WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój regał już jest do odbioru w BRW, ale nie wiem kiedy po niego pojedziemy bo mąż zaczyna od dzisiaj nową pracę :/ salon otwarty krótko, a w weekendy zamknięty :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka a co to za plastry?

• AISAK Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam poprawne po córce rzeczy dla małego 40c na 1:13h, pranie codzienne.

Współczuję wizyt u dentystów, proktologow i chirurgów. Co do szwu na nóżce to współczuję, ja miałam
    Am podobnie na piszczeli i naprawdę jak swiniaka ci to zrobił.wiadomo obrzęk obrzękiem,ale skóra nie może nachodzić na siebie. Wiadomo czas leczy rany. Po zdjęciu szw?ów kup sobie takie silikonowe plasterki, octenisept odkarzaj.

Cieszę się z super wieści po wizytach. U mnie wizyta 8.07 i konsultacja w Warszawie 12.07.

Dzisiaj 1 raz od tyg bylam na spacerze, bo córka w zeszły wtorek ospę złapała. Urodzinki musieliśmy jej przełożyć.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • marta258 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Te organizery z Ikei to super rzecz, sama ich używam i kilka kupiłam do komody synka, dzięki nim wszystko ładnie poukładane :) A za pranie i prasowanie ubranek wezmę się pod koniec lipca po urlopie, mam zamiar prać w 40 stopniach bawełna.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Ksosia, moja zazwyczaj na programie "bawełna" pierze ok. 2-3 h :/

Anka super te wkałdy do szuflady, ja bym je w regale poukładała albo pod łóżeczkiem. Tylko jak ja je znajdę w sklepie Ikea? :O

Ja dzisiaj na obiad schabik, ziemniaczki z koperkiem i masełkiem, brokuł i surówka.
    Na przechowywaniu tam gdzie sa wszystkie kartony i inne znajdziesz nepewno jest wiele kolorow.

pirelka lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    haneczka, ja dwa razy już zamawiałam u http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37609074 i jestem zadowolona, bo wszystko się zgadzało, szybka wysyłka i dobre ceny ;)
    Ja też tutaj robiłam swoje zamówienie, co prawda była mała pomyłka, ale szybko dosłali bez problemów.

Anka, dzięki za info ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 14:49

haneczka, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zostały z 3-4 jeszcze pralki, mąż już połowę poprasował. Poukładać to muszę w jakiś logiczny sposób :P Jutro resztę a w następnym tygodniu pościel i kocyki. Po wypłacie zakupy no i w końcu wypadało by kupić kiedyś łóżeczko :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prać chyba będę lipiec-sierpień.

• haneczka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka, nazywają się SUTRICON, plastry silikonowe na blizny. W gemini są najtańsze, bo poniżej 100 zł. W opakowaniu masz 5 plastrów po 30cm do cięcia. Czyli tak jakby 10 plastrów. 1 można nosić maksymalnie 5 dni, a najlepiej zmieniać codziennie, ale kogo na to stać? Więc 1 opakowanie wystarczy nawet na 50 dni. Czyli dwa opakowania i 3 miesięczna kuracja za 200zł. :)

Po tym na prawdę blizny są gładkie płaskie i w kolorze skóry, a ja mam brzydką odstającą i czerwoną pomimo, że rodziłam 15 mcy temu. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz pisalam ze ja dopiero pranie zaczynam pod koniec sierpnia, bo pare tygodni jestem za wami wiec u mnie sie tak nie spieszy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka, mi przysłali źle tylko jedną pieluchę tetrową, inny wzór niż wybrałam, ale machnęłam już na to ręką :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka, mi blizna sie zrobila blada po niemalze 3 latach, nie wspominajac ze rozstepy na brzuchy zjasnialy mi pod koniec zeszlego roku, wczesniej tez byly czerwone i brzydkie, to nie jest taka szybka sprawa jak by sie wydawalo ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka
    a ja myślę o zelu przeciw zrostom nakładanym podczas cc
    słyszlas moze jakies opinie, czy warto??za pierwszym cc ładnie mi sie goiło, ale kto wie, co jest w srodku?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz z grubsza ogarnelam chate, zostalo mi tyylko zmyc podlogi ale teraz przerwa bo sie zasapalam po tym odkurzaniu, wlasnie kurze wytrzec jeszcze,

zrobilam zupe jarzynowa, moj dzieciuch 4 letni zjadl zupe a teraz oglada bajke i bawi sie w swoim pokoju, wynurzylam nos na chwile na ogrodek dywanik wytrzepac i tam jest normalnie piekarnik!! wiec szybko sporotem do domu nie mam zamiaru sie usmazyc

• haneczka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki foxik, sprawdzę tego sprzedawcę.:)

Ja zastanawiam się czy prać ubranka po synku skoro przed spakowaniem były prane i prasowane. Pewnie nie będę tego robić, tylko ewentualnie dopiorę te poplamione i pościel, ręczniki, kocyki nowe. Ale muszę je najpierw kupić, bo mam tylko pościel na ten moment.

alinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po cichu licze na to ze nie bede musiala sie zaopatrywac w nic co jest zwiazane z cc, juz sto razy to pisalam ze chce to omijac baaardzo szerokim łukiem na sama mysl o tym az mna trzesie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 14:56

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha
    a ja nie moge sprzatać :) nawet podłóg tą wodą nie mozna myć :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hanka

zawsze warto wyprac ciuchy i odswiezyc, ja po mojej corci tez mialam wszytsko w worki popakowane ale mimo to i tak wszytsko wypiore zanim maly sie urodzi, co swieze to swieze;)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psikam oktaniseptem i neomicynum, dzieki za rade z plastrami.
    AISAK wrote:
    Ja mam poprawne po córce rzeczy dla małego 40c na 1:13h, pranie codzienne.

Współczuję wizyt u dentystów, proktologow i chirurgów. Co do szwu na nóżce to współczuję, ja miałam
    Am podobnie na piszczeli i naprawdę jak swiniaka ci to zrobił.wiadomo obrzęk obrzękiem,ale skóra nie może nachodzić na siebie. Wiadomo czas leczy rany. Po zdjęciu szw?ów kup sobie takie silikonowe plasterki, octenisept odkarzaj.

Cieszę się z super wieści po wizytach. U mnie wizyta 8.07 i konsultacja w Warszawie 12.07.

Dzisiaj 1 raz od tyg bylam na spacerze, bo córka w zeszły wtorek ospę złapała. Urodzinki musieliśmy jej przełożyć.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka to chyba od skóry wszystko zależy, ja mam niewidoczną bialutką linię. Po wyrostku przez ciąże miałam czerwona i myślałam że nie zblednie a teraz tylko biała blizna została. Teraz liczę że kolejne cięcie też tak ładnie się będzie goić i nie będzie żadnych problemów z raną.

‹‹ 1423 1424 1425 1426 1427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ