WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysię wie, ale wydawało mi się to podejrzanie dużo...
ale jaja, kupiłam na allegro bluzeczkę, którą babeczka sprzedała dwa miesiące temu, zadzwoniła i pytała czy chce pieniądze z powrotem czy coś innego wybiorę, miała na aukcji kilkadziesiąt używanych ubranek dziecięcych, a ta jedna bluzeczka wpadła mi w oko w szczególności -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tą wagą to nie ma co porównywać, bo wszystko zależy od tego z czego wychodzimy. Jak się wychodzi z niskiego bmi to powinno się przytyć znacznie więcej niż z wysokiego. Piszę żeby nie dać się zwariować, że przytyłyśmy za mało/za dużo w porównaniu do innych.
ja ważyłam 48kg teraz ok57kg czyli ok9kg i to jest no taka dolna granica,ale norma.
Moja znajoma miała ogromną nadwagę i przytyła jakoś symbolicznie i też ok. -
nick nieaktualnyDziewczyny dzwoniłam do swojej gin. Znów mam silne bóle i twardniejący brzuch... Chryste nie mam siły chodzić, już na płacz mi się zbiera...
na 14.30 ide na KTG do szpitala....
Mamuśki, które już mają dzieci i wiedzą co to znaczy być przed porodem... czy mam się bać? Bo póki co boję się niewyobrażalnie bardzo. -
u mnie równo 6kg.
wracając do wczorajszego usg to nie jesteśmy zadowoleni. pierwszy raz tak słabe usg.
pan mamrotał coś pod nosem, nic nie byłam słychać, na moje 'czy moglby pan mowic glosniej?', burknal cos i dalej pod nosem.
Młody na usg w 21 i 25 tygodniu był równiutko w 50centylu i dokładnie w dniu, w którym były usg, a wg wczorajszego jest o tydzień młodszy. głowa duża, brzuszek i kość udowa o dwa tygodnie mniejsze.
martwiliśmy się, ale też koleś tak nie wzbudził zaufania, że myślę, że to on spartolił, a nie Kostek nie rośnie.
idziemy się skontrolować za 2 tygodnie.
w moje urodziny, więc mam nadzieję na udane badanie
-
nick nieaktualnyWitam
U mnie macica często daje o sobie znać, często jak wykonam jakiś gwałtowny ruch, szybko wstanę itp. i podbrzusze czasem da o sobie znać ale to jak się nie oszczędzam więc ostatnio bardzo przystopowałam i moja waga szybuje w góręna plusie obecnie 11kg.
U nas gorąco a po południu pewnie znowu jakaś burza do nas zawita -
nick nieaktualny