WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do obrzekow to lekarz potwierdzil, ze normalne w ciazy. Mam smarowac mascia lioton, ograniczyc sol, no i ogolnie mowil o odstawieniu slodyczy i jedzenih o niskim indeksie. Do tego dostalam magnez na skurcze 4x2 przez tydzien. Duzo chyba, nie?
W kazdym razie po tygodniu jak nie przejdzie to bedziemy szukac dodatkowych przyczyn, raczej nie laczy tego z nerkami na szczescie.
Z Jasiem wszystko dobrze, wygodnie sobie lezy glowkowo, takze odetchnelam:)
Tylko potem w autobusie nie zdazylam dojsc do siedzenia, bo kierowca gwaltownie zahamowal i polecialam do tylu, obilam sobie plecy
i znowu sie zmartwilam, czy wszystko ok, ale maly rusza sie fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 19:01
bisacz, Angela89, Pysiaczek89, mysza0406, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia ale zanim grzyby beda to ja bede 7/8 mesiac to juz sie nie pisze na whprawy do lasu, zwlaszcza ze kleszcze atakuja takze w tym rokumdam sobie spokoj, tesciowa i tak dla mnietez nazbiera to sie nie stresuje

Ja pierogi ruske jutro bede robic, dzis juz za pozno o 8 godzinie to mi sie juz nie chce
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Co do obrzekow to lekarz potwierdzil, ze normalne w ciazy. Mam smarowac mascia lioton, ograniczyc sol, no i ogolnie mowil o odstawieniu slodyczy i jedzenih o niskim indeksie. Do tego dostalam magnez na skurcze 4x2 przez tydzien. Duzo chyba, nie?
W kazdym razie po tygodniu jak nie przejdzie to bedziemy szukac dodatkowych przyczyn, raczej nie laczy tego z nerkami na szczescie.
Z Jasiem wszystko dobrze, wygodnie sobie lezy glowkowo, takze odetchnelam:)
Tylko potem w autobusie nie zdazylam dojsc do siedzenia, bo kierowca gwaltownie zahamowal i polecialam do tylu, obilam sobie plecy
i znowu sie zmartwilam, czy wszystko ok, ale maly rusza sie fajnie 
To trzymam kciuki aby przeszły, zobaczymy co mój doktor powie na puchnięcia.
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVoolett
najwazniejsze ze z synkiem wszystko w porządku a od uderzenia czy obicia plecow malemu sie nic nie stanie, najgorzniejsze sa wiadomo upadki i uderzenia w brzuch, ja ostatnio przywalilam na parkingu w lusterko od samochodu w plech i to w dodatlu mojego, nie wiem jakim sposbem zrobilam ae da sie
violett lubi tę wiadomość
-
Ja po dzisiejszej wizycie u dentysty gina i endo...Zeby wszystkie zdrowe. U gina wyniki badan ok, szyjka w swietnym stanie, mala glowkowo Afi 9, serducho 142/min. U endo wyniki tsh ok ale za male ft4, zmienila mi dawke na 88 caly tydzien, po porodzie 75 caly tydzien.
_izunia_, martta lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnybisacz wrote:Violet jakie masz te skurcze bo mi dziś macica żyć nie daje, bardzo często twardnieje i jak chodzę to podbrzusze mi dokucza i czasem kuje a mój gin na urlopie i trochę nie wiem co robić. Wezmę chyba dodatkowy magnez na noc
Mam takie stawianie sie macicy w ciagu dnia, najczesciej bezbolesne, ale w nocy budze sie przez skurcz taki jak na okres, ide siku i przechodzi. Plus skurcze lydek w nocy.
Wczesniej nie bralam magnezu, teraz dostalam 4x2 dziennie przez tydzien, ponoc organizmowi bardzo go brakuje, no i smialo bierz, bo lekarz powiedzial mi, ze w ciazy nie da sie go przedawkowac, a po kilku dniach organizm powinien sie nasycic i ma byc lepiej.
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, Agatia, u mnie jest Jasiu

Sarcia niby wiem, ale kazde takie uderzenie stresuje i jestem zla, ze nie uwazam
Za bardzo sie wszystkim przejmuje chyba, ale teraz juz leze, maly fika koziolki, a ja sie luzuje
I czekam na meza, az przyjdzie i pokroi arbuza
-
nick nieaktualnyA propo jagod, nie wiem czy lubicie, ale ja dzis zrobilam na obiad sos jagodowy na cieplo i do tego bulki na parze. Moj maz uwielbia, mimo ze bez miesa :p
Jagody pycha, jutro chyba zrobie nalesniki z sosem jagodowym
I tyle z mojej diety o niskim ig ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 20:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfe
wlasciwie to powinnaś dowiedziec sie w swoim szpitalu jak wyglada to pl porpdzie, bo np u mnie w szpitalu na czas pobytu dzieci ubieraja w szpitalne ubranka, a swoje jedyniem zabiera sie na wyjscie, wiec ja tam duzo nie zabieralam, tak samo pampersy u nas daja 5mpampersow na dzien na noworodka, i jak wykorzystasz to rano donosza nowe jak ci braknie to dokladasz ze swoicj, takze ciezko powiedziec ile czego brac akurat u ciebie -
nick nieaktualnyu nas na szkole rodzenie powiedzieli, że szpital ubranka daje, bo jak położne zabierają dzieci na kąpiel to wszystko rzucają na jedną kupę i te ubranka później można nie odzyskać
więc szkoda mi zabierać własne, naszykuję w domu i maż na wyjście przywiezie

[