X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:
    Ja na początku nie byłam przekonana do domu z płaskim dachem. No, ale mąż mnie przekupił garderobą i spiżarką :D my w środku dość dużo zmieniliśmy, ale bryła budynku jest taka sama ;)
    Mi się zawsze marzył płaski. Fakt jest taki, że sporo tańszy jest od spadowego. Mieliśmy problem bo warunki nie pozwalały, ale architektka coś zakręciła w urzędzie i dali pozwolenie. :P

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka robotka jest u dermatologa odezwie się później.

haneczka lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Dzierzba do mnie?????

Zazdraszczam wam domków, budowy też bym chciała ale mamy kredyt mieszkaniowy bo mieszkanie kupiliśmy na wysokim 3 piętrze. Jak wchodzę teraz to mam zadyszke :-(
    No do ciebie. Trzymam kciuki żebyś wytrwała w diecie, grzecznie mierzyła poziom cukru i mówię, że nie takie straszne skoro inne dziewczyny dają radę z cukrzycą to i ty dasz, a dzidziuś da radę razem z tobą. :)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem :D

wyobraźcie sobie że mam liszajca zakaźnego!
    w domu wszystko do wymiany, pościele, ręczniki, no wsio wsio....jak przy owsikach:P
    plus tego wszystkiego jest taki że ten typ dość łatwo wyleczyć, ma pomóc maść na antybiotyku, a jeśli to nie do duomox.

nie wiem skąd to się wzięło, podobno od ogólnego złego stanu zdrowia, od zadrapania zwykłego. Zakazić najczęściej może gronkowiec i paciorkowiec.....
    zajebiście, tylko kuva skąd ???

na domiar wszystkiego jutro chcę iść na badania krwi i moczu....pewnie wyjdą jakieś syfy w wynikach założę się;/

no siąść i płakać.....

ale najważniejsze że jest diagnoza i mogę się leczyć.
    pani dermatolog pochwaliła za dotychczasowe moje działanie bo się to ładnie "zwarło"

miłęgo wieczorku dziewczyny ja się zabieram za moją gromadkę:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    No do ciebie. Trzymam kciuki żebyś wytrwała w diecie, grzecznie mierzyła poziom cukru i mówię, że nie takie straszne skoro inne dziewczyny dają radę z cukrzycą to i ty dasz, a dzidziuś da radę razem z tobą. :)

Ja z natury mam minę jakbym miała komuś coś zaraz zrobić.
    Więc nie dziwie się tym bankom w zabiegów jak mnie zobaczyly:-)
    Już nie raz została zwrócona mi uwaga hihi
    Taka ma natura.
    Nie jest źle dam radę dla bąbelka wszystko zrobię.
    Po prostu jak dla mnie na dzisiaj za dużo wrażeń takie buuuuum w głowę!
    Jestem zła smutna mam żal ale do kogo????? Po prostu źle mi.
    Mąż się pyta ci mi pomóc w ukryciu jutro?!
    Śmieszne mam ochotę coś mu zrobić.
    Dziewczyny nie wiem jak to zrobić na prawdę tak się boję igieł!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka04 jestesmy z Toba! Moja znajoma za 2 tygodnie rodzi intez ma cukrzyce ciazowa. Dzidzia zdrowiutko sie rozwija a mamusia przytyla tylko 5kg i w brzuszku ile trzeba a w nogach - na moje oko - schudla...

Żabciu! Wyzywaj sie na nas! Raz, raz wyrzuc to z siebie... Tylko nie nazywaj nas k... Bo tatusiowie beda chcieli testy na ojcostwo robic........

Kalissi nim Cie wpisze opowiedz cos o sobie. Z jakiego regionu piszesz, wstaw prosze dla weryfikacjo zdjecie USG albo wyniki bHcG.... Jestesmy kobietami "po forumowych przejsciach". Chetnie sie zaprzyjaznimy ale potrzebujemy czasu na zaufanie:)

A my sie nie mozemy budowac wlasnie ze wzgledu na brak podlaczonego pradu. Nasi rodzice nas wspieraja w 90% poczatkowej budowy, takze musze ufac w to co tatus mowi :) dzialke mamy, projekt mamy, ale realizacja to jeszcze troche czasu. Maz ma mieszkanie okredytowane (dobre slowo?) ale mamy nadzieje je wynajac jak sie wybudujemy zeby kredyt sie splacal. W kiepskim momencie bardzo wysokich cen kupil :(
    A poki co... Placze wchodzac na 4pietro. Co by nie bylo juz musze 4kg wiecej dzwigac a co bedzie latem :(
    Wchodze do domu zadyszana, siadam na malym stolku gdzie zwykle ubieramy buty i PŁACZĘ, nie... WYJĘ!!:(

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka super wieści ważne że jest trafna diagnoza i można to leczyć.
    O to masz robotę wszystko ściągać,prac i suszyć.
    Trzymaj się:-)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najważniejsze przepraszam bardzo ale byłam w amoku jakimś.
    Dziękuję dziewczyny każdej z osobna za wsparcie i dobre słowo:-)
    Jesteście Kochane:-)

Dzierzba, Strazaczka1990, Sabina, Żabcia_, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia właśnie to jest plus tego wszystkiego nie przytyje za dużo tyle tylko co dziecko wody.
    To mnie cieszy :-)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żABKA04 zrelaksuj się i uspokój, wiem, że to emocje, wyśpij się a rano na pewno będzie lepiej.

Ksosia nie płacz, pomyśl o wspinaczce jak o treningu ;) Trzymam kciuki za jak najszybsze ruszenie z budową.

Robotka i widzisz, a tak się bardzo martwiłaś wczoraj, że to to czerwone diabelstwo, a tu coś lżejszego. :P Współczuję sprzątania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:06

Ksosia, żabka04, Strazaczka1990, Robotka1 lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    żABKA04 zrelaksuj się i uspokój, wiem, że to emocje, wyśpij się a rano na pewno będzie lepiej.

Ksosia nie płacz, pomyśl o wspinaczce jak o treningu ;) Trzymam kciuki za jak najszybsze ruszenie z budową.

Wiem! Będę... Alpinistka!!:)
    Dzieki Dzierzba:*

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Plan w środku wam wrzucam. Z zewnątrz nie mogę niestety.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02da2981639f.jpg

widzę, że też parterówka, no i trochę podbny układ ;) zatem życzę Nam wygranych albo jakiejś ekstra kasy na wykonanie inwestycji! :)

Dzierzba, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bym się napila coca coli !!;( Mój S mnie pilnuje zabrania pić.Wiem dla mojego dobra to.Ale tak mi się chce chociaż ciut że nie moge

• Tynka1990 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za dopisanie. Jutro jak będę przy komputerze to wrzucę zdjęcie z ostatniego USG a prenatalne mam 1.03

1cb90e9c99.png
    a9013fc3de.png
    Aniołek 8tc
    06cf3d1f83.png
    fe7c1817d8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Ale bym się napila coca coli !!;( Mój S mnie pilnuje zabrania pić.Wiem dla mojego dobra to.Ale tak mi się chce chociaż ciut że nie moge

Jak pół szklaneczki wypijesz to przecież nic się nie stanie. Ja zrobiłam ostatnio 3 łyki piwa od męża. I dzidzia ma się dobrze.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    Wszystko opanujesz. A jak często masz cukry mierzyć? Ketony tez? Nakluwacz nie jest taki straszny, w nim nawet igły nie widać. O insulinie nawet nie myśl. Ja juz z dietą mecze się 3 tygodnie. Stres tez cukier podnosi

żabka04, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do budowy...My jak.na razie wynajelismy 120m kwadratowych .Z możliwością odkupu. 3 duże pokoje, piwnica,kotlownia,łazienka,kuchnia.Ogródek duuzy;) fakt marzy mi się swoje własne.Może kiedyś;)...Mieszkalismy u babki ale miałam jej tak dość do wszystkiego się wtracala.I te papierosy.Wlazila bez pukania zero prywatności w fajka w buzi.A ją mam tak że jak poczuje smród tytoniu to zwracam cały dzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:34

Dzierzba lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia! !halo halo

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka, a jednak Twoja diagnoza się potwierdziła. Dobrze, że leczenie nie trwa wieczność. :) U mnie niestety skutki do końca życia, a objawy podobne.

Żabcia, nie bój się glukometru. :) On tylko delikatnie nakłuwa palec i to tak szybko strzela, że nie zdążysz spanikować. Lekkie ukłucie, kropelka krwi, nawet igły nie widać :) Przełamiesz się. :)

Edit.

Mój tato mierzy sobie cukier kilka razy dziennie i kiedyś nadstawiłam rękę z ciekawości. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:42

żabka04, Robotka1 lubią tę wiadomość

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowianki zobaczcie co znalazłąm http://warsztatyprawne.pl/1_13

http://warsztatyprawne.pl/1_14_tydzien-godnego-porodu-w-krakowie.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:51

mhsvi09k4211dm8g.png

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ