WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja wrcalam z zakupow i zatrzymalam sie w biedronce noo i kupilam udko wedzone ktore wlasnie zjadlam, mniaaaam ale mialam chec na kawal miesa;)
w biedronce maja -20% na wszystkie rodzaje serow, serkow wiejskich, sernikowych, itd nie wiem czy wszedzie to jest ale taka promocja jest -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Ja mam tega baby wanienke , ta profilowana, i z odplywem nie bylo nidgy zadnych problemow;)
http://www.babyland.pl/pl/product/53464,tega-wanienka-102cm-kroliczek -
nick nieaktualnyLRF w ogole zauwazylam ze ludzie sie gapia na brzuch jak by przynajmniej ciaza to bylo zjawisko nadprzyrodzone... ja to mam ubaw z takich co stoja i sie gapia na brzuch. nie wiem co oni mysla sobie? hmm? moze ze mam wzdecia? albo nie dbam o siebie i sie upasłam? a moze ze w dobie fit, fitnesu i zdrowego odzywianaia nie jestem fit tylko fat Mama? hahaha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zawsze lubię skomentować na głos tak żeby słyszeli np do męża, że lubię sobie dobrze zjeść
ja ostatnio swoją koleżankę z pracy spotkałam i ona właśnie zauważyła że ludzie strasznie się gapią na brzuch i że to chyba nienormalne
a tak z innej beczki, strasznie mnie dziś blizna po wyrostku swędzi, Wy też tak czasem macie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam w środę wizytę i oby wszystko było pięknie bo w sobotę to ja muszę być już nad morzem wczasy mamy wykupione:-)
Mam nadzieję że też się dowiem kiedy mogłabym mieć cc bo jednak się zdecyduje na cc
A mnie głowa pęka i spać się chce.
Wypiłam kawę myślałam że pomorze a tu nic niech ten deszcz spadnie to chociaż mi ulzy. -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Sabina ja tez czasami mam takie dni, ze tak mi sie napnie ze pzrez 2 godziny nie moge nic jesc ruszyc sie, ani dobrze oddychac ;/
Mam nadzieję ze mi przejdzie. Jutro mam zakończenie przedszkola. A w środę wizytę u gin, ale u tej bez usg. I jak będzie taki twardy to jeszcze mnie do szpitala położy!
-
nick nieaktualny
-
Foxiku, Żabko to wizytujemy w środę
Malutka dobrze, że pojechałaś na IP i wiesz, co i jak.
Sarcia trivagin przy okazji ma dobre kultury bakterii, też go.biorę co jakiś czas profilaktycznie. Brałam też przy pessarze w poprzedniej ciąży i nic nie załapałamżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zaraz ide na spacer, zahacze o sklep kupie ser bialy i zrobie pierozki z serem bialym, zeimniakami i cebulka mniaaam
Juz dawno nie bylo!
czekam na jagody jeszcze bo moja tesciowa na dniach do lasu na zbiory sie wybiera, to wtedy narobie pierogow z jagodami , uwielbiam je
No i moze upieke biszkopt z kremem smietankowym , truskawkami i galaretka truskawkowa na deser
aaaa zapomnialam ze ejszcze musze odgrzac kalafior, bo mam w lodowce zapiekany w beszamelu szkoda zeby sie zmarnowal;)
powiem wam ze jadlam u tesiowej wczoraj, mloda ugotowana kapusta pzrekrojona na 4 czesci i do tego maslo z bulka kurde normalnie pycha! -
nick nieaktualnyaaaa zpaomnialam!
Bylam dzis z corka u lekarza, bo ciagle ma jakis wstretny kaszel ;/ no i taki ropny katar o nieprzyjemnym zapachu, lekarka ja zbadala stwierdzila ze osluchowo nic nie ma ale ma za to czerwone gardelko mocno, no i dostala zestaw Bactrim 2x1 i inhalacje z Nebbudu 2x po 0,5 ampulki. licze ze jej to pomoze bo dopiro miesiac temu mala antybiotyk Klacid brala na zapalenie oskrzeli... tak sobie mysle ze przedszkole to tylko skupisko bakterii! Bo jak nie przyniesie jakas grzybice od tych przedszkolnych kibli to kaszel..;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja ogolem na jagody nie chodze, moja tesciowa zawsze mi daje juz gotowe sloiczki swieze i mrozone jagody to w tej kwestii sie nie pzremeczam xD Jedynie cala rodzinka z tesciami chodzimy co roku na grzyby, no ja w tym roku z racji ciazy na stracie odpadam na zbiorke grzybow, ale moja tesciowa zawsze wsyztsko dzieki na 2 czesci jedna dla mnie jedna dla niej;) mam jeszcze 2 opakowania grzybow zamrozone z zeszlorocznych zbiorow;) Jagody w sloiczku tez mam, z tym ze do pierogow one sie nie nadaja bo sa zbyt miekkie
-
nick nieaktualny