WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:No właśnie z tym rozmiarem to też nie wiadomo, chyba lepiej mniejsze żeby za luźne nie były.. Trzeba wybrać się na zakupy
A jakieś chusteczki zwilżone do przemywania miejsc intymnych?
szczerze to łatwiej wejsc pod prysznic i sie splukać niz chusteczka przemyć
bo ze mnie leciało ciurkiem -
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:To na pewno, ale ja jestem uzależniona od chusteczek więc tak pytam w kwestii odświeżenia się
ja bardzo krwawiłam, nie zdązyłabym sie chusteczka wytrzec, ale nie jest powiedziane, ze u ciebie bedzie tak obficie
ja mialam nawet swój papier toaletowy, ale ten własnie mokry -
u nas prawdopodobnie e coli dalej sobie zyje w wodociągach
czyli do czwartku zakaz spozywania wody...raz zaryzykowałam mycie włosów, ale chyba znów sie zamkne do czwartku...niby przyczyna skażenia została znaleziona i usunięta, ale mimo wszystko na lece na wodzie butelkowanej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:w pierwszej ciązy torbe zaczełam pakować ok 32 tc czyli juz pewnie zaczne (skoro wyprałam i wyprasowalam koszule)
Ja to się nie zdarzyłam spakować, ale miałam położone rzeczy w jednym miejscu aby mąż szukać nie musiał. Ale teraz planuje się nie długo spakować.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, a ja jesem taka zajebista ze zaspalam dzis do lekarza taka bylam padnieta i zmeczona ze normalnie na budzik nie wstalam nie zle ... dlatego zaraz sie ogarniam i jade bo na szczescie na taka wizyte kontroli szyjki to moge wejsc bez problemu miedzy pacjentkami na chwile
Ale 1 raz mi sie zdarzylo taki numer zrobic zeby zaspac do lekarza -
Angela89 wrote:Ja to się nie zdarzyłam spakować, ale miałam położone rzeczy w jednym miejscu aby mąż szukać nie musiał. Ale teraz planuje się nie długo spakować.
no taku mnie spakowanie zadziałało odwrotnie-torba stała gotowa i nic sie nie działo
-
nick nieaktualnyJa używałam jednorazowych majteczek z siateczki, płyn do kąpieli kupiłam białego jelenia a podpaski miałam i teraz też kupie belly mamma niby duże i nie wygodne ale najlepiej sobie radziły. Ja czyściłam się trochę czasu, później przerwa i już myślałam że to koniec a tu znów.. ale wtedy zwykłe podpaski dawały rade. Octaniseptem psikałam rane pięknie się zagoiła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja się planuję dopiero w lipcu spakować i chyba moja torba jako ostatnio będzie gotowa
wróciłam ze sklepu i zapomniałam paprykimąż mnie opieprzył że mam zadyszkę i mam się nie wracać do sklepu, bo coś mi się stanie... a jak ogarniam dom na co dzień i mam zadyszkę to nic złego się nie dzieje
ale też prawda taka że cały dzień mam spokój, a dziś w domu pracuje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angela
to takie zapeszanie
miałam szybko spakowana a i tak ostatecznie chwyciłam ją w dniu planowanego cc
sarcia
u mnie połozne naprawde pomagały, a przecież ktoś musiał mnie ogarnąć przed wizyta poranna
u nas pionizowanie po 24 h (tak przynajmniej bylo), u mnie dikladnie wyszlo jakieś 21h