WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do obrzekow to lekarz potwierdzil, ze normalne w ciazy. Mam smarowac mascia lioton, ograniczyc sol, no i ogolnie mowil o odstawieniu slodyczy i jedzenih o niskim indeksie. Do tego dostalam magnez na skurcze 4x2 przez tydzien. Duzo chyba, nie?
W kazdym razie po tygodniu jak nie przejdzie to bedziemy szukac dodatkowych przyczyn, raczej nie laczy tego z nerkami na szczescie.
Z Jasiem wszystko dobrze, wygodnie sobie lezy glowkowo, takze odetchnelam:)
Tylko potem w autobusie nie zdazylam dojsc do siedzenia, bo kierowca gwaltownie zahamowal i polecialam do tylu, obilam sobie plecyi znowu sie zmartwilam, czy wszystko ok, ale maly rusza sie fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 19:01
bisacz, Angela89, Pysiaczek89, mysza0406, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia ale zanim grzyby beda to ja bede 7/8 mesiac to juz sie nie pisze na whprawy do lasu, zwlaszcza ze kleszcze atakuja takze w tym rokumdam sobie spokoj, tesciowa i tak dla mnietez nazbiera to sie nie stresuje
Ja pierogi ruske jutro bede robic, dzis juz za pozno o 8 godzinie to mi sie juz nie chce -
nick nieaktualnyviolett wrote:Co do obrzekow to lekarz potwierdzil, ze normalne w ciazy. Mam smarowac mascia lioton, ograniczyc sol, no i ogolnie mowil o odstawieniu slodyczy i jedzenih o niskim indeksie. Do tego dostalam magnez na skurcze 4x2 przez tydzien. Duzo chyba, nie?
W kazdym razie po tygodniu jak nie przejdzie to bedziemy szukac dodatkowych przyczyn, raczej nie laczy tego z nerkami na szczescie.
Z Jasiem wszystko dobrze, wygodnie sobie lezy glowkowo, takze odetchnelam:)
Tylko potem w autobusie nie zdazylam dojsc do siedzenia, bo kierowca gwaltownie zahamowal i polecialam do tylu, obilam sobie plecyi znowu sie zmartwilam, czy wszystko ok, ale maly rusza sie fajnie
To trzymam kciuki aby przeszły, zobaczymy co mój doktor powie na puchnięcia.violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVoolett
najwazniejsze ze z synkiem wszystko w porządku a od uderzenia czy obicia plecow malemu sie nic nie stanie, najgorzniejsze sa wiadomo upadki i uderzenia w brzuch, ja ostatnio przywalilam na parkingu w lusterko od samochodu w plech i to w dodatlu mojego, nie wiem jakim sposbem zrobilam ae da sieviolett lubi tę wiadomość
-
Ja po dzisiejszej wizycie u dentysty gina i endo...Zeby wszystkie zdrowe. U gina wyniki badan ok, szyjka w swietnym stanie, mala glowkowo Afi 9, serducho 142/min. U endo wyniki tsh ok ale za male ft4, zmienila mi dawke na 88 caly tydzien, po porodzie 75 caly tydzien.
_izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Violet jakie masz te skurcze bo mi dziś macica żyć nie daje, bardzo często twardnieje i jak chodzę to podbrzusze mi dokucza i czasem kuje a mój gin na urlopie i trochę nie wiem co robić. Wezmę chyba dodatkowy magnez na noc
Mam takie stawianie sie macicy w ciagu dnia, najczesciej bezbolesne, ale w nocy budze sie przez skurcz taki jak na okres, ide siku i przechodzi. Plus skurcze lydek w nocy.
Wczesniej nie bralam magnezu, teraz dostalam 4x2 dziennie przez tydzien, ponoc organizmowi bardzo go brakuje, no i smialo bierz, bo lekarz powiedzial mi, ze w ciazy nie da sie go przedawkowac, a po kilku dniach organizm powinien sie nasycic i ma byc lepiej.bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, Agatia, u mnie jest Jasiu
Sarcia niby wiem, ale kazde takie uderzenie stresuje i jestem zla, ze nie uwazam
Za bardzo sie wszystkim przejmuje chyba, ale teraz juz leze, maly fika koziolki, a ja sie luzuje
I czekam na meza, az przyjdzie i pokroi arbuza -
nick nieaktualnyA propo jagod, nie wiem czy lubicie, ale ja dzis zrobilam na obiad sos jagodowy na cieplo i do tego bulki na parze. Moj maz uwielbia, mimo ze bez miesa :p
Jagody pycha, jutro chyba zrobie nalesniki z sosem jagodowymI tyle z mojej diety o niskim ig ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 20:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfe
wlasciwie to powinnaś dowiedziec sie w swoim szpitalu jak wyglada to pl porpdzie, bo np u mnie w szpitalu na czas pobytu dzieci ubieraja w szpitalne ubranka, a swoje jedyniem zabiera sie na wyjscie, wiec ja tam duzo nie zabieralam, tak samo pampersy u nas daja 5mpampersow na dzien na noworodka, i jak wykorzystasz to rano donosza nowe jak ci braknie to dokladasz ze swoicj, takze ciezko powiedziec ile czego brac akurat u ciebie -
nick nieaktualnyu nas na szkole rodzenie powiedzieli, że szpital ubranka daje, bo jak położne zabierają dzieci na kąpiel to wszystko rzucają na jedną kupę i te ubranka później można nie odzyskać
więc szkoda mi zabierać własne, naszykuję w domu i maż na wyjście przywiezie