X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój regał już jest do odbioru w BRW, ale nie wiem kiedy po niego pojedziemy bo mąż zaczyna od dzisiaj nową pracę :/ salon otwarty krótko, a w weekendy zamknięty :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka a co to za plastry?

• AISAK Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam poprawne po córce rzeczy dla małego 40c na 1:13h, pranie codzienne.

Współczuję wizyt u dentystów, proktologow i chirurgów. Co do szwu na nóżce to współczuję, ja miałam
    Am podobnie na piszczeli i naprawdę jak swiniaka ci to zrobił.wiadomo obrzęk obrzękiem,ale skóra nie może nachodzić na siebie. Wiadomo czas leczy rany. Po zdjęciu szw?ów kup sobie takie silikonowe plasterki, octenisept odkarzaj.

Cieszę się z super wieści po wizytach. U mnie wizyta 8.07 i konsultacja w Warszawie 12.07.

Dzisiaj 1 raz od tyg bylam na spacerze, bo córka w zeszły wtorek ospę złapała. Urodzinki musieliśmy jej przełożyć.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • marta258 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Te organizery z Ikei to super rzecz, sama ich używam i kilka kupiłam do komody synka, dzięki nim wszystko ładnie poukładane :) A za pranie i prasowanie ubranek wezmę się pod koniec lipca po urlopie, mam zamiar prać w 40 stopniach bawełna.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Ksosia, moja zazwyczaj na programie "bawełna" pierze ok. 2-3 h :/

Anka super te wkałdy do szuflady, ja bym je w regale poukładała albo pod łóżeczkiem. Tylko jak ja je znajdę w sklepie Ikea? :O

Ja dzisiaj na obiad schabik, ziemniaczki z koperkiem i masełkiem, brokuł i surówka.
    Na przechowywaniu tam gdzie sa wszystkie kartony i inne znajdziesz nepewno jest wiele kolorow.

pirelka lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    haneczka, ja dwa razy już zamawiałam u http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37609074 i jestem zadowolona, bo wszystko się zgadzało, szybka wysyłka i dobre ceny ;)
    Ja też tutaj robiłam swoje zamówienie, co prawda była mała pomyłka, ale szybko dosłali bez problemów.

Anka, dzięki za info ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 14:49

haneczka, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zostały z 3-4 jeszcze pralki, mąż już połowę poprasował. Poukładać to muszę w jakiś logiczny sposób :P Jutro resztę a w następnym tygodniu pościel i kocyki. Po wypłacie zakupy no i w końcu wypadało by kupić kiedyś łóżeczko :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prać chyba będę lipiec-sierpień.

• haneczka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka, nazywają się SUTRICON, plastry silikonowe na blizny. W gemini są najtańsze, bo poniżej 100 zł. W opakowaniu masz 5 plastrów po 30cm do cięcia. Czyli tak jakby 10 plastrów. 1 można nosić maksymalnie 5 dni, a najlepiej zmieniać codziennie, ale kogo na to stać? Więc 1 opakowanie wystarczy nawet na 50 dni. Czyli dwa opakowania i 3 miesięczna kuracja za 200zł. :)

Po tym na prawdę blizny są gładkie płaskie i w kolorze skóry, a ja mam brzydką odstającą i czerwoną pomimo, że rodziłam 15 mcy temu. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz pisalam ze ja dopiero pranie zaczynam pod koniec sierpnia, bo pare tygodni jestem za wami wiec u mnie sie tak nie spieszy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka, mi przysłali źle tylko jedną pieluchę tetrową, inny wzór niż wybrałam, ale machnęłam już na to ręką :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka, mi blizna sie zrobila blada po niemalze 3 latach, nie wspominajac ze rozstepy na brzuchy zjasnialy mi pod koniec zeszlego roku, wczesniej tez byly czerwone i brzydkie, to nie jest taka szybka sprawa jak by sie wydawalo ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka
    a ja myślę o zelu przeciw zrostom nakładanym podczas cc
    słyszlas moze jakies opinie, czy warto??za pierwszym cc ładnie mi sie goiło, ale kto wie, co jest w srodku?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz z grubsza ogarnelam chate, zostalo mi tyylko zmyc podlogi ale teraz przerwa bo sie zasapalam po tym odkurzaniu, wlasnie kurze wytrzec jeszcze,

zrobilam zupe jarzynowa, moj dzieciuch 4 letni zjadl zupe a teraz oglada bajke i bawi sie w swoim pokoju, wynurzylam nos na chwile na ogrodek dywanik wytrzepac i tam jest normalnie piekarnik!! wiec szybko sporotem do domu nie mam zamiaru sie usmazyc

• haneczka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki foxik, sprawdzę tego sprzedawcę.:)

Ja zastanawiam się czy prać ubranka po synku skoro przed spakowaniem były prane i prasowane. Pewnie nie będę tego robić, tylko ewentualnie dopiorę te poplamione i pościel, ręczniki, kocyki nowe. Ale muszę je najpierw kupić, bo mam tylko pościel na ten moment.

alinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po cichu licze na to ze nie bede musiala sie zaopatrywac w nic co jest zwiazane z cc, juz sto razy to pisalam ze chce to omijac baaardzo szerokim łukiem na sama mysl o tym az mna trzesie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 14:56

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha
    a ja nie moge sprzatać :) nawet podłóg tą wodą nie mozna myć :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hanka

zawsze warto wyprac ciuchy i odswiezyc, ja po mojej corci tez mialam wszytsko w worki popakowane ale mimo to i tak wszytsko wypiore zanim maly sie urodzi, co swieze to swieze;)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psikam oktaniseptem i neomicynum, dzieki za rade z plastrami.
    AISAK wrote:
    Ja mam poprawne po córce rzeczy dla małego 40c na 1:13h, pranie codzienne.

Współczuję wizyt u dentystów, proktologow i chirurgów. Co do szwu na nóżce to współczuję, ja miałam
    Am podobnie na piszczeli i naprawdę jak swiniaka ci to zrobił.wiadomo obrzęk obrzękiem,ale skóra nie może nachodzić na siebie. Wiadomo czas leczy rany. Po zdjęciu szw?ów kup sobie takie silikonowe plasterki, octenisept odkarzaj.

Cieszę się z super wieści po wizytach. U mnie wizyta 8.07 i konsultacja w Warszawie 12.07.

Dzisiaj 1 raz od tyg bylam na spacerze, bo córka w zeszły wtorek ospę złapała. Urodzinki musieliśmy jej przełożyć.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka to chyba od skóry wszystko zależy, ja mam niewidoczną bialutką linię. Po wyrostku przez ciąże miałam czerwona i myślałam że nie zblednie a teraz tylko biała blizna została. Teraz liczę że kolejne cięcie też tak ładnie się będzie goić i nie będzie żadnych problemów z raną.

‹‹ 1423 1424 1425 1426 1427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ