WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja polecam na obiad tortille z warzywami i mozzarella można dodać albo podsmażonego kurczaka.
Generalnie gotowa tortille smaruje serkiem do kanapek dodaje mix sałat troche ogórka, papryki i pomidora na koniec mozzaralla i polewam wszystko sosem czosnkowym na bazie samego jogurtu. Pyszności a dla M dodaje podsmażonego kurczaka.mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrze by bylo gdyby chociaz raz tescie wyszlo z zaproszeniem....
A my co niedziele u moich rodzicow, wiec juz nie bede ich dreczyc...
Foxiku... Jesli ser zolty to moje kolezanki - jeszcze w podstawowce - zajadaly sie chlebem z serem i dzemem (razem!!). Ja tego nie znalamale dobrze zapycha
Wlasnie.... Mam fasolke szparagowa hihi
I loda w zamrazarce.. Czekam tylko az maz wyjdzie bo 1 zostal -
Hej witam się z rana, u nas też gorąco że masakra, na szczęście dziś siedzę w domu wieczorem umowilam się z koleżanką
Pysiaczek ja też myślę że to od macicy mnie też boli w pchwinach czasami mam wrażenie że małych majtek a są dobre zwłaszcza teraz jak puchne od tych upałów.
Byłam wczoraj na spotkaniu z położną kąpiel noworodka mówiła takie podstawowe rzeczy w sumie nawet ciekawie, jeszcze jej nie powiedziałam ze po porodzie zmieniam położną no chyba że przyjedzie do mnie 160 km
Czeka mnie imprezowy weekend, no i mecz mam nadzieję że Polska wygra.
Kurde minęły 2 tygodnie od wizyty i nie wiem czy jechać badać ta szyjke, klucia odczuwam jak się zmecze , chciałabym sprawdzić ale nie chce w szpitalu leżeć bez potrzeby.
Zrobiłam pierwszy krok z wyprawki i zrobiłam zamówienie na gemini czekam na paczkę, spisalam też ubranka ile czego mam i ile brakuje. Wasze listy są bardzo pomocne
Miłego dnia i udanych wizytPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Witam się
u nas też upały zaraz zjem coś i lecę na podwórko korzystać z lata
no i basenu
z ciepla kompletnie apetytu nie mam, wciąż 7,5 kg na plusie, od miesiąca waga stoi ale nie martwię się tym
jeszcze z 10tyg zostało do nadrobienia
maluch po żebrach daje nieźle.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nie pochwalilismy sie prezentem dla taty z wczoraj:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c5545b88822.jpg
To efekt nudy w domu
Sluchajcie juz zaraz nago bede lezec w lozku, tak mi goraco... Ja zawsze zmarzluch bylam a teraz czuje jak puchne!!!Sabina, Strazaczka1990, żabka04, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do allegro, to ja jestem zadowolona z mojego zamówienia, o którym wczoraj pisałam
co do wkładek laktacyjnych to dzisiaj dostałam odpowiedź, że przepraszają i oczywiście doślą mi te 20 szt.,za które zapłaciłam bo ktoś na magazynie się pomylił i dorzucą gratis, bo doczytałam na aukcji że powinien być choć jeden do przewijaka a nie było.