WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF
Wiem to
Ja wycieralam za pierwszym razem serię polecana, sprawdzona i niedroga. Wybrałam linomag i ziajke i Nivea
U nas ten krem typu pielęgnacyjny był codziennie, profilaktycznie, czasem po kąpieli tez do ciałka (nie codziennie po kąpieli kremowalam )
Linomag wyszedł najlepiej (ale resztę zuzylam a nie wyrzuciłam). Tlenek cynku ciężko tez się zmywa z dupki. Ale takie kremiki mają w nazwie ze do dupki
Ja teraz opieram się na własnym doświadczeniu -i tak najlepszy i najszybszy był puder
Znajdziesz swoją serięjedynie co ci mogę poradzić to nie firmę ale typ -nie zaczynaj od "mocnych "kosmetyków
-
nick nieaktualny
-
mysza0406 wrote:Nie wiem czego bac sie bardziej...cc czy braku cc. Chyba najbardziej martwi mnie to ze jesli porod bedzie bardzo ciezki to moge nie chciec kiedys drugiego dziecka.Malenstwo jest najważniejsze więc skoro to lepsze dla niego to nastawiam sie na sn ale boję sie co raz mocniej
A kardiolog coś w ogóle się na ten temat wypowiada?
-
Ksosia wrote:Foxiku zgadzam się... Sama nie wiem co kupić... ponoć im mniej tym lepiej... Wiem jedno, że dupcie bede sypać mąką i myć wacikiem z wodą.
A nawilżone chusteczki będą na wrazie "w" i sytuacje kryzysowe - o ile dzieć będzie je tolerował.
Ale mąka tez jak juz wystąpi problemsuper sposób
Tez mąka sypalam potówki (raz corcie przegrzalam )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia w ogole sie nim nie przejmuj, jesli jest taki madry ja rowniez bym zastrajkowala i nie zrobila nic, kurde felek ty jestes w ciazy i twoje zdrowie i dzieci jest najwazniejsze a przedwszystkim nerwy bo ty oprocz tego ze zapierdzielasz musisz jeszcze nosic pod sercem dzieci dla ktorych stres nie jest wskazany...takze ja bym mezusiowi swoje powiedziala co mysle na ten temat i niech sie obraza lub mysli co chce miala bym to serdecznie!!
jego boli? kurde niech dziecko urodzi to zobaczy co to jest bol!! (oczywiscie nie mowie ze jego wypadek nie byl powazny) ale bez przesady skoro ma sile pracowac i sie wylegiwac to ma tez sile ruszyc dupsko z kanapy i zrobic sobie jedzenie. wcale sie nie dawaj -
nick nieaktualnyLRF ja ogolem mala mokrymi chusteczkami mylam przy kazdym przebieraniu pampersow, ale niczym nie smarowalam bo ogolem to po co? jedynie awaryjnie jak cos sie dzieje ja mysle ze nie ma co przesadzac z kremami i innymi wynalazkami zeby dziecko jakis alergii nie mialo
-
nick nieaktualnymysza
ja bede rodzic drugie dziecko i mimo ze pierwszy porod mialam 2w1 to i tak mam pietra, takze stres to naturalny towarzysz na mysl o porodzieale glowa do gory wsyztsko bedzie dobrze, lekarze napewno nie pozwola aby tobie i malenstwu stalo sie cos zlego
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be8abe370f5f.png
Właśnie tak mam ochotę spędzać czas w godzinach 12-18
Ejj, tym chłopom się chyba coś na mózgi rzuciło(może to ten upał). Mój mąż też mi wczoraj akcję zrobił, bo... nie wziął klucza do domu, a ja umówiłam się z mamą i nie było mnie w domu. Foch jest do dziś, on-bo uważa, że przeze mnie musiał stać pod drzwiami, ja-bo warczał na mnie, chociaż to on zawalił.Lusia8998, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
Szukam przyszłej Mamy ze Śląska na darmową sesję brzuszkową. Warunki:
- sesja musi się odbyć w najbliższą sobotę (wypadła jedna sesja i jest wolny termin),
- Mama wyraża zgodę na pokazanie 1-2 zdjęć w portfolio fotografa
Zapewniam pełną stylizację (mam suknie do takich stylizowanych sesji ciążowych). Zainteresowana otrzyma 10 profesjonalnych ujęć (na płycie CD).
Łapcie okazję, bo warto! -
Cześć mamuśki!
Znowu upał od rana, a tu zaraz trzeba się organizowac, dzisiaj pierwsza kontrola u diabetologa z pomiarami itd, ciekawa jestem co mi powie po tym miesiącu diety..
A potem jeszcze szybka mam nadzieję akcja, bo musze sobie sandałki jakies kupić i oczywiście spozywka po drodze. Mam nadzieję że sprawnie pojdzie i do południa i najwiekszego zaru bede w domu. Wczoraj skonczylismy nasze dzieło czyli szafki dla malucha, potem prześle Wam zdjęcie, wyszło naprawdę fajnie -
Witam, doczekałam sie końca roku szkolnego! Jupiii!!!! Oczywiście gardlo boli, katar jeszcze nie ruszył, a ja muszę wpaść do dentysty żeby mi otworzyła tą nieszczęsna 7 bo znowu ją czuję. No i z japą do końca ciazy będę chodzić
Oczywiście mój małżonek wyjechał i muszę z Kacprem jechać na zakończenie roku i tam kwitnąć... Mam nadzieje ze ten upał mnie nie zabije
Miłego dnia wszystkim życzę!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia