WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej a ja od wczoraj się zastanawiam czy będę miała wskazania do CC
Podczas porodu anestezjolog powiedział, że mam straszne zrosty na kręgosłupie i do tego krzywy i po jakimś roku miałam takie bóle krzyża, które odbierała mi nogę zrobiłam zdjęcie i faktycznie mam jakieś skrzywienie... We wtorek mam wizytę i się zapytam czy to jest ważne i brać coś takiego pod uwagę... jak myślicie ???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo a mnie od kilku dni boli kregoslup i ten bol promieniuje az dl kosci ogonowej do polowy posladkow koszmar, nawet w samochodzie wusiedziec nie moglam nie wspominajac jua o siedzeniu przy srole csy wstawaniu, juz powiedzialam ze jak mnie to bedzie tak bolec to ide dk lekarza, bo tl nie do wytrzymania chwilami jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWstawiłam pierwsze pranie i układam szafeczke Antosia!
PS - czy Wasze pralki tez na trybie dzieciecym piorą ponad 3h?!
Zaraz skocze chyba do miasta po koszyczki, że w nich przechowywać kosmetyki i do szuflady
Jaraaaam sieeeee...!!!
Jeśli chodzi o kregoslup, to moja kolezanka miala usuwany dysk. Nie pamietam przyczyny i lekarz jej na do widzenia powiedział, że jakby zaszła w ciązę to ostrożność podójna, a nawet potrójna, no i pewniakiem jest CC.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 12:57
-
Polecam takie maaterialowe segregatory do szuflad z ikea sa na zamek na dole 6 szt po dwa rozmiary z kazdego kosztuja 20zl. Zaraz znajde foto to wstawie.Ksosia wrote:Wstawiłam pierwsze pranie i układam szafeczke Antosia!
PS - czy Wasze pralki tez na trybie dzieciecym piorą ponad 3h?!
Zaraz skocze chyba do miasta po koszyczki, że w nich przechowywać kosmetyki i do szuflady
Jaraaaam sieeeee...!!!
Jeśli chodzi o kregoslup, to moja kolezanka miala usuwany dysk. Nie pamietam przyczyny i lekarz jej na do widzenia powiedział, że jakby zaszła w ciązę to ostrożność podójna, a nawet potrójna, no i pewniakiem jest CC.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka mam najbliższą ikee w Poznaniu, a to ponad 120 km
Myślałam o koszyczkach wiklinowych wyłożonych materiałem.
Coś takiego: http://pl.dawanda.com/product/93734987-koszyki-wiklinowe-z-materiaem-zestaw-3-szt (tutaj akurat bardzo drogie). Może mi się nie sprawdzić? bo nigdy nie miałam z nimi do czynienia... -
nick nieaktualny