WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalo halo Ksosia ma problem!
Wlasnie dostalam telefon od ginki ze cytologia slaba! Kto tak mial/ma?
Jutro ide po recepte. Powiedziala
Zeby sie nie martwic bo to pod mikroskopem tylko bylo widac i ze po leczeniu powtorzymy...
Obudzila mnie i teraz serducho mi wali (ktora to miala problem z cisnieniem? Niech poprosi lekarza o telefon przed 21!)
Ktos tez cos mial nie tak w cytologii?
Mialam sie nie martwic, ale ja zawsze na przekor... -
nick nieaktualnyagatia wrote:Hej hej jestem. USG wg doktorka podobno ok. Przeziernosc karkowa w normie, kości nosowe widoczne, serduszko ciut wolno biło, ale w normie, najprawdopodobniej maluch spał. Inne parametry też ok. Z długości dzidzia o 3 dni starsza.
Pappa pobrana za tydzień wyniki
Super wieści A nie zdradziła co się w brzuchu?
agatia lubi tę wiadomość
-
Bo ja mam nakluwacz, w środku jest bebenek z igłami (6szt)i jedna mam mieć na miesiąc. Ale ja już pierwszego dnia zmarnowalam 2...wiec niby mam używać 1.5 miesiąca. Ale bez przesady. Później to boli i wolę sama zapłacić chyba te 50 zł niż się męczyć. Igłę do insuliny mam używać 2 tyg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Halo halo Ksosia ma problem!
Wlasnie dostalam telefon od ginki ze cytologia slaba! Kto tak mial/ma?
Jutro ide po recepte. Powiedziala
Zeby sie nie martwic bo to pod mikroskopem tylko bylo widac i ze po leczeniu powtorzymy...
Obudzila mnie i teraz serducho mi wali (ktora to miala problem z cisnieniem? Niech poprosi lekarza o telefon przed 21!)
Ktos tez cos mial nie tak w cytologii?
Mialam sie nie martwic, ale ja zawsze na przekor... -
nick nieaktualnyZa to u mnie jak nie urok to sraczka, biore ten antybiotyk i dziś ostatnia tabletka.. biorę osłonowo doustnie. No ale dziś budzę się z dziwnym wrażeniem tam na dole.. a teraz wieczorem zaczeło swędzieć.. no to się załatwiłam po antybiotyku.. jestem załamana. Liczę godziny do wizyty w piątek. Nie chce smarować clotrimazolum na własną rękę.
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Za to u mnie jak nie urok to sraczka, biore ten antybiotyk i dziś ostatnia tabletka.. biorę osłonowo doustnie. No ale dziś budzę się z dziwnym wrażeniem tam na dole.. a teraz wieczorem zaczeło swędzieć.. no to się załatwiłam po antybiotyku.. jestem załamana. Liczę godziny do wizyty w piątek. Nie chce smarować clotrimazolum na własną rękę.
Dlaczego nie???
przeciez ci nie zaszkodzi a pomoze gin i tak ci przepisze zebys smarowała ja swedzi .
Smaruj nie pitol!!!!!!! -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Dlaczego nie???
przeciez ci nie zaszkodzi a pomoze gin i tak ci przepisze zebys smarowała ja swedzi .
Smaruj nie pitol!!!!!!!
Lekarz nie dał mi nic dowcipnie osłonowo abym dam nic nie grzebała.. niby maścią po wierzchu się smaruje ale i tak gdzieś z tyłu głowy siedzi żebym poczekała. Dziś jest jeszcze spoko, jak jutro będzie gorzej to bede smarować.. do piątku tak blisko.. -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Lekarz nie dał mi nic dowcipnie osłonowo abym dam nic nie grzebała.. niby maścią po wierzchu się smaruje ale i tak gdzieś z tyłu głowy siedzi żebym poczekała. Dziś jest jeszcze spoko, jak jutro będzie gorzej to bede smarować.. do piątku tak blisko..
ok.
na szczęście do piątku blisko
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Za to u mnie jak nie urok to sraczka, biore ten antybiotyk i dziś ostatnia tabletka.. biorę osłonowo doustnie. No ale dziś budzę się z dziwnym wrażeniem tam na dole.. a teraz wieczorem zaczeło swędzieć.. no to się załatwiłam po antybiotyku.. jestem załamana. Liczę godziny do wizyty w piątek. Nie chce smarować clotrimazolum na własną rękę.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Żabka accu chek fast clix
Czyli jeszcze raz
Ja mam zmieniać co miesiąc
kluje się częściej niż zalecane wiec po 3 tyg juz czuje różnice. Przez 2 tyg super ustawione na 4. Teraz zmieniłam na 4.5
Ale nigdzie jeszcze się nie pytałam jak i co z bebenkiem. Ale 3 dni? ?to chyba za często. ..
U mnie na glukometrze pokazuje 234 wpisy czyli powiedzmy ze uklulam się 1 igła 200 razyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:54
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Malenstwo mierzy 7,2 cm, wg usg to 13t3d, serduszko 154/minute, na miejscu raczki, nozki, itp, przeziernosc prawidlowa i wszystko ma sie dobrze usg chcial najpierw dopochwowo ale maluch juz za duzy i bylo przez brzuch. Chowalo sie dziecko moje, wstydliwe i nie wspolpracowalo a jak tatus wszedl do gabinetu to w ogole sie sploszylo
Skierowal mnie na test podwojny PAPPA mam isc w piatek.
nastepna wizyta 16.03.16 r.megg, Bee85, Angela89, żabka04, kamciaelcia, Pysiaczek89, Dzierzba, claudiuszek, Sabina, Madziuuuula, violett, Ewelina.Irl, maluutka90, blablabla, Strazaczka1990, Behemottka, A_n_k_a_80, alinka, Żabcia_, Broszka, martta, slodka100, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość