X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrcalam z zakupow i zatrzymalam sie w biedronce noo i kupilam udko wedzone ktore wlasnie zjadlam, mniaaaam ale mialam chec na kawal miesa;)

w biedronce maja -20% na wszystkie rodzaje serow, serkow wiejskich, sernikowych, itd nie wiem czy wszedzie to jest ale taka promocja jest ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja mam tega baby wanienke , ta profilowana, i z odplywem nie bylo nidgy zadnych problemow;)
    zakochałam się w tych króliczkach ;D

http://www.babyland.pl/pl/product/53464,tega-wanienka-102cm-kroliczek

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF w ogole zauwazylam ze ludzie sie gapia na brzuch jak by przynajmniej ciaza to bylo zjawisko nadprzyrodzone... ja to mam ubaw z takich co stoja i sie gapia na brzuch. nie wiem co oni mysla sobie? hmm? moze ze mam wzdecia? albo nie dbam o siebie i sie upasłam? a moze ze w dobie fit, fitnesu i zdrowego odzywianaia nie jestem fit tylko fat Mama? hahaha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam niebieska, ale takiego typu;)

http://allegro.pl/wanienka-anatomiczna-komfort-profilowana-odplyw-i5689174507.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zawsze lubię skomentować na głos tak żeby słyszeli np do męża, że lubię sobie dobrze zjeść ;) ja ostatnio swoją koleżankę z pracy spotkałam i ona właśnie zauważyła że ludzie strasznie się gapią na brzuch i że to chyba nienormalne ;D

a tak z innej beczki, strasznie mnie dziś blizna po wyrostku swędzi, Wy też tak czasem macie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyrostek poki co jeszcze mam, jedynie co mnie czasami swedzi to blizna po cc;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w środę wizytę i oby wszystko było pięknie bo w sobotę to ja muszę być już nad morzem wczasy mamy wykupione:-)
    Mam nadzieję że też się dowiem kiedy mogłabym mieć cc bo jednak się zdecyduje na cc :-)

A mnie głowa pęka i spać się chce.
    Wypiłam kawę myślałam że pomorze a tu nic niech ten deszcz spadnie to chociaż mi ulzy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Sabina ja tez czasami mam takie dni, ze tak mi sie napnie ze pzrez 2 godziny nie moge nic jesc ruszyc sie, ani dobrze oddychac ;/
    Pocieszajace ze nue tylko mi sie tak robi ;) Mam nadzieję ze mi przejdzie. Jutro mam zakończenie przedszkola. A w środę wizytę u gin, ale u tej bez usg. I jak będzie taki twardy to jeszcze mnie do szpitala położy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lekarzowi mowilam o tym brzuchu twardniejacym to kazal mi brac 2 nospy dziennie przez 5 dni i trivagin 2x1 kapsulke , no i to okazalo sie skuteczne na twardnienia brzucha;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku, Żabko to wizytujemy w środę :)
    Malutka dobrze, że pojechałaś na IP i wiesz, co i jak.
    Sarcia trivagin przy okazji ma dobre kultury bakterii, też go.biorę co jakiś czas profilaktycznie. Brałam też przy pessarze w poprzedniej ciąży i nic nie załapałam :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, byłam dzisiaj w szpitalu w którym zamierzam rodzić, umówiłam się na wizytę kwalifikacyjną do porodu, na szczęście nie ma problemu z terminami więc teraz tylko czekać do 36 tyg :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyte kwalifikacjyjns do porodu , ? Masz na mysli cc ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz ide na spacer, zahacze o sklep kupie ser bialy i zrobie pierozki z serem bialym, zeimniakami i cebulka mniaaam ;) Juz dawno nie bylo!

czekam na jagody jeszcze bo moja tesciowa na dniach do lasu na zbiory sie wybiera, to wtedy narobie pierogow z jagodami , uwielbiam je ;)

No i moze upieke biszkopt z kremem smietankowym , truskawkami i galaretka truskawkowa na deser ;)

aaaa zapomnialam ze ejszcze musze odgrzac kalafior, bo mam w lodowce zapiekany w beszamelu szkoda zeby sie zmarnowal;)

powiem wam ze jadlam u tesiowej wczoraj, mloda ugotowana kapusta pzrekrojona na 4 czesci i do tego maslo z bulka kurde normalnie pycha!:)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jagody w sprzedaży od dawna

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa zpaomnialam!

Bylam dzis z corka u lekarza, bo ciagle ma jakis wstretny kaszel ;/ no i taki ropny katar o nieprzyjemnym zapachu, lekarka ja zbadala stwierdzila ze osluchowo nic nie ma ale ma za to czerwone gardelko mocno, no i dostala zestaw Bactrim 2x1 i inhalacje z Nebbudu 2x po 0,5 ampulki. licze ze jej to pomoze bo dopiro miesiac temu mala antybiotyk Klacid brala na zapalenie oskrzeli... tak sobie mysle ze przedszkole to tylko skupisko bakterii! Bo jak nie przyniesie jakas grzybice od tych przedszkolnych kibli to kaszel..;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia noo to ja wiem ze mozna kupic, ale ja tam nie kupuje bo moja tesciowa co roku jezdzi na jagody, ma las nieopodal domu i zawsze ich mnostwo przywozi to ja dostaje za darmo;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na jagodach to ja byłam 3 lata temu :D jeszcze w piwnicy by się znalazły

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ogolem na jagody nie chodze, moja tesciowa zawsze mi daje juz gotowe sloiczki swieze i mrozone jagody to w tej kwestii sie nie pzremeczam xD Jedynie cala rodzinka z tesciami chodzimy co roku na grzyby, no ja w tym roku z racji ciazy na stracie odpadam na zbiorke grzybow, ale moja tesciowa zawsze wsyztsko dzieki na 2 czesci jedna dla mnie jedna dla niej;) mam jeszcze 2 opakowania grzybow zamrozone z zeszlorocznych zbiorow;) Jagody w sloiczku tez mam, z tym ze do pierogow one sie nie nadaja bo sa zbyt miekkie ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Ja nie lubię zbierać jagód :D
    A grzyby tak. Mieszkam w lubuskiem i tu mamy najwięcej lasów :D dwa lata temu w 6 miesiącu lazilam i zbierałam :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi babcia właśnie przywiozła pierogi z jagodami - pychaa..

trivagin biorę od początku ciąży, do tego co drugi dzień lactovaginal.

‹‹ 1376 1377 1378 1379 1380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ