X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te z Pepco to jak w gazetce ta za 14,99. Nawet lepiej na żywo wyglądają:
    http://gazetka-oferta.com/gazetka-pepco-wazna-od-03-06-2016-do-16-06-2016/#pepco-03062016/page4-page5

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam we środę na wizycie. jestem w 28tc a mały waży już 1.800g .Gina znowu kazala mi krzywa zrobić .Musze morfologię,HIV,i mocz do tego .Jak to jest ,że mając mały brzuch On tyle waży ?mi od 3mies waga stoi w miejscu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 12:04

pirelka, kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka, masz małego giganta :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka faktycznie duży dzieciaczek :D ale może teraz już przystopuje? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka ja gapa Ci odpisałam priv;)
    Strażaczka faktycznie duży Bobasek. A Wy jesteście duzi, no i nie wyszła Ci cukrzyca wcześniej?
    Ja 1.07 mam usg, na które czekam od 21tc. Już przebieram nogami w miejscu, tak chcę ją zobaczyć!

Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja też zaraz robię pranie bo w taki upał szybko wyschnie. A skwar jest nie do wytrzymania, dzisiaj siedzę w domu bo tu chłodniej i nigdzie się nie wybieram. Wystarczy, że wczoraj prawie cały dzień na nogach więc dzisiaj odpoczywam i leniuchuję :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka kawał dziecka, powtórz krzywą dla spokoju. Moja koleżanka też ma za dużego dzidziola i leży cały czas w szpitalu, bo Jaśko na 90 centylu, ale u niej krzywa wyszła ok.
    Nie stresuj sier, a na wszelki wypadek wyeliminuj cukry proste.

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażacka to rzeczywiscie Twoj mały jest bardzo duzy. Ja jak byłam w poniedziałek na usg to mój ważył 1390g i jest w górnej granicy, ale ja mam cukrzyce. I na wypisie ze szpitala, gdzie tez miałam robione usg mój Marcel był powyżej 90 centyla i mam wpisana makrosomie płodu. Na szczescie mały zdrowiutki i zaczyna sie mieścić juz w normach centylowych po poniedziałkowym usg, ale ja jestem na diecie. Mam nadzieje ze u Ciebie sie wszytsko wyjaśni. :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie sobie zrobiłam koktajl z truskawek, banana, jogurtu, migdałów i pistacji :) MNIAM.

Ja znowu na następnym ważeniu dzieci musze spytać czy nie są za małe.

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Strażaczka kawał dziecka, powtórz krzywą dla spokoju. Moja koleżanka też ma za dużego dzidziola i leży cały czas w szpitalu, bo Jaśko na 90 centylu, ale u niej krzywa wyszła ok.
    Nie stresuj sier, a na wszelki wypadek wyeliminuj cukry proste.
    Ide na krzywa w poniedziałek.Dla świętego spokoju :*

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Strazaczka faktycznie duży dzieciaczek :D ale może teraz już przystopuje? ;)
    Oby.Nie chce CC ...Ale jak już trzeba będzie to będzie CC.Już myslalam,że to Monitor jej szwankuje.Poszlam do drugiego gina prywatnie a tam też taka waga.

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Haneczka ja gapa Ci odpisałam priv;)
    Strażaczka faktycznie duży Bobasek. A Wy jesteście duzi, no i nie wyszła Ci cukrzyca wcześniej?
    Ja 1.07 mam usg, na które czekam od 21tc. Już przebieram nogami w miejscu, tak chcę ją zobaczyć!
    Nie.Byłam u diabetokoga.Mierzylam rano godzinę przed posiłkiem i godzinę po i cukry książkowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o potwierdzenie informacji - w taki upał lody nie tuczą?:) w żadnej ilości?:)

Strazaczka1990, Żabcia_, kamciaelcia, bbeczka91, Lusia8998 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lody nie tuczą w ciąży ;)
    to inne czynniki wpływają na wzrost wagi ;)

Strazaczka1990, Magdziulla, bbeczka91 lubią tę wiadomość

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    przeglądam allegro i niektóre dziewczyny fantazja ponosi, żeby za używane ciuszki taką cenę wołać ;D
    Ja przegladalam na FB.Nie które to szaleją...z cenami za ciuszki używane.Ale o narzekają że nikt nie chce kupić.Jak za taką cenę nowe kupisz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla potwierdzam! Dodatkowo informuje ze w stanie blogoslawionym nie tuczy!!! Tylko dzieci nam tak rosna! :P

Topieeee sieee...

Jejciuntonmoj Antos w 29t 5d jak waZyl 1444g to sie zaczynam bac ze za malo...
    Pirelko a Twoje ile wazyly ostatnio?

• mmargol Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Emilka w 29+6 ważyła 1662 g i myślałam, że to sporo :P

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dopiero w środę idę na usg, zobaczymy ile będzie ważył :P

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    nie mogę spać po nocach... w nocy gorąco, refluks i zgaga dają mi popalić, mała szaleje i chodzę spać o 1, wstaje o 6.30 z mężem do pracy...

za to dzisiaj dokonałam kolejnego zamówienia ciuszków z endo. Chciałam w odbiór paczki brata zaangażować, a głupia ja zamiast wybrać sposób zapłaty przelewm to wzięłam przy odbiorze :( a ja się z łóżka nie ruszam...
    Tez mam ten cholerny refluks.Ja ten refluks mam po tacie.Tato miewał taki refluks że jak wycieral z podłogi czy coś to szmatę wypalalo.Mi przepisała jakiś gaviscon czy jakoś tak.Ktoś tu chyba nawet o tym pisał tu mi ostatnio.

‹‹ 1345 1346 1347 1348 1349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ