WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny u nas już jest chłodniej na szczeście bo dla mnie taka pogoda to tragedia
jeszcze tydzien i urlop jupi
Pieluszki to ja używałam z synem happy bo na pępuszek ale może kupię jeszcze pampers biały na spróbowaniebo u nas poszła tylko jedna paczka 1 a potem już 2 leciały
nie długo będziemy musieli kupić troszkę zapasu ale to już we wrześniu będę miała dość gotówki to pójdę na ostatnie zakupy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Szybka obsluga w szpitalu
jedziemy do domu. Usg zrobili i mialam konsultacje 2 ginekologów co by sprawdzic co się tam dzieje. Jak sie okazalo nie mam krwiaka,a żylaki po obu stronach macicy i juz wskazanie do cesarki ze wzgledu gin i neurlogicznego. Nie mozna dopuścić do jakiegokolwiek rozwarcia,bo grozi mi krwotok.. 36-38tc bedzie cesarka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Ja wam powiem ze to u kazdego dziecka inaczej, bo ja np nie moglam stosowac pampersow dada z biedronki bo dla mnie one byly malo chlonne i te wklaxy byly sttasznie sztywne, i moja nln stop je przesikiwala, a roznich w cenie praktycznie nie bylo duzej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle wam zazdroszcze tych wizyt ja do mojej jeszcze 2 tygodnie muszę czekac, a to prawie wiecznosc jak juz tak strasznie chce synka zobaczyc i dowiedziec sie czy jest ok....wiem, wiem juz do znudzenia to powatrzam....ale wiadomo ze niby wsyztsko jest ok, ale zawsze jakies zairnko niepewnosci pozostalo od ostatniej wizyty... ale jestem dobrej mysli o to serduszko;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja idę w środę, jestem ciekawa ile mały waży, co u niego i przede wszystkim chcę zobaczyć minę lekarki jak jej przyniosę wskazanie do CC, a ona mnie na SN wysyłała
któraś z Was miała wanienkę z tega baby z odpływem? bo się zastanawiam czy nie będzie przeciekać i czy daje radę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie dziś cały brzuch się rusza, jechałam autobusem, ubrałam nieco ciaśniejszą koszulkę to jakieś babsko, co usiadło obok siedziało i nom stop się gapiło
już myślałam, że jej powiem że to obcy, który chce się wydostać i pożreć pierwszą ofiarę na jaką trafisarcia123, kamciaelcia, bisacz, _izunia_, mysza0406 lubią tę wiadomość