WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To rozumie ze daleko, ale te wiklinowe tez sa super.
    Ksosia wrote:
    Anka mam najbliższą ikee w Poznaniu, a to ponad 120 km :-(

Myślałam o koszyczkach wiklinowych wyłożonych materiałem.
    Coś takiego: http://pl.dawanda.com/product/93734987-koszyki-wiklinowe-z-materiaem-zestaw-3-szt (tutaj akurat bardzo drogie). Może mi się nie sprawdzić? bo nigdy nie miałam z nimi do czynienia...

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa znam to. Coś takiego, ale zmniejsymi przegródkami kupiłam na bielizne.. fajna sprawa. Sprawdze w pepco dostępność, bo w sumie taniej wyjdzie niż koszyczki, które i tak są schowane w szufladzie.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalezy z jakiego materialu sa ciuchy, bo ogoloem dzieciece ciuchy i ciuchy z delikatnych materialow powinno sie prac na 30 stopni, bo na 50 stopni moga sie skurczyc, albo stracic kolor, ale wcale tak byc nie musi :) nastepnym razem nie wstawiaj dzieciecych ciuszkow na takie wysokie temperatury, max 40 stopni

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdz bo to sie bardziej oplaca i tak jak mowie skladasz na zamek na dole jak nie uzywasz, polecam kazdej na pierdulki dla malucha do szuflady.
    Ksosia wrote:
    Aaa znam to. Coś takiego, ale zmniejsymi przegródkami kupiłam na bielizne.. fajna sprawa. Sprawdze w pepco dostępność, bo w sumie taniej wyjdzie niż koszyczki, które i tak są schowane w szufladzie.....

Ksosia lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziecięce zazwyczaj piore na 40 lub 60 stopni ale tez nie używam programu dla dzieci

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja planuję pranie i prasowanie w połowie lipca :P
    u nas nie ma trybu dziecięcego, więc wrzucę na bawełnę i temperaturę z metki, ubranka zmieszczą się na raz, a koszyki chcę kupić na drobiazgi typu czapeczki i skarpetki (i tu sobie przypomniałam, że nie mam nic pod szyję jak się zrobi chłodniej) i dodatkowy na jakieś higieniczno-kosmetyczne rzeczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje pranie czeka zmilowania, czyli żelazka ;) ogolnie nie mam duzo ubranek. Duzo distalsm, sama kipilam dwa bodziaki, dwa pajacyki i cztery polspiochy. Reszta jest po Iwo, synku koleżanki :)
    Fajny pomysł z tymi pudeleczkami :) ja leki córki trzymam w platikowym koszyczki, tak samo ozdoby do włosów i skarpetki, ale te organizery dużo ładniejsze :) zaraz zerkne na alkegro czy ich nir ma :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Polecam takie maaterialowe segregatory do szuflad z ikea sa na zamek na dole 6 szt po dwa rozmiary z kazdego kosztuja 20zl. Zaraz znajde foto to wstawie.
    http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5795592172

Taki coś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my takie organizery w ikea za grosze kupiliśmy ;) bardzo dobrze się spisują ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    my takie organizery w ikea za grosze kupiliśmy ;) bardzo dobrze się spisują ;)
    Mi zostaje allegro. Bo do ikei mam 100km.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo to prawda ze organizerki sie sprawdzaja przy takich drobnycn piersolach co wszedzie spaceruja po domu typu spinki, frotki mojej corki, ale do bielizny nie uzywam u nasmkazdy ma swoja szuflade skarpety sa zawsze poparowane a gatki poskladane w kostke takze zawsze siadlmk gdzie co lezy :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5795592172

Taki coś?
    Te same ale w ikea sa tansze :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja te organizery właśnie mam do szuflady z bielizną, w jednej piżamy, w innych: skarpetki, rajtki, gatki i jedną mam nawet na apaszki, dobrze że mój nie będzie potrzebował gumek, spinek i innych opasek, bo to zawsze zmora gubiąca się była :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasciwie mam pytanie z innej beczki, co robicie dzis na obiad ?? Bo ja szukam imspiracji, xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja postanowiłam zjeść resztki, miałam kawałek ogórka to zrobiłam mizerię, w zamrażalniku kawalątek dorsza i do tego ryż, bo tyłka do sklepu nie chciało mi się ruszać ;) może z mężem gdzieś wyskoczę przed szkołą rodzenia, bo się nie najadłam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo, swietne te organizery. Moze niedlugo wybierzemy sie z mezem do ikei, to w sprobuje znalezc.
    Wczoraj zamowilismy lozeczko z materacem, posciel, pieluszki i nie moge siw doczekac jak przyjda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 16:44

A_n_k_a_80, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, moja zazwyczaj na programie "bawełna" pierze ok. 2-3 h :/

Anka super te wkałdy do szuflady, ja bym je w regale poukładała albo pod łóżeczkiem. Tylko jak ja je znajdę w sklepie Ikea? :O

Ja dzisiaj na obiad schabik, ziemniaczki z koperkiem i masełkiem, brokuł i surówka.

• haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się wyżalić. Wydałam 425 zł z oszczędności w samej aptece gemini. A nie mam jeszcze butelek, smoczków, kocyków, karmników i wiele wiele innych.

Macie jakiegoś poleconego sprzedawcę akcesoriów dziecięcych na allegro?

Edit. W tych 425 zł jest kwota 100zł wydana na plastry na blizny po cc. Koszmarnie drogie, ale zamierzam ich używać przez 3 m-ce, bo zrobił mi się bliznowiec za 1. razem i teraz nie zamierzam do tego dopuścić. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 14:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, ja dwa razy już zamawiałam u http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37609074 i jestem zadowolona, bo wszystko się zgadzało, szybka wysyłka i dobre ceny ;)

haneczka lubi tę wiadomość

‹‹ 1422 1423 1424 1425 1426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ