zamówiłam inną, ale zapomniałam o ochraniaczu
W sumie sam ochraniacz droższy niż pościel, więc chyba sobie podarujębo u mnie wszystko razy dwa, to za dwa ochraniacze 70 zł plus wysyłka
może groszki z gwiazdkami się nie zjedzą
Kolorami pasuje, bo zamawiałam w bieli, szarości i turkusie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 10:32
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam na zakupach i plyne przytargałam troche siatek i normalnie leci ze mnie! Co za pogoda a dziś chciałam ogórki wstawić plus ciasto upiec ale aż mi sie nie chce nic przy gazie ciepłym stać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo moje biedne, głupiutkie kocisko, chciała zeskoczyć na karton, który okazał się pusty i zadział jak zapadnia, teraz siedzi w nim i nie wie jak wyjść
a ostatnio myłam piekarnik i zostawiłam otwarty to tam wlazła
kamciaelcia, Sabina, bbeczka91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
zasłony kupione
a tak długo, bo nie chciałam kupować poza allegro i przekonałam ostatecznie do mojej opcji, tzn wystawili przedmiot na dokładnie tyle metrów ile potrzebuje...jestem juz spokojniejsza, bo jednak zakup jest oficjalny z pełnią praw konsumentaSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny