Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te z Pepco to jak w gazetce ta za 14,99. Nawet lepiej na żywo wyglądają:
    http://gazetka-oferta.com/gazetka-pepco-wazna-od-03-06-2016-do-16-06-2016/#pepco-03062016/page4-page5

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam we środę na wizycie. jestem w 28tc a mały waży już 1.800g .Gina znowu kazala mi krzywa zrobić .Musze morfologię,HIV,i mocz do tego .Jak to jest ,że mając mały brzuch On tyle waży ?mi od 3mies waga stoi w miejscu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 12:04

nick nieaktualny, kamciaelcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka, masz małego giganta :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka faktycznie duży dzieciaczek :D ale może teraz już przystopuje? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka ja gapa Ci odpisałam priv;)
    Strażaczka faktycznie duży Bobasek. A Wy jesteście duzi, no i nie wyszła Ci cukrzyca wcześniej?
    Ja 1.07 mam usg, na które czekam od 21tc. Już przebieram nogami w miejscu, tak chcę ją zobaczyć!

Strazaczka1990, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja też zaraz robię pranie bo w taki upał szybko wyschnie. A skwar jest nie do wytrzymania, dzisiaj siedzę w domu bo tu chłodniej i nigdzie się nie wybieram. Wystarczy, że wczoraj prawie cały dzień na nogach więc dzisiaj odpoczywam i leniuchuję :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka kawał dziecka, powtórz krzywą dla spokoju. Moja koleżanka też ma za dużego dzidziola i leży cały czas w szpitalu, bo Jaśko na 90 centylu, ale u niej krzywa wyszła ok.
    Nie stresuj sier, a na wszelki wypadek wyeliminuj cukry proste.

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażacka to rzeczywiscie Twoj mały jest bardzo duzy. Ja jak byłam w poniedziałek na usg to mój ważył 1390g i jest w górnej granicy, ale ja mam cukrzyce. I na wypisie ze szpitala, gdzie tez miałam robione usg mój Marcel był powyżej 90 centyla i mam wpisana makrosomie płodu. Na szczescie mały zdrowiutki i zaczyna sie mieścić juz w normach centylowych po poniedziałkowym usg, ale ja jestem na diecie. Mam nadzieje ze u Ciebie sie wszytsko wyjaśni. :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie sobie zrobiłam koktajl z truskawek, banana, jogurtu, migdałów i pistacji :) MNIAM.

Ja znowu na następnym ważeniu dzieci musze spytać czy nie są za małe.

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Strażaczka kawał dziecka, powtórz krzywą dla spokoju. Moja koleżanka też ma za dużego dzidziola i leży cały czas w szpitalu, bo Jaśko na 90 centylu, ale u niej krzywa wyszła ok.
    Nie stresuj sier, a na wszelki wypadek wyeliminuj cukry proste.
    Ide na krzywa w poniedziałek.Dla świętego spokoju :*

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Strazaczka faktycznie duży dzieciaczek :D ale może teraz już przystopuje? ;)
    Oby.Nie chce CC ...Ale jak już trzeba będzie to będzie CC.Już myslalam,że to Monitor jej szwankuje.Poszlam do drugiego gina prywatnie a tam też taka waga.

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Haneczka ja gapa Ci odpisałam priv;)
    Strażaczka faktycznie duży Bobasek. A Wy jesteście duzi, no i nie wyszła Ci cukrzyca wcześniej?
    Ja 1.07 mam usg, na które czekam od 21tc. Już przebieram nogami w miejscu, tak chcę ją zobaczyć!
    Nie.Byłam u diabetokoga.Mierzylam rano godzinę przed posiłkiem i godzinę po i cukry książkowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o potwierdzenie informacji - w taki upał lody nie tuczą?:) w żadnej ilości?:)

Strazaczka1990, nick nieaktualny, kamciaelcia, bbeczka91, Lusia8998 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lody nie tuczą w ciąży ;)
    to inne czynniki wpływają na wzrost wagi ;)

Strazaczka1990, nick nieaktualny, bbeczka91 lubią tę wiadomość

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    przeglądam allegro i niektóre dziewczyny fantazja ponosi, żeby za używane ciuszki taką cenę wołać ;D
    Ja przegladalam na FB.Nie które to szaleją...z cenami za ciuszki używane.Ale o narzekają że nikt nie chce kupić.Jak za taką cenę nowe kupisz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla potwierdzam! Dodatkowo informuje ze w stanie blogoslawionym nie tuczy!!! Tylko dzieci nam tak rosna! :P

Topieeee sieee...

Jejciuntonmoj Antos w 29t 5d jak waZyl 1444g to sie zaczynam bac ze za malo...
    Pirelko a Twoje ile wazyly ostatnio?

• mmargol Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Emilka w 29+6 ważyła 1662 g i myślałam, że to sporo :P

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dopiero w środę idę na usg, zobaczymy ile będzie ważył :P

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    nie mogę spać po nocach... w nocy gorąco, refluks i zgaga dają mi popalić, mała szaleje i chodzę spać o 1, wstaje o 6.30 z mężem do pracy...

za to dzisiaj dokonałam kolejnego zamówienia ciuszków z endo. Chciałam w odbiór paczki brata zaangażować, a głupia ja zamiast wybrać sposób zapłaty przelewm to wzięłam przy odbiorze :( a ja się z łóżka nie ruszam...
    Tez mam ten cholerny refluks.Ja ten refluks mam po tacie.Tato miewał taki refluks że jak wycieral z podłogi czy coś to szmatę wypalalo.Mi przepisała jakiś gaviscon czy jakoś tak.Ktoś tu chyba nawet o tym pisał tu mi ostatnio.

‹‹ 1345 1346 1347 1348 1349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ