WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Byłam we środę na wizycie. jestem w 28tc a mały waży już 1.800g .Gina znowu kazala mi krzywa zrobić .Musze morfologię,HIV,i mocz do tego .Jak to jest ,że mając mały brzuch On tyle waży ?mi od 3mies waga stoi w miejscu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 12:04
pirelka, kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaneczka ja gapa Ci odpisałam priv;)
Strażaczka faktycznie duży Bobasek. A Wy jesteście duzi, no i nie wyszła Ci cukrzyca wcześniej?
Ja 1.07 mam usg, na które czekam od 21tc. Już przebieram nogami w miejscu, tak chcę ją zobaczyć!Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja też zaraz robię pranie bo w taki upał szybko wyschnie. A skwar jest nie do wytrzymania, dzisiaj siedzę w domu bo tu chłodniej i nigdzie się nie wybieram. Wystarczy, że wczoraj prawie cały dzień na nogach więc dzisiaj odpoczywam i leniuchuję
-
Strażaczka kawał dziecka, powtórz krzywą dla spokoju. Moja koleżanka też ma za dużego dzidziola i leży cały czas w szpitalu, bo Jaśko na 90 centylu, ale u niej krzywa wyszła ok.
Nie stresuj sier, a na wszelki wypadek wyeliminuj cukry proste.Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Strażacka to rzeczywiscie Twoj mały jest bardzo duzy. Ja jak byłam w poniedziałek na usg to mój ważył 1390g i jest w górnej granicy, ale ja mam cukrzyce. I na wypisie ze szpitala, gdzie tez miałam robione usg mój Marcel był powyżej 90 centyla i mam wpisana makrosomie płodu. Na szczescie mały zdrowiutki i zaczyna sie mieścić juz w normach centylowych po poniedziałkowym usg, ale ja jestem na diecie. Mam nadzieje ze u Ciebie sie wszytsko wyjaśni.
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Strażaczka kawał dziecka, powtórz krzywą dla spokoju. Moja koleżanka też ma za dużego dzidziola i leży cały czas w szpitalu, bo Jaśko na 90 centylu, ale u niej krzywa wyszła ok.
Nie stresuj sier, a na wszelki wypadek wyeliminuj cukry proste. -
Magdziulla wrote:Haneczka ja gapa Ci odpisałam priv;)
Strażaczka faktycznie duży Bobasek. A Wy jesteście duzi, no i nie wyszła Ci cukrzyca wcześniej?
Ja 1.07 mam usg, na które czekam od 21tc. Już przebieram nogami w miejscu, tak chcę ją zobaczyć! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:przeglądam allegro i niektóre dziewczyny fantazja ponosi, żeby za używane ciuszki taką cenę wołać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alinka wrote:nie mogę spać po nocach... w nocy gorąco, refluks i zgaga dają mi popalić, mała szaleje i chodzę spać o 1, wstaje o 6.30 z mężem do pracy...
za to dzisiaj dokonałam kolejnego zamówienia ciuszków z endo. Chciałam w odbiór paczki brata zaangażować, a głupia ja zamiast wybrać sposób zapłaty przelewm to wzięłam przy odbiorzea ja się z łóżka nie ruszam...