X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Moja córka na dziś zakończenie przedszkola. Idę na przedstawienie. Mam nadzieję, ze nie pekne z dumy ;)

Macioszczyczka Ale Wam fajnie, taki urlop...

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam aż skompletuję wszystkie ubranka, później wybiorę same 56/62 a resztę schowam do pudeł :) przydałoby się jeszcze jakąś cieplejszą bluzę na spacery mi kupić... dokupić kapsułki do prania i można działać, bo mam w domu tylko próbki mleczka loveli do białego, wczoraj jelpa wypróbowałam na naszych ubraniach, chyba muszę się przyzwyczaić, że to nie pachnie tak jak chemia dla "dorosłych" ;D

dopijam kawkę i lecę do sklepu - dziś na obiad robię potrawkę meksykańską, korzystam póki mogę, bo jak cyc pójdzie w użycie strączków już nie pojem ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 08:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana,

Spać normalnie nie idzie i weź tu się matko wyśpij przed urodzeniem dzieci :P

Jem śniadanko, potem idę do biblioteki bo kolejną część książki i na zakupy.

Macioszczyczka, ale masz malusi brzusio jak na 31 tc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorzej jak mój się zaczyna turlać, to boli bardziej niż kopniak lub gmyranie przy biodrze

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    najgorzej jak mój się zaczyna turlać, to boli bardziej niż kopniak lub gmyranie przy biodrze
    Foxiku ja pół nocy i ranek miałam taki szał w brzuchu, że szok. Z synkiem nie znałam tego uczucia. Młoda tak się wypychala, że robiła goryr i doliny. Byłam w szoku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam III trymestr, 7 miesiąc :D Kiedy to zleciało :O

agatia, Skali89, bbeczka91, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, ja uciekłam z miasta do lasu! Pogoda piękna a widoczki jeszcze lepsze

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6973e73b4b5.jpg

Zadzwoniła do mnie moja ginka i zaprosiła mnie w dniu dzisiejszym na usg 3/4d! Huraa w końcu! Mam nadzieje ze Kuba będzie współpracował ;)

AJrin, Pysiaczek89, bbeczka91, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, mój o dziwo jak się kładę spać robi się ostatnio grzeczny, coś pokopie, ale generalnie mogę usnąć, zwykle nad ranem zaczyna się gimnastykować ;)

pirelka, u mnie za niedługo zacznie się 8 m-c, to dopiero mnie przeraża, boję się że nadal jestem w lesie jeśli chodzi o wyprawkę i ogólne przygotowywania :/ czekam aż mój brat z akademika na wakacje wróci, żebym mogła jakąś torbę do szpitala sobie podebrać ;) ja mam taką małą fitnessową, zmieszczą się podkłady i pieluszki i nic więcej nie wcisnę...

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się i ja :)ja dziś idę do ZUS wypełnić wniosek żeby zasiłek na konto przychodził. Dziś jeszcze chłodno to skorzystam muszę jeszcze iść do ccc zareklamować buty bo kupiłam w sobotę i mi się odkleila wkładka w japonkach ciekawe co powiedzą

Udanych wizyt i miłego dnia :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • esmi Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) widzę, że temat wyprawkowy w pełni.
    Muszę zajrzeć do worków co oddała dla mnie bratowa i będę już kompletowała prała i dokupywała jak coś zabraknie :)
    za tydzień mam wizytę i mam nadzieje, że się upewni odnośnie płci dziecka :) bo jeszcze mąż ma cichą nadzieje, że jednak córka będzie :)
    Muszę kupić pakę pieluszek, podstawkę do kąpania w brodziku bo wanienki nie chcemy już :) szlafrok, koszulę z jedną sztukę, przydałoby się kupić pościele ale to już we wrześniu po remoncie :) tamtum rose na przemywanie.
    Spirytus i gaziki mam już kupione bo oscenisept nie byliśmy zadowoleni. Na brzuszek też kupiliśmy w razie kolek :) no i mleko kupimy jak już będziemy wychodzić mąż zna temat to kupi :)
    Muszę zrobić pełną listę i powoli ją wykreślać :)
    Żabka podasz stronkę gdzie kupowałaś staniki na allegro bo widziałam i całkiem sensowne i cena przystępna :)

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zastanawiam czy cycki mogą jeszcze urosnąć czy poczekać jeszcze miesiąc i zobaczyć jak się akcja potoczy i dopiero wtedy staniki kupować :P

mam głupie pytanie jak poznać że te majciochy jednorazowe są fizelinowe? to jest gdzieś na opakowaniu zaznaczone, bo jak oglądam wszędzie siateczkowe jedno- lub wielorazowe i nie wiem co i jak :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

pirelka, u mnie za niedługo zacznie się 8 m-c, to dopiero mnie przeraża, boję się że nadal jestem w lesie jeśli chodzi o wyprawkę i ogólne przygotowywania :/ czekam aż mój brat z akademika na wakacje wróci, żebym mogła jakąś torbę do szpitala sobie podebrać ;) ja mam taką małą fitnessową, zmieszczą się podkłady i pieluszki i nic więcej nie wcisnę...

Mnie też przerażać zaczyna,że nie ogarnę i nie wiem w co pierwsze ręce włożyć :D :) ale już w lipcu chciałam większość dokupić, poukładać, przygotować pokoik itd. Tylko chyba pranie zostawię na lipiec/sierpień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:23

• esmi Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja kupuje jednorazowe bo jednak lecieć będzie i wolę zmieniać częściej niż poplamioną chodzić bo uprać nie upierzesz dopiero w domu :P ja byłam w szpitalu z Kubusiem 3 doby :) a ogólnie byłam 6 dni bo mi wywoływali ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:24

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Hej dziewczyny :) widzę, że temat wyprawkowy w pełni.
    Muszę zajrzeć do worków co oddała dla mnie bratowa i będę już kompletowała prała i dokupywała jak coś zabraknie :)
    za tydzień mam wizytę i mam nadzieje, że się upewni odnośnie płci dziecka :) bo jeszcze mąż ma cichą nadzieje, że jednak córka będzie :)
    Muszę kupić pakę pieluszek, podstawkę do kąpania w brodziku bo wanienki nie chcemy już :) szlafrok, koszulę z jedną sztukę, przydałoby się kupić pościele ale to już we wrześniu po remoncie :) tamtum rose na przemywanie.
    Spirytus i gaziki mam już kupione bo oscenisept nie byliśmy zadowoleni. Na brzuszek też kupiliśmy w razie kolek :) no i mleko kupimy jak już będziemy wychodzić mąż zna temat to kupi :)
    Muszę zrobić pełną listę i powoli ją wykreślać :)
    Żabka podasz stronkę gdzie kupowałaś staniki na allegro bo widziałam i całkiem sensowne i cena przystępna :)

Proszę:

http://allegro.pl/85d-biustonosz-do-karmienia-z-fiszbina-bawelna-i6055326877.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te wielorazowe i tak są tanie jak barszcz, więc pewnie będę je wyrzucać :P
    bo na szkole rodzenia mówili, żebyśmy ich nie prali, bo później ordynator pod nosem gada jak idzie na obchód a tam na kaloryferach rząd schnących majtków :D

nie wiem na ile dób się nastawić, będzie trzeba wszystkiemu zdjęcia porobić i później ewentualnie męża posyłać żeby dokupił w razie gdyby zabrakło ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a jakie te majciochy kupujecie? Jakiej firmy są dobra wielorazowe i jednorazowe, żeby cały 'sprzęcior' trzymały??
    No i co jeszcze na ten czas dla siebie kupić poza dużymi podpaskami ?

• esmi Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka dziękuje :)

żabka04 lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka ja się zastanawiam nad tymi z canpola, a podkłady do nich z MoliMeda nam najbardziej polecali w szkole rodzenia, ale fakt faktem są drogie :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki badań :) morfo, jak u konia ;) hemiglobina 13,5, reszta idealna, mocz idealny :) uffff

żabka04, martta, Angela89, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    pirelka ja się zastanawiam nad tymi z canpola, a podkłady do nich z MoliMeda nam najbardziej polecali w szkole rodzenia, ale fakt faktem są drogie :/
    Ktoś chyba pisał, że nie był zadowolony z Canpola, bo nic nie trzymały.. Nie można mieć zwykłych majtek ?? :O
    One wszystkie jakieś takie siateczkowe, niewiarygodne dla mnie.. a podkłady też specjalne? :O Ja myślałam kupić zwykłe duże podpaski..np. Bella lub jakieś dla kobiet po porodzie.

‹‹ 1379 1380 1381 1382 1383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ