X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett mój synuś miał na.lato opaskę z napisem boy :)
    Zabcia nie.kupuję mm bo zobaczę, jak z pokarmem poza tym u nas w szpitalu dają mm i zobaczę ewentualnie jakie i jak Niunia zareaguje :)

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie kupuję mm. Jestem nastawiona na karmienie piersią

• esmi Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny u nas już jest chłodniej na szczeście bo dla mnie taka pogoda to tragedia :) jeszcze tydzien i urlop jupi :)
    Pieluszki to ja używałam z synem happy bo na pępuszek ale może kupię jeszcze pampers biały na spróbowanie :) bo u nas poszła tylko jedna paczka 1 a potem już 2 leciały :) nie długo będziemy musieli kupić troszkę zapasu ale to już we wrześniu będę miała dość gotówki to pójdę na ostatnie zakupy.

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:55

Malutka92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mm nie planuje kupować, mam tylko jedną butelkę jakąś gdzieś dostałam i też na razie nie kupuje. Pampersy kupię białe pamersa i dady na początek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka kciuki zaciśnięte &&&

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka trzymam mocno kciuki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do szpitala mm nie kupuje, bo u nast dokarmiaja dzieci jeslk jest taka potrzeba, jedynie paczke kupie do domu na wrazie w , ale tez bym chciala karmic piersia

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Szybka obsluga w szpitalu :-) jedziemy do domu. Usg zrobili i mialam konsultacje 2 ginekologów co by sprawdzic co się tam dzieje. Jak sie okazalo nie mam krwiaka,a żylaki po obu stronach macicy i juz wskazanie do cesarki ze wzgledu gin i neurlogicznego. Nie mozna dopuścić do jakiegokolwiek rozwarcia,bo grozi mi krwotok.. 36-38tc bedzie cesarka.
    Dobrze ze wracasz do domu. I wiesz na czym.stoisz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka ufffff super ze wracasz do domku.
    Ważne że wiedza co ci jest i wiesz na czym stoisz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja wam powiem ze to u kazdego dziecka inaczej, bo ja np nie moglam stosowac pampersow dada z biedronki bo dla mnie one byly malo chlonne i te wklaxy byly sttasznie sztywne, i moja nln stop je przesikiwala, a roznich w cenie praktycznie nie bylo duzej
    Wiesz że ja tak samo odebrałam Dady? Sztywne, w pasie nie dały się dobrze naciagac i strasznie smierdzialy. A cena wcale nie taka mała. Mój mąż który zajmował się zaopatrzeniem , zawsze kupował pieluchy w promocji, i ich cena wcale nie była wyższa od Dad.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka
    wazne,ze znaleźli te zylaki, tylko za to dziekować
    a wszystko i tak bedzie dobrze do samego cc

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to chyba dzis poprasuje Piotrusiowe rzeczy :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka dobrze, ze wiesz co jest przynajmniej nie bedziesz w glowe zachodzic ze cos jest nie tak..!! :) najwazniejsze ze malutka zdrowa, a jak sie urodzi to juz nie wazne, najwazniejsze aby bylo bezpiecznie i dla Ciebie i dzieciątka;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wam zazdroszcze tych wizyt ja do mojej jeszcze 2 tygodnie muszę czekac, a to prawie wiecznosc jak juz tak strasznie chce synka zobaczyc i dowiedziec sie czy jest ok....wiem, wiem juz do znudzenia to powatrzam....ale wiadomo ze niby wsyztsko jest ok, ale zawsze jakies zairnko niepewnosci pozostalo od ostatniej wizyty... ale jestem dobrej mysli o to serduszko;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś taki dziwny dzień, ze mój brzuch stawia się jak tylko wstaje z łóżka. Nie daje rady nawet chodzić po domu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina ja tez czasami mam takie dni, ze tak mi sie napnie ze pzrez 2 godziny nie moge nic jesc ruszyc sie, ani dobrze oddychac ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja idę w środę, jestem ciekawa ile mały waży, co u niego i przede wszystkim chcę zobaczyć minę lekarki jak jej przyniosę wskazanie do CC, a ona mnie na SN wysyłała ;D

któraś z Was miała wanienkę z tega baby z odpływem? bo się zastanawiam czy nie będzie przeciekać i czy daje radę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tega baby wanienke , ta profilowana, i z odplywem nie bylo nidgy zadnych problemow;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziś cały brzuch się rusza, jechałam autobusem, ubrałam nieco ciaśniejszą koszulkę to jakieś babsko, co usiadło obok siedziało i nom stop się gapiło :P
    już myślałam, że jej powiem że to obcy, który chce się wydostać i pożreć pierwszą ofiarę na jaką trafi ;D

sarcia123, kamciaelcia, bisacz, _izunia_, mysza0406 lubią tę wiadomość

‹‹ 1375 1376 1377 1378 1379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ