WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To rozumie ze daleko, ale te wiklinowe tez sa super.Ksosia wrote:Anka mam najbliższą ikee w Poznaniu, a to ponad 120 km
Myślałam o koszyczkach wiklinowych wyłożonych materiałem.
Coś takiego: http://pl.dawanda.com/product/93734987-koszyki-wiklinowe-z-materiaem-zestaw-3-szt (tutaj akurat bardzo drogie). Może mi się nie sprawdzić? bo nigdy nie miałam z nimi do czynienia...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZalezy z jakiego materialu sa ciuchy, bo ogoloem dzieciece ciuchy i ciuchy z delikatnych materialow powinno sie prac na 30 stopni, bo na 50 stopni moga sie skurczyc, albo stracic kolor, ale wcale tak byc nie musi
nastepnym razem nie wstawiaj dzieciecych ciuszkow na takie wysokie temperatury, max 40 stopni
-
Sprawdz bo to sie bardziej oplaca i tak jak mowie skladasz na zamek na dole jak nie uzywasz, polecam kazdej na pierdulki dla malucha do szuflady.Ksosia wrote:Aaa znam to. Coś takiego, ale zmniejsymi przegródkami kupiłam na bielizne.. fajna sprawa. Sprawdze w pepco dostępność, bo w sumie taniej wyjdzie niż koszyczki, które i tak są schowane w szufladzie.....
Ksosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja planuję pranie i prasowanie w połowie lipca
u nas nie ma trybu dziecięcego, więc wrzucę na bawełnę i temperaturę z metki, ubranka zmieszczą się na raz, a koszyki chcę kupić na drobiazgi typu czapeczki i skarpetki (i tu sobie przypomniałam, że nie mam nic pod szyję jak się zrobi chłodniej) i dodatkowy na jakieś higieniczno-kosmetyczne rzeczy. -
nick nieaktualnyMoje pranie czeka zmilowania, czyli żelazka
ogolnie nie mam duzo ubranek. Duzo distalsm, sama kipilam dwa bodziaki, dwa pajacyki i cztery polspiochy. Reszta jest po Iwo, synku koleżanki
Fajny pomysł z tymi pudeleczkamija leki córki trzymam w platikowym koszyczki, tak samo ozdoby do włosów i skarpetki, ale te organizery dużo ładniejsze
zaraz zerkne na alkegro czy ich nir ma
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo to prawda ze organizerki sie sprawdzaja przy takich drobnycn piersolach co wszedzie spaceruja po domu typu spinki, frotki mojej corki, ale do bielizny nie uzywam u nasmkazdy ma swoja szuflade skarpety sa zawsze poparowane a gatki poskladane w kostke takze zawsze siadlmk gdzie co lezy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOo, swietne te organizery. Moze niedlugo wybierzemy sie z mezem do ikei, to w sprobuje znalezc.
Wczoraj zamowilismy lozeczko z materacem, posciel, pieluszki i nie moge siw doczekac jak przyjdaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 16:44
A_n_k_a_80, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia, moja zazwyczaj na programie "bawełna" pierze ok. 2-3 h
Anka super te wkałdy do szuflady, ja bym je w regale poukładała albo pod łóżeczkiem. Tylko jak ja je znajdę w sklepie Ikea?
Ja dzisiaj na obiad schabik, ziemniaczki z koperkiem i masełkiem, brokuł i surówka. -
Muszę się wyżalić. Wydałam 425 zł z oszczędności w samej aptece gemini. A nie mam jeszcze butelek, smoczków, kocyków, karmników i wiele wiele innych.
Macie jakiegoś poleconego sprzedawcę akcesoriów dziecięcych na allegro?
Edit. W tych 425 zł jest kwota 100zł wydana na plastry na blizny po cc. Koszmarnie drogie, ale zamierzam ich używać przez 3 m-ce, bo zrobił mi się bliznowiec za 1. razem i teraz nie zamierzam do tego dopuścić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 14:41
-
nick nieaktualnyhaneczka, ja dwa razy już zamawiałam u http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37609074 i jestem zadowolona, bo wszystko się zgadzało, szybka wysyłka i dobre ceny
haneczka lubi tę wiadomość