WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalo halo Ksosia ma problem!
Wlasnie dostalam telefon od ginki ze cytologia slaba! Kto tak mial/ma?
Jutro ide po recepte. Powiedziala
Zeby sie nie martwic bo to pod mikroskopem tylko bylo widac i ze po leczeniu powtorzymy...
Obudzila mnie i teraz serducho mi wali (ktora to miala problem z cisnieniem? Niech poprosi lekarza o telefon przed 21!)
Ktos tez cos mial nie tak w cytologii?
Mialam sie nie martwic, ale ja zawsze na przekor... -
nick nieaktualnyagatia wrote:Hej hej jestem. USG wg doktorka podobno ok. Przeziernosc karkowa w normie, kości nosowe widoczne, serduszko ciut wolno biło, ale w normie, najprawdopodobniej maluch spał. Inne parametry też ok. Z długości dzidzia o 3 dni starsza.
Pappa pobrana za tydzień wyniki
Super wieści
A nie zdradziła co się w brzuchu? 
agatia lubi tę wiadomość
-
Bo ja mam nakluwacz, w środku jest bebenek z igłami (6szt)i jedna mam mieć na miesiąc. Ale ja już pierwszego dnia zmarnowalam 2...wiec niby mam używać 1.5 miesiąca. Ale bez przesady. Później to boli i wolę sama zapłacić chyba te 50 zł niż się męczyć. Igłę do insuliny mam używać 2 tyg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa cytologię miałam ok, za to posiew z szyjki wyszedł źle ( nie wiem co dokładnie dopiero w piątek się dowiem) dostałam antybiotyk. I będziemy powtarzać posiew.Ksosia wrote:Halo halo Ksosia ma problem!
Wlasnie dostalam telefon od ginki ze cytologia slaba! Kto tak mial/ma?
Jutro ide po recepte. Powiedziala
Zeby sie nie martwic bo to pod mikroskopem tylko bylo widac i ze po leczeniu powtorzymy...
Obudzila mnie i teraz serducho mi wali (ktora to miala problem z cisnieniem? Niech poprosi lekarza o telefon przed 21!)
Ktos tez cos mial nie tak w cytologii?
Mialam sie nie martwic, ale ja zawsze na przekor... -
nick nieaktualnyZa to u mnie jak nie urok to sraczka, biore ten antybiotyk i dziś ostatnia tabletka.. biorę osłonowo doustnie. No ale dziś budzę się z dziwnym wrażeniem tam na dole.. a teraz wieczorem zaczeło swędzieć.. no to się załatwiłam po antybiotyku.. jestem załamana. Liczę godziny do wizyty w piątek. Nie chce smarować clotrimazolum na własną rękę.
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Za to u mnie jak nie urok to sraczka, biore ten antybiotyk i dziś ostatnia tabletka.. biorę osłonowo doustnie. No ale dziś budzę się z dziwnym wrażeniem tam na dole.. a teraz wieczorem zaczeło swędzieć.. no to się załatwiłam po antybiotyku.. jestem załamana. Liczę godziny do wizyty w piątek. Nie chce smarować clotrimazolum na własną rękę.
Dlaczego nie???
przeciez ci nie zaszkodzi
a pomoze gin i tak ci przepisze zebys smarowała ja swedzi .
Smaruj nie pitol!!!!!!!
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Dlaczego nie???
przeciez ci nie zaszkodzi
a pomoze gin i tak ci przepisze zebys smarowała ja swedzi .
Smaruj nie pitol!!!!!!!
Lekarz nie dał mi nic dowcipnie osłonowo abym dam nic nie grzebała.. niby maścią po wierzchu się smaruje ale i tak gdzieś z tyłu głowy siedzi żebym poczekała. Dziś jest jeszcze spoko, jak jutro będzie gorzej to bede smarować.. do piątku tak blisko.. -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Lekarz nie dał mi nic dowcipnie osłonowo abym dam nic nie grzebała.. niby maścią po wierzchu się smaruje ale i tak gdzieś z tyłu głowy siedzi żebym poczekała. Dziś jest jeszcze spoko, jak jutro będzie gorzej to bede smarować.. do piątku tak blisko..
ok.
na szczęście do piątku blisko
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Ja biore luteinę dopochwowo i wiadomo, ze moze cos sie przyplątaćAngela89 wrote:Za to u mnie jak nie urok to sraczka, biore ten antybiotyk i dziś ostatnia tabletka.. biorę osłonowo doustnie. No ale dziś budzę się z dziwnym wrażeniem tam na dole.. a teraz wieczorem zaczeło swędzieć.. no to się załatwiłam po antybiotyku.. jestem załamana. Liczę godziny do wizyty w piątek. Nie chce smarować clotrimazolum na własną rękę.
i gin powiedziała, ze jak bedzie mnie cos tam swędzieć, to mogę clotrimazolum posmarować. I dwa razy smarowałam, chociaż sie bałam, ale ponoc infekcja moze bardziej zaszkodzić...
Marcelek ❤️❤️

Mikuś

-
Żabka accu chek fast clix
Czyli jeszcze raz
Ja mam zmieniać co miesiąc
kluje się częściej niż zalecane wiec po 3 tyg juz czuje różnice. Przez 2 tyg super ustawione na 4. Teraz zmieniłam na 4.5
Ale nigdzie jeszcze się nie pytałam jak i co z bebenkiem. Ale 3 dni? ?to chyba za często. ..
U mnie na glukometrze pokazuje 234 wpisy czyli powiedzmy ze uklulam się 1 igła 200 razyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:54
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Malenstwo mierzy 7,2 cm, wg usg to 13t3d, serduszko 154/minute, na miejscu raczki, nozki, itp, przeziernosc prawidlowa i wszystko ma sie dobrze
usg chcial najpierw dopochwowo ale maluch juz za duzy i bylo przez brzuch. Chowalo sie dziecko moje, wstydliwe i nie wspolpracowalo a jak tatus wszedl do gabinetu to w ogole sie sploszylo 
Skierowal mnie na test podwojny PAPPA mam isc w piatek.
nastepna wizyta 16.03.16 r.
megg, Bee85, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kamciaelcia, Pysiaczek89, Dzierzba, claudiuszek, nick nieaktualny, Madziuuuula, nick nieaktualny, Ewelina.Irl, maluutka90, nick nieaktualny, Strazaczka1990, Behemottka, A_n_k_a_80, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Broszka, martta, slodka100, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

[