WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w kołysce mała spała w beciku i pod kołderka
w łózeczku pod kołderka, latem pod pieluszka lub bez niczego
spiworek mnie sraznil w nocy, bo sie wybudzała nie tyle przy wyciąganiu z niego, co przy zakładaniu-nie lubiła spiworka! a potem szybko sie do niego nie miesciła w szelkach -
nick nieaktualny
-
Te biale maja wyciecie na pepek, a te zielone nie, to duza roznica na poczatku. Ja nakupowalam pieluchy z roznych modeli i bede testowala ktore sa lepsze, wiem ze to nieladnie brzmi takie testowanie, ale cos musimy malej dobrac. Mam dwie paki z rosmana, podobno sa tak dobre jak pampers, zobaczymy, mam pake z lidla byla na wyprzedazy to wzielam na probe, mam jedna z biedry i biale i zielone pampersa, wszystkie w najmniejszym rozmiarze moze na miesiac starczy biorac 7 dziennie pod uwage. Na noc zapodam pampersa, na dzien bede probowala z tymi tanszymi, chyba ze cow ewidetnie uczuli to pojdzie w kosz
. Dostalam info z bobo wozki ze nasza bryka juz czeka na odbior, a miala byc na apoczatku lipca
.Przewijak tez juz czeka
Ksosia wrote:pampersy firmy pampers...
zwykłe (zielone) czy premium (zlote).
Ktoś wie czym sie roznią?
Myślalam zeby kupic zielone do domu - bo jest ich wiecej w opakowaniu, a premium (22szt.) wziac do szpitala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 12:32
Sabina lubi tę wiadomość
-
My pieluszki pampersy białe 0 dla mnie rewelka.
Foxiku młody krótko spał w rożku, ale było mu za ciepło i szybko przeszlismy na.śpiworki cienkie, bawełniane, oczywiście z suwakiem na dole, żeby szybko zmienić pampka. Nie zakładałam mu nawet spodenek tyko pieluchę i nóżki swobodne w spiworku
Z małą planuję tak samo, ale preferencje wyjdą w praniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wam powiem ze to u kazdego dziecka inaczej, bo ja np nie moglam stosowac pampersow dada z biedronki bo dla mnie one byly malo chlonne i te wklaxy byly sttasznie sztywne, i moja nln stop je przesikiwala, a roznich w cenie praktycznie nie bylo duzej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWow, Wy juz o pampersach, to ja naprawde z wyprawka jestem do tylu.
No nic, chwilowo nie mam gdzie podziac rzeczy malego, ale mam nadzieje na dniach bedzie szafa i nie bede miala juz wymowek.
A chcialam Wam polecic stronke z ciuszkami hubcio.com, ostatnio zamawialam i jestem zadowolona. Ciuszki fajnej jakosci, mysle ze w dobrych cenach i pozytywny kontakt z wlascicielka, sama dzwonila i upewniala sie co do zamowienia, przyszlo tez szybko, a i dostalam gratis w postaci niebieskiej opaski na uszy z motywem marynarskim, ale tu mam mieszane uczucia, bo sadzilam, ze takie opaski to bardziej dla dziewczynek :p -
nick nieaktualny