WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny, u nas w nocy masakra - przez ten upał zasnąć nie mogłam, młody kopał, później chyba zasnął na pęcherzu, bo nie dawałam rady bez toalety na dłużej niż 10-15 minut
rano mnie budzi ból niemal wszystkich mięśni i zgaga, czuję też że zaczęłam cała puchnąć, dobrze że tą obrączkę wczoraj zdjęłam...
nie wiem jak tu do sklepu się wybrać, bo nic na obiad nie mam... -
nick nieaktualnyHej!
U mnie dzisiaj znowu upał i duchota, poza Rossmannem nigdzie się nie ruszam.
Po południu tylko mamy wizytę u ginekologa.
Dzisiaj lepiej spałam, aż dziwne że tak mało dzieci nocą czułam
Dziąsło odrobinę lepiej i oby się całkiem zregenerowało, ale kanałówka bolimoże nie samoistnie, ale jak dotknę czy gryzę. Zeświruję, bo generalnie przyczyny nie ma, lub jest nie widoczna..nie wiem jak znowu będzie jak mi zęba zamknie na stałe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:a jutro idę tylko na morfo i też wymagają bycia na czczo
Choć w laboratorium często mówią, że trzeba i to najlepiej do godziny 10-tej, ale moja ginekolog sama mi mówiła, że jak glukozy nie ma to nie trzeba iść na czczo.
Ja idę na czczo jak mam blisko, a jak muszę dojechać to jem śniadanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 08:22
-
Hej
Ja wlasnie byłam na pobraniu krwi, wbiłam sie pierwsza w kolejkę, ale następna osoba ktora miała wejść okazała sie taka miła pani i oczywiscie, ze mnie puści i jeszcze w dodatku ładnie sie do mnie uśmiechnęłaodrazu lepiej niz stare kobity, które wbijają wzrok prosto w mój brzuch
Od wczorajszego wieczora boli mnie pachwina/prawa strona brzucha, oczywiscie juz zaczęłam sobie wkręcać, ze to moze wyrostek?
Pamietam, ze Angela miała wycinany w ciazy. Jakie miałaś objawy?Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyMój sąsiad od 7 jedzie piłą spalinową więc z dłuższego spania nici. Mój Leo też w nocy twardo spał, dopiero rano łaskawie ruszył nogą. U nas tez szykuje się upał przeokropny.
Czy ta wstrętna Anglia musi wychodzic z UE, przez to waluty szybują w górę, że aż strach -
nick nieaktualnyPirelka, u mnie mówią że lepiej na czczo, mogę wypić co najwyżej kilka łyków wody
a chciałabym też na wszelki wypadek żelazo sobie zbadać, choć nie wiem co dokładnie przy tym się robi, bo mój brat wspominał też o hematokrycie - sama nie wiem, później zbieram opr.. od ginki że robię coś czego ona nie zleciła... chociaż hemoglobina ostatnio ładna była
Pysiaczek, ja miałam wycinany wyrostek, ale w ciąży nie byłam, boli po prawym boku, ale wcześniej na środku i stopniowo się przenosi - w ciąży kiszki są w innych miejscach więc też jest inaczej. Ja nie miałam apetytu, mdliło mnie, miałam gorączkę... nie wkręcaj sobie na zapas wyrostka, bo to ból że można po ścianach chodzićchoć ja pomyliłam to z zatruciem pokarmowym i dopiero w szpitalu mi powiedzieli, że nacieka
-
LRF
To poki co mnie kłuje (bo w sumie nie boli) w prawej pachwinie i jakby prawy bok brzucha... Apetyt mam, wlasnie zasiadam do sniadania. I pózniej zmierzę sobie temperaturę. Mam nadzieje, ze poprostu rozciągają sie te więzadła i macica...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 08:31
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
ja tez wyladowałam kiedys na IP z ostrym bólem po prawej str włącznie z niemożnościa poruszania prawa noga, kupa leków w kroplówce i o północy wzywali do lab ludzi-wyniki krwi kiepskie...a do dzis mam wyrostek
nie wiadomo co to było...jeden chirurg powiedział, ze gdyby to był wyrostek, to by juz dawno mnie nie było...ale ten ból naprawde położył mnie niemal nieprzytomną...
-
nick nieaktualny
-
Witam się w kolejny upalny dzień! U nas poszedł już nawilżacz w ruch co by trochę lepiej się spało. Ja zaraz ide po zakupy później zrobi sie nieznośnie to będę siedzieć w domu. Wczoraj zrobiłam domowe sorbety lodowe same owoce zero cukru wsam raz na te upały
Co do porodów u nas są położne lekarz dopiero jak coś się dzieje. -
nick nieaktualny
-
Nie panikuje poki co. Jak cos to pójdę jutro do mojej gin prywatnie, bo i tak miałam pójść z kontrola tego mojego szwu na szyjce. Tylko miałam isc do lux medu zeby nie płacić, ale niestety poki co nic sie tam nie zwolniło, wiec jutro pójdę prywatnie a przy okazji opowiem o tym moim kłuciu.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnynie mogę spać po nocach... w nocy gorąco, refluks i zgaga dają mi popalić, mała szaleje i chodzę spać o 1, wstaje o 6.30 z mężem do pracy...
za to dzisiaj dokonałam kolejnego zamówienia ciuszków z endo. Chciałam w odbiór paczki brata zaangażować, a głupia ja zamiast wybrać sposób zapłaty przelewm to wzięłam przy odbiorzea ja się z łóżka nie ruszam...
-
Lusia, Trzymaj się jeszcze chwila i zjesz a jak będzie smakowało i jak lepiej się zrobi
Lusia8998 lubi tę wiadomość