WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam w koszyku w Gemini Bepanthen i Sudocrem do pupy.
Do kąpieli Hipp
Pampersy na początek te kremowe Pampers Care. Chusteczki tez pampers. Choć to raczej na "poza donem". W domu waciki J ciepła woda
I nie wiem co jeszcze?
A. O jeszcze zazdroszczę Wam szkoły rodzenia. Mi już dwa zajęcia przepadły i pewnie nie dam rady wcale chodzić -
Kamcia ja się nie zdziwię jakbym miała małego kudłacza, u mnie w rodzinie było kilka
Ale takie kudłate główki przesłodko wyglądają
Sabinka ja nie będę na ostatnich zajęciach ze szkoły rodzenia, bo wyjeżdżamy, a ma być akurat o kąpieli, aż żałuję... Mój P by się oswoił z tematem bardziej. -
Ja miałam na szczęście bezpłatną przyszpitalną szkołę rodzenia i fajnie położne prowadziły, bo mówiły tak od siebie z głowy a i na przykładach swoich i swoich córek
Ja bym chciała, żeby miała czarne włoski po mnie, bo mam bardzo ciemne i kręcone i brązowe oczy, a mój P jest ciemny blondyn włosy proste a baczki przy uszach jak dłuższe to się kręcą i ma je czarneale oczy ma niebieskie - aż mnie ciekawi jak ten dzieć będzie nam wyglądał
-
Mmargol
Ja też lubiłam swoją szkole rodzenia bo kilka osób i sami tematy wybieralismy. A rady były z życia wzięte
I u ciebie jak u nas-nie będzie wątpliwości po kim dzidziuś co odziedziczyłja niebieskie, mąż brązowe oczy. Ja szatynka on brunet. Emilka po urodzeniu była identiko tata a z czasem tylko mama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 20:11
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Angela
Da sie wywnioskowac ze urlop udany!!
Cudownie
Moze to nie grzybek tylko wlasnie uczulenie na lateks...?
Albo maz cos Ci dal
Moj mial z tym problem i dopiero po stosowaniu clotrimaZolum ustalo, a nawet nie bylo nic widac u niego.
Wracajcie bezpiecznie!:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak długo czekalyscie na przesyłkę z hm? Mi 2 dni temu napisali, ze wysłali i do dziś jej nie ma.
A Milutka napisała wczoraj i już jest. Dodam że firma kurierską ta sama. O normalnie bym się tak nie niecerpliwila, ale tam idą moja spodenki!