WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny a jak wypiorę te ubranka w programie bawełna 40 st będzie OK? czy powinna być wyższa? nie chcę ich zniszczyć, ile obrotów ustawiacie i czy dodatkowe płukanie? nie mam żadnych specjalnych programów typu Baby, co najwyżej delikatne, ale to niższa temperatura..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:dziewczyny a jak wypiorę te ubranka w programie bawełna 40 st będzie OK? czy powinna być wyższa? nie chcę ich zniszczyć, ile obrotów ustawiacie i czy dodatkowe płukanie? nie mam żadnych specjalnych programów typu Baby, co najwyżej delikatne, ale to niższa temperatura..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja Kicia spi w budce zwinięta w kłębek mhmm chyba upal jej nie przeszkadza. Choć w nocy spała pod nawilżaczem powietrza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA propos kotów. Wczoraj kąpałam się, a mojej kici zachciało się wejść do mnie do łazienki, miauczała, miauczała, ale nie miałam jak jej z wanny wpuścić, więc w akcie desperacji skoczyła na drzwi i zawisła na okienku. Tak się uśmiałam, wisiała tak, aż zdarzyłam zdjęcie zrobić.
Nawet widać jej majteczki (moja kicia ma majtki, skarpety różnej długości i krawat;))
AJrin, mmargol, Pysiaczek89, bbeczka91, Żabcia_, Strazaczka1990, kamciaelcia, marta258, żabka04, bisacz, violett, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
A ja sie zajadam domowym sorbetem
chyba tylko to dzis bede jeść
M dzwonił czy chociaż jednego mu zostawie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/748eecee9430.jpgmmargol, Sabina, bbeczka91, Żabcia_, Strazaczka1990, marta258, żabka04, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też robię pranie, bo wyschnie w godzinę
U mnie dzisiaj skwar, nie wiem jak dojadę do lekarza potem.. tam też skwar w poczekalni bo świeci słońce cały dzień w okna !
Potem jakieś małe zakupy, a jutro wtedy może z mężem skoczymy nad otwarte morze się zrelaksować, mam nadzieję że tam będzie chłodniej.. bo nie wydolęStrazaczka1990 lubi tę wiadomość