WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja czekam aż skompletuję wszystkie ubranka, później wybiorę same 56/62 a resztę schowam do pudeł
przydałoby się jeszcze jakąś cieplejszą bluzę na spacery mi kupić... dokupić kapsułki do prania i można działać, bo mam w domu tylko próbki mleczka loveli do białego, wczoraj jelpa wypróbowałam na naszych ubraniach, chyba muszę się przyzwyczaić, że to nie pachnie tak jak chemia dla "dorosłych"
dopijam kawkę i lecę do sklepu - dziś na obiad robię potrawkę meksykańską, korzystam póki mogę, bo jak cyc pójdzie w użycie strączków już nie pojemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 08:47
-
nick nieaktualnyWitam się z rana,
Spać normalnie nie idzie i weź tu się matko wyśpij przed urodzeniem dzieci
Jem śniadanko, potem idę do biblioteki bo kolejną część książki i na zakupy.
Macioszczyczka, ale masz malusi brzusio jak na 31 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:06
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:najgorzej jak mój się zaczyna turlać, to boli bardziej niż kopniak lub gmyranie przy biodrze
-
nick nieaktualny
-
Hej hej, ja uciekłam z miasta do lasu! Pogoda piękna a widoczki jeszcze lepsze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6973e73b4b5.jpg
Zadzwoniła do mnie moja ginka i zaprosiła mnie w dniu dzisiejszym na usg 3/4d! Huraa w końcu! Mam nadzieje ze Kuba będzie współpracowałAJrin, Pysiaczek89, bbeczka91, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyagatia, mój o dziwo jak się kładę spać robi się ostatnio grzeczny, coś pokopie, ale generalnie mogę usnąć, zwykle nad ranem zaczyna się gimnastykować
pirelka, u mnie za niedługo zacznie się 8 m-c, to dopiero mnie przeraża, boję się że nadal jestem w lesie jeśli chodzi o wyprawkę i ogólne przygotowywaniaczekam aż mój brat z akademika na wakacje wróci, żebym mogła jakąś torbę do szpitala sobie podebrać
ja mam taką małą fitnessową, zmieszczą się podkłady i pieluszki i nic więcej nie wcisnę...
-
Hej witam się i ja :)ja dziś idę do ZUS wypełnić wniosek żeby zasiłek na konto przychodził. Dziś jeszcze chłodno to skorzystam muszę jeszcze iść do ccc zareklamować buty bo kupiłam w sobotę i mi się odkleila wkładka w japonkach ciekawe co powiedzą
Udanych wizyt i miłego dnia
-
Hej dziewczyny
widzę, że temat wyprawkowy w pełni.
Muszę zajrzeć do worków co oddała dla mnie bratowa i będę już kompletowała prała i dokupywała jak coś zabraknie
za tydzień mam wizytę i mam nadzieje, że się upewni odnośnie płci dzieckabo jeszcze mąż ma cichą nadzieje, że jednak córka będzie
Muszę kupić pakę pieluszek, podstawkę do kąpania w brodziku bo wanienki nie chcemy juższlafrok, koszulę z jedną sztukę, przydałoby się kupić pościele ale to już we wrześniu po remoncie
tamtum rose na przemywanie.
Spirytus i gaziki mam już kupione bo oscenisept nie byliśmy zadowoleni. Na brzuszek też kupiliśmy w razie kolekno i mleko kupimy jak już będziemy wychodzić mąż zna temat to kupi
Muszę zrobić pełną listę i powoli ją wykreślać
Żabka podasz stronkę gdzie kupowałaś staniki na allegro bo widziałam i całkiem sensowne i cena przystępna -
nick nieaktualnyja się zastanawiam czy cycki mogą jeszcze urosnąć czy poczekać jeszcze miesiąc i zobaczyć jak się akcja potoczy i dopiero wtedy staniki kupować
mam głupie pytanie jak poznać że te majciochy jednorazowe są fizelinowe? to jest gdzieś na opakowaniu zaznaczone, bo jak oglądam wszędzie siateczkowe jedno- lub wielorazowe i nie wiem co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:19
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:
pirelka, u mnie za niedługo zacznie się 8 m-c, to dopiero mnie przeraża, boję się że nadal jestem w lesie jeśli chodzi o wyprawkę i ogólne przygotowywaniaczekam aż mój brat z akademika na wakacje wróci, żebym mogła jakąś torbę do szpitala sobie podebrać
ja mam taką małą fitnessową, zmieszczą się podkłady i pieluszki i nic więcej nie wcisnę...
Mnie też przerażać zaczyna,że nie ogarnę i nie wiem w co pierwsze ręce włożyćale już w lipcu chciałam większość dokupić, poukładać, przygotować pokoik itd. Tylko chyba pranie zostawię na lipiec/sierpień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:23
-
LRF ja kupuje jednorazowe bo jednak lecieć będzie i wolę zmieniać częściej niż poplamioną chodzić bo uprać nie upierzesz dopiero w domu
ja byłam w szpitalu z Kubusiem 3 doby
a ogólnie byłam 6 dni bo mi wywoływali ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 09:24
-
nick nieaktualnyesmi wrote:Hej dziewczyny
widzę, że temat wyprawkowy w pełni.
Muszę zajrzeć do worków co oddała dla mnie bratowa i będę już kompletowała prała i dokupywała jak coś zabraknie
za tydzień mam wizytę i mam nadzieje, że się upewni odnośnie płci dzieckabo jeszcze mąż ma cichą nadzieje, że jednak córka będzie
Muszę kupić pakę pieluszek, podstawkę do kąpania w brodziku bo wanienki nie chcemy juższlafrok, koszulę z jedną sztukę, przydałoby się kupić pościele ale to już we wrześniu po remoncie
tamtum rose na przemywanie.
Spirytus i gaziki mam już kupione bo oscenisept nie byliśmy zadowoleni. Na brzuszek też kupiliśmy w razie kolekno i mleko kupimy jak już będziemy wychodzić mąż zna temat to kupi
Muszę zrobić pełną listę i powoli ją wykreślać
Żabka podasz stronkę gdzie kupowałaś staniki na allegro bo widziałam i całkiem sensowne i cena przystępna
Proszę:
http://allegro.pl/85d-biustonosz-do-karmienia-z-fiszbina-bawelna-i6055326877.html -
nick nieaktualnyte wielorazowe i tak są tanie jak barszcz, więc pewnie będę je wyrzucać
bo na szkole rodzenia mówili, żebyśmy ich nie prali, bo później ordynator pod nosem gada jak idzie na obchód a tam na kaloryferach rząd schnących majtków
nie wiem na ile dób się nastawić, będzie trzeba wszystkiemu zdjęcia porobić i później ewentualnie męża posyłać żeby dokupił w razie gdyby zabrakło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:pirelka ja się zastanawiam nad tymi z canpola, a podkłady do nich z MoliMeda nam najbardziej polecali w szkole rodzenia, ale fakt faktem są drogie
One wszystkie jakieś takie siateczkowe, niewiarygodne dla mnie.. a podkłady też specjalne?Ja myślałam kupić zwykłe duże podpaski..np. Bella lub jakieś dla kobiet po porodzie.