WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam poprawne po córce rzeczy dla małego 40c na 1:13h, pranie codzienne.
Współczuję wizyt u dentystów, proktologow i chirurgów. Co do szwu na nóżce to współczuję, ja miałam
Am podobnie na piszczeli i naprawdę jak swiniaka ci to zrobił.wiadomo obrzęk obrzękiem,ale skóra nie może nachodzić na siebie. Wiadomo czas leczy rany. Po zdjęciu szw?ów kup sobie takie silikonowe plasterki, octenisept odkarzaj.
Cieszę się z super wieści po wizytach. U mnie wizyta 8.07 i konsultacja w Warszawie 12.07.
Dzisiaj 1 raz od tyg bylam na spacerze, bo córka w zeszły wtorek ospę złapała. Urodzinki musieliśmy jej przełożyć. -
Hej dziewczyny
Te organizery z Ikei to super rzecz, sama ich używam i kilka kupiłam do komody synka, dzięki nim wszystko ładnie poukładane
A za pranie i prasowanie ubranek wezmę się pod koniec lipca po urlopie, mam zamiar prać w 40 stopniach bawełna.
-
pirelka wrote:Ksosia, moja zazwyczaj na programie "bawełna" pierze ok. 2-3 h
Anka super te wkałdy do szuflady, ja bym je w regale poukładała albo pod łóżeczkiem. Tylko jak ja je znajdę w sklepie Ikea?
Ja dzisiaj na obiad schabik, ziemniaczki z koperkiem i masełkiem, brokuł i surówka.pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:haneczka, ja dwa razy już zamawiałam u http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37609074 i jestem zadowolona, bo wszystko się zgadzało, szybka wysyłka i dobre ceny
Anka, dzięki za infoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 14:49
haneczka, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alinka, nazywają się SUTRICON, plastry silikonowe na blizny. W gemini są najtańsze, bo poniżej 100 zł. W opakowaniu masz 5 plastrów po 30cm do cięcia. Czyli tak jakby 10 plastrów. 1 można nosić maksymalnie 5 dni, a najlepiej zmieniać codziennie, ale kogo na to stać? Więc 1 opakowanie wystarczy nawet na 50 dni. Czyli dwa opakowania i 3 miesięczna kuracja za 200zł.
Po tym na prawdę blizny są gładkie płaskie i w kolorze skóry, a ja mam brzydką odstającą i czerwoną pomimo, że rodziłam 15 mcy temu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz z grubsza ogarnelam chate, zostalo mi tyylko zmyc podlogi ale teraz przerwa bo sie zasapalam po tym odkurzaniu, wlasnie kurze wytrzec jeszcze,
zrobilam zupe jarzynowa, moj dzieciuch 4 letni zjadl zupe a teraz oglada bajke i bawi sie w swoim pokoju, wynurzylam nos na chwile na ogrodek dywanik wytrzepac i tam jest normalnie piekarnik!! wiec szybko sporotem do domu nie mam zamiaru sie usmazyc -
Dzięki foxik, sprawdzę tego sprzedawcę.
Ja zastanawiam się czy prać ubranka po synku skoro przed spakowaniem były prane i prasowane. Pewnie nie będę tego robić, tylko ewentualnie dopiorę te poplamione i pościel, ręczniki, kocyki nowe. Ale muszę je najpierw kupić, bo mam tylko pościel na ten moment.alinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Psikam oktaniseptem i neomicynum, dzieki za rade z plastrami.AISAK wrote:Ja mam poprawne po córce rzeczy dla małego 40c na 1:13h, pranie codzienne.
Współczuję wizyt u dentystów, proktologow i chirurgów. Co do szwu na nóżce to współczuję, ja miałam
Am podobnie na piszczeli i naprawdę jak swiniaka ci to zrobił.wiadomo obrzęk obrzękiem,ale skóra nie może nachodzić na siebie. Wiadomo czas leczy rany. Po zdjęciu szw?ów kup sobie takie silikonowe plasterki, octenisept odkarzaj.
Cieszę się z super wieści po wizytach. U mnie wizyta 8.07 i konsultacja w Warszawie 12.07.
Dzisiaj 1 raz od tyg bylam na spacerze, bo córka w zeszły wtorek ospę złapała. Urodzinki musieliśmy jej przełożyć.
-
nick nieaktualnyHaneczka to chyba od skóry wszystko zależy, ja mam niewidoczną bialutką linię. Po wyrostku przez ciąże miałam czerwona i myślałam że nie zblednie a teraz tylko biała blizna została. Teraz liczę że kolejne cięcie też tak ładnie się będzie goić i nie będzie żadnych problemów z raną.