WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMmargol
co do porodj to racja skad czlowiek mogl wiedziec ze lekarz do do..... no ale swoje przezylam jak by nie patrzec, ale dla mokek coruni mimo ze pyskata teraz 4 latka to warto bylo naweg dac sie pokroicdla synka tez zrobie wszystko aby pomoc mu ptzyjsc na swiat
-
nick nieaktualny
-
hej
jak przygotowywanie wyprawki?
u mnie powoli prasowanie dobiega konca
a dzis do mnie doszla tabliczka nad lozeczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 21:15
Angela89, mmargol, mysza0406, bisacz, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy wieczorami staramy się chodzić na spacery, krótsze, dłuższe zależy od mojego samopoczucia
a ten bepanthen można na co dzień po każdej zmianie pieluszki? bo myślałam że tylko w razie jakiegoś problemu z pupą. I o jakimlinomagu mówicie, bo przy tym z różową zakrętką na gemini piszą, żeby nie stosować w okolicach podpieluszkowych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, to i ja napiszę po wizytowo. Co byśmy miały komplet dolegliwości ciążowych to ja dołożę - rozchodzenie spojenia łonowego. Jeszcze na usg się potwierdzi na ile, bo byłam nq zwykłym badaniu, ale czuć i widać.
Malutkiej to nie zagraża, ale w końcu pojawiło się coś co mnie na tyłku usadziło, bo nie widzi mi się pękanie spojenia przy porodzie i 6 tyg przygwoźdzenia do łóżka, kiedy dziecko już na świecie.
Megg gdzie kupiłaś literki, bo też chcę, a Twoje ładne bardzo.
PS. Też tęskniłam. Ale Wasze dzieci rosną!Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPRzepraszam, muszę się wykrzyczeć.
Zapierdalam jak świnia, obiadki, sratki, pranie, ściąganie - wieszanie, sranie, podawanie, bo męża boli, a LORD leży sobie przed wiatraczkiem z piwskiem jaja chłodzi i jebane discovery ogląda! BO GO KURWA BOLI! A ja musze zapierdalać - przysiegam, niedługo zrobie strajk!!!
Szkoda, że go nie boli jak kolega dzwoni i biegnie po telefon albo jak rano "do pracy" musi iść...
Trzymałam się dziś jakoś, ale chyba wybuchne. Tykam jak bomba! -
nick nieaktualnychodzi o ten linomag?? http://www.aptekagemini.pl/linomag-bobo-krem-a-e-50ml.html
-
mysza0406 wrote:To jak jest z tym cc? Decydują wczesniej jeśli dziecko jest w poprzek czy dopiero przy porodzie...bo przecież moze sie odwrocic na sam koniec...
moj synek byl posladkowo i mialam wczesniej ustawione cc (38+1 dzien)
na koniec chyba marne szanse ze sie zmieni
teraz coreczka ma pozycje glowa do dolu wiec bardziej ruchliwa bedzie chyba:) -
Tak LRF
Zwykły kremik ochronny
Tlenek cynku (linomag z białą nakrętka )jest juz na problemy
Ja wychodziłam z założenia że jak zacznę od mocnego kremu to nie zapanuje nad prawdziwym odparzeniem
A ten linomag to jak bambino pielęgnacyjny czy ziajka pielęgnacyjna -
Magdziulla wrote:
Megg gdzie kupiłaś literki, bo też chcę, a Twoje ładne bardzo.
PS. Też tęskniłam. Ale Wasze dzieci rosną!
tutaj
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34613237
Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOk, dziękuje za wysłuchanie.
Teraz mam pytanie. Czy orientujecie się jak jest u was w szpitalach. Kto przyjmuje poród? Położna czy lekarz? Z tego co wiem u mnie położna przyjmuje, a lekarz przychodzi własciwie albo jak już dziecko wyjdzie, albo jak jest końcówka.
I z tego co wiem to są też spzitale gdzie lekarz przyjmuje wraz z położną.
Ciekawi mnie to, bo sie dowiedziałam, że moja gin ma dyżury w szpitalu w środy - nie ukrywam chciałabym wtedy urodzić, ale nie wiem na ile nastawiać się na jej obecność jeśli uda mi się wszystko sprawnie i dobrze SN. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny