X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Moja córka na dziś zakończenie przedszkola. Idę na przedstawienie. Mam nadzieję, ze nie pekne z dumy ;)

Macioszczyczka Ale Wam fajnie, taki urlop...

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam aż skompletuję wszystkie ubranka, później wybiorę same 56/62 a resztę schowam do pudeł :) przydałoby się jeszcze jakąś cieplejszą bluzę na spacery mi kupić... dokupić kapsułki do prania i można działać, bo mam w domu tylko próbki mleczka loveli do białego, wczoraj jelpa wypróbowałam na naszych ubraniach, chyba muszę się przyzwyczaić, że to nie pachnie tak jak chemia dla "dorosłych" ;D

dopijam kawkę i lecę do sklepu - dziś na obiad robię potrawkę meksykańską, korzystam póki mogę, bo jak cyc pójdzie w użycie strączków już nie pojem ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 08:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana,

Spać normalnie nie idzie i weź tu się matko wyśpij przed urodzeniem dzieci :P

Jem śniadanko, potem idę do biblioteki bo kolejną część książki i na zakupy.

Macioszczyczka, ale masz malusi brzusio jak na 31 tc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorzej jak mój się zaczyna turlać, to boli bardziej niż kopniak lub gmyranie przy biodrze

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    najgorzej jak mój się zaczyna turlać, to boli bardziej niż kopniak lub gmyranie przy biodrze
    Foxiku ja pół nocy i ranek miałam taki szał w brzuchu, że szok. Z synkiem nie znałam tego uczucia. Młoda tak się wypychala, że robiła goryr i doliny. Byłam w szoku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam III trymestr, 7 miesiąc :D Kiedy to zleciało :O

agatia, Skali89, bbeczka91, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, ja uciekłam z miasta do lasu! Pogoda piękna a widoczki jeszcze lepsze

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6973e73b4b5.jpg

Zadzwoniła do mnie moja ginka i zaprosiła mnie w dniu dzisiejszym na usg 3/4d! Huraa w końcu! Mam nadzieje ze Kuba będzie współpracował ;)

AJrin, Pysiaczek89, bbeczka91, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, mój o dziwo jak się kładę spać robi się ostatnio grzeczny, coś pokopie, ale generalnie mogę usnąć, zwykle nad ranem zaczyna się gimnastykować ;)

pirelka, u mnie za niedługo zacznie się 8 m-c, to dopiero mnie przeraża, boję się że nadal jestem w lesie jeśli chodzi o wyprawkę i ogólne przygotowywania :/ czekam aż mój brat z akademika na wakacje wróci, żebym mogła jakąś torbę do szpitala sobie podebrać ;) ja mam taką małą fitnessową, zmieszczą się podkłady i pieluszki i nic więcej nie wcisnę...

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się i ja :)ja dziś idę do ZUS wypełnić wniosek żeby zasiłek na konto przychodził. Dziś jeszcze chłodno to skorzystam muszę jeszcze iść do ccc zareklamować buty bo kupiłam w sobotę i mi się odkleila wkładka w japonkach ciekawe co powiedzą

Udanych wizyt i miłego dnia :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • esmi Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) widzę, że temat wyprawkowy w pełni.
    Muszę zajrzeć do worków co oddała dla mnie bratowa i będę już kompletowała prała i dokupywała jak coś zabraknie :)
    za tydzień mam wizytę i mam nadzieje, że się upewni odnośnie płci dziecka :) bo jeszcze mąż ma cichą nadzieje, że jednak córka będzie :)
    Muszę kupić pakę pieluszek, podstawkę do kąpania w brodziku bo wanienki nie chcemy już :) szlafrok, koszulę z jedną sztukę, przydałoby się kupić pościele ale to już we wrześniu po remoncie :) tamtum rose na przemywanie.
    Spirytus i gaziki mam już kupione bo oscenisept nie byliśmy zadowoleni. Na brzuszek też kupiliśmy w razie kolek :) no i mleko kupimy jak już będziemy wychodzić mąż zna temat to kupi :)
    Muszę zrobić pełną listę i powoli ją wykreślać :)
    Żabka podasz stronkę gdzie kupowałaś staniki na allegro bo widziałam i całkiem sensowne i cena przystępna :)

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zastanawiam czy cycki mogą jeszcze urosnąć czy poczekać jeszcze miesiąc i zobaczyć jak się akcja potoczy i dopiero wtedy staniki kupować :P

mam głupie pytanie jak poznać że te majciochy jednorazowe są fizelinowe? to jest gdzieś na opakowaniu zaznaczone, bo jak oglądam wszędzie siateczkowe jedno- lub wielorazowe i nie wiem co i jak :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

pirelka, u mnie za niedługo zacznie się 8 m-c, to dopiero mnie przeraża, boję się że nadal jestem w lesie jeśli chodzi o wyprawkę i ogólne przygotowywania :/ czekam aż mój brat z akademika na wakacje wróci, żebym mogła jakąś torbę do szpitala sobie podebrać ;) ja mam taką małą fitnessową, zmieszczą się podkłady i pieluszki i nic więcej nie wcisnę...

Mnie też przerażać zaczyna,że nie ogarnę i nie wiem w co pierwsze ręce włożyć :D :) ale już w lipcu chciałam większość dokupić, poukładać, przygotować pokoik itd. Tylko chyba pranie zostawię na lipiec/sierpień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:23

• esmi Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja kupuje jednorazowe bo jednak lecieć będzie i wolę zmieniać częściej niż poplamioną chodzić bo uprać nie upierzesz dopiero w domu :P ja byłam w szpitalu z Kubusiem 3 doby :) a ogólnie byłam 6 dni bo mi wywoływali ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:24

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Hej dziewczyny :) widzę, że temat wyprawkowy w pełni.
    Muszę zajrzeć do worków co oddała dla mnie bratowa i będę już kompletowała prała i dokupywała jak coś zabraknie :)
    za tydzień mam wizytę i mam nadzieje, że się upewni odnośnie płci dziecka :) bo jeszcze mąż ma cichą nadzieje, że jednak córka będzie :)
    Muszę kupić pakę pieluszek, podstawkę do kąpania w brodziku bo wanienki nie chcemy już :) szlafrok, koszulę z jedną sztukę, przydałoby się kupić pościele ale to już we wrześniu po remoncie :) tamtum rose na przemywanie.
    Spirytus i gaziki mam już kupione bo oscenisept nie byliśmy zadowoleni. Na brzuszek też kupiliśmy w razie kolek :) no i mleko kupimy jak już będziemy wychodzić mąż zna temat to kupi :)
    Muszę zrobić pełną listę i powoli ją wykreślać :)
    Żabka podasz stronkę gdzie kupowałaś staniki na allegro bo widziałam i całkiem sensowne i cena przystępna :)

Proszę:

http://allegro.pl/85d-biustonosz-do-karmienia-z-fiszbina-bawelna-i6055326877.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te wielorazowe i tak są tanie jak barszcz, więc pewnie będę je wyrzucać :P
    bo na szkole rodzenia mówili, żebyśmy ich nie prali, bo później ordynator pod nosem gada jak idzie na obchód a tam na kaloryferach rząd schnących majtków :D

nie wiem na ile dób się nastawić, będzie trzeba wszystkiemu zdjęcia porobić i później ewentualnie męża posyłać żeby dokupił w razie gdyby zabrakło ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a jakie te majciochy kupujecie? Jakiej firmy są dobra wielorazowe i jednorazowe, żeby cały 'sprzęcior' trzymały??
    No i co jeszcze na ten czas dla siebie kupić poza dużymi podpaskami ?

• esmi Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka dziękuje :)

żabka04 lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka ja się zastanawiam nad tymi z canpola, a podkłady do nich z MoliMeda nam najbardziej polecali w szkole rodzenia, ale fakt faktem są drogie :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki badań :) morfo, jak u konia ;) hemiglobina 13,5, reszta idealna, mocz idealny :) uffff

żabka04, martta, Angela89, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    pirelka ja się zastanawiam nad tymi z canpola, a podkłady do nich z MoliMeda nam najbardziej polecali w szkole rodzenia, ale fakt faktem są drogie :/
    Ktoś chyba pisał, że nie był zadowolony z Canpola, bo nic nie trzymały.. Nie można mieć zwykłych majtek ?? :O
    One wszystkie jakieś takie siateczkowe, niewiarygodne dla mnie.. a podkłady też specjalne? :O Ja myślałam kupić zwykłe duże podpaski..np. Bella lub jakieś dla kobiet po porodzie.

‹‹ 1379 1380 1381 1382 1383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ