WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tak samo nie dawalam nic, zabierali dziecko na kapanie i przywozili juz czyste i ubrane, ja tam tez swoich ubranek nie dawalam bo szkoda mi by bylo zeby gdzies sie plgubily.
zreszta dziewczyny te 3 dni w szpitalu pk porodzie to przeciez niw pokaz mody czy najnowszej kolekcji dzieciecej, dla mnie bez roznicy w czym w szpitalu bedzie dziecko wazne zeby nie bhlo gole, a w domu to juz co innego, nie ma co sie za duzo modlic nad pakowaniem rzeczy do szpitala. -
U nas 3 doby po cc, choć my lezelismy 7 dni z racji wcześniactwa. 3 doby w cieplarce. Ordynator mógł mnie wypisać po 3 dobach, ale nie chciał, żebym siedziała w hoteliku dla matek, więc mnie zostawił na oddziale i czekał, aż neonatolodzy podejmą decyzję, że Młody do wypisu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 22:29
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny za rzeczowe odpowiedzi.
Pytałam tylko o liczbę kompletów.
Ja tez mam usg w srode.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 23:05
agatia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Wizyte kwalifikacjyjns do porodu , ? Masz na mysli cc ?
-
nick nieaktualnyMnie diabelnie boli spojenie:/ czasami chodzę po ścianach. jak leżę tak by odciążyć to wtedy ból przechodzi na kręgosłup:/. Ciekawa jestem co wyjdzie na piątkowym usg, ile się rozeszło.
Zamówiłam dziś parę rzeczy już nie mogę się doczekać przesyłki:) -
nick nieaktualnyWitam się wypoczęta i opalona po wakacjach na Lanzarote.
Lot i wypoczynek przeszedł bezproblemowo, bez żadnych komplikacji. Jedyne co zaobserwowałam to większa aktywność małej podczas lądowania i startowania.
Z ciążowych dolegliwości zaczęła mi się zgaga i puchną mi nogi... Raz zdarzyły się nawet skurcze łydek i skurcze BH
Ze względu na dużą przerwę mimo wielkich chęci nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego.Może jakaś dobra duszyczka streści najważniejsze informacje.
Dzisiaj obrona więc trzymajcie kciuki.
A potem w końcu w 100% mogę zająć się wyprawką.
Trochę nam się urosło, zbliżyliśmy się już do 60kg.Czyli 10kg na plus
A to my w 31tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0f973974497.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bd941b84d09.jpg
Sabina, Pysiaczek89, Ksosia, kamciaelcia, żabka04, AJrin, bbeczka91, _izunia_, violett, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, moja córka po urlopie się poprzestawiała i wstaje o 6 rano
Ale dzięki niej mam już całe piętro sprzątnięte oraz wstawioną drugą pralkę Kubusiowych ubranek
Postanowiliśmy iść spać dziś do sypialni na poddaszu, pierwsza próba była trochę czasu temu i się nie udała Martyna wyczuła nasz brak i wpadła w histerię. Jeżeli się uda rozwiąże się nasz problem gdzie ma spać Kuba. Wtedy będzie na górze z nami.