WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja jestem prawdziwym anty-talenciem jeśli chodzi o prasowanie, zobaczymy jak sobie poradzę z takimi malutkimi rzeczami ;D zwyczajnie brakuje mi cierpliwości do tego...
    A ja to kocham :) serio. Ubranka dla maluszka uwielbiam pracować :) jak stoję z zalążkiem to czuję ze to się robi takie realne :) ze naprawdę czekam na dziecko i wszystko mi szykuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze nie kupiłam dla Filipa żadnej koszuli ;D

przyszły bodziaki i spodenki - czuję się jak na święta, jeszcze dwie paczki mają przyjść! pachną tak intensywnie, że to chyba nie jest proszek dla niemowląt :P

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz rozmawial z znajomym ortopeda na temat tej mojej szytej rany i ortopeda stwierdzilmze wszystko z szyciem jest ok, ze rany szarpane sa najgorsze i inaczej ich sie nie zszyje. Podobno jak juz zdejma szwy to po czasie ta faldka sie wygladzi, ale to z czasem. Ja sie ciesze ze z mala wszystoko ok to na ta chwile jest dla mnie najwazniejsze. Nasze male kochane malenstwo ♡♡♡

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamierzam prac jak juz wszystkie obiecane ubranka dostane. Pranje na 40 stopni potem poprasuje. Tak do 3 miesiecy bede prasowala potem sobie odpuszcze :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To ja Wam coś powiem. Moja córka na 5 lat. Do dziś wszystko jej prasuje :) synowi też będę :)
    Szacuneczek :-D ja prasowania szcserze nie lubię, dla tego kupuję rzeczy, które niebwymagaja prasowania ;)

Sabina, mychakruszyna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Szacuneczek :-D ja prasowania szcserze nie lubię, dla tego kupuję rzeczy, które niebwymagaja prasowania ;)
    Ja dla siebie nieznosze prasowac ;) i też wybieram rzeczy, które nie wymagają żelazka. Ale jakoś do dziecięcych rzecZy mam więcej cierpliwości :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 16:27

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja chyba ambitnie zamierzam wszystko prasowac dla dzieciaczka, wrecz sie juz doczekac nie moge :p
    Nie to, zebym jakos bardzo lubila prasowanie, ale nie znosze niewyprasowanych ubran, swoje i meza prasuje najczesniej po praniu.
    Tez slyszalam, ze dzieciom lepiej prasowac, bo tkanina robi sie bardziej miekka.
    Ale wiem, ze to ambitne plany i moze mi zabraknac czasu, sil i ochoty po jakims miesiacu :p takze zobaczymy, jak wyjdzie.

Sabina lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie gadam z Wami prasowaczki ;) he he he wpędzanie mnie w zawstydzenie i poczucie lenistwa ;)

Sophia, A_n_k_a_80, violett, AJrin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Nie gadam z Wami prasowaczki ;) he he he wpędzanie mnie w zawstydzenie i poczucie lenistwa ;)
    Spoko nie jesteś sama :D

agatia, Ulfenstein lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po usg
    Piotruś waży 2000g :D
    W sumie wybiega całościowo o 2 tyg
    gin mówił ze to geny po tatusiu (a tatuś chodzi dumny :D )
    Ułożenie skośne. A dokładnie głowa pod prawymi zebrami. Że skośne to jeszcze mała szansa jest na fikniecie
    Ogolnie lekarz mowil ze nie ma do czego się przyczepić
    Wg aparatu termin na 20 sierpnia i gdyby Piotruś wtedy przyszedł na świat to by ważył 3.5 kg. Max 4 w terminie wrześniowym

Rozmawiałam o tym zelu. Mówił ze warto gdybym planowała trzecie cc ( on współpracuje a naszym ordynatorem ).podobno mój szpital posiada dystrybucję na ten żel. Że nie muszę go kupować tylko zgłaszam i dostaje rachunek za to

Zaraz jedziemy do Castoramy

Magdziulla
    Czekam na twoje wieści

Żabcia_, Angela89, martta, Behemottka, Pysiaczek89, Anulka01, Sabina, mychakruszyna, violett, AJrin, bisacz, Malutka92, megg, A_n_k_a_80, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Spoko nie jesteś sama :D
    Pocieszyłaś mnie ;) bo już myslałam, że tylko ja taka wyrodna matka ;) ha ha ha

Ulfenstein, AJrin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Nie nie, z czasem zobaczysz jaka ze mnie wyrodna matka :D niech tylko Kuba się urodzi. Na Martyne dmuchalam i chuchalam bo wcześniak :)

agatia lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Tez sie zgłaszam :)
    Teraz rzeczy dla dziecka prasuje. Zeby odkazić czy cos tam. Ale nie wyobrażam sobie kontynuacji na co dzien.
    Sobie nie prasuje praktycznie nic. Mojemu M koszule.
    A resztę prasuje sobie sam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 19:12

agatia lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:25

Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś zęba dziwnie czuję, robionego 2,5 tyg. temu, tego co był w takim stanie, że 3/4 musiała odbudować i bała się o kanałowe leczenie, ale nic się działo wcześniej. Mam nadzieję, że to chwilowe i nie pogorszy się, ale już się denerwuję.

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratujcie... Dziś pływałam w basenie na ogrodzie i mimo ze po wyjściu od razu przebrałam majtki na suche i podmyłam się płynem antybakteryjnym to jednak czuje swędzenie/ pieczenie. Co mogę z tym zrobić?

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Dziewczyny ratujcie... Dziś pływałam w basenie na ogrodzie i mimo ze po wyjściu od razu przebrałam majtki na suche i podmyłam się płynem antybakteryjnym to jednak czuje swędzenie/ pieczenie. Co mogę z tym zrobić?
    Ratuj się trivaginem doustnie i jakiś probiotyk dopochwowo i krem clotrimazolum.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 20:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno w ten sposób sobie nie zaszkodzisz a powinno pomóc. Ja ostatnio w ten sposób ratowałam się po seksie. 2 dni i przeszło.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh jutro będę musiała odwiedzić aptekę bo teraz nie mam jak :( dzięki :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się zgłaszam po usg. Wszystko super. 1380g waży, wszystkie parametry jak należy, główka w dół. Niestety spojenia nie sprawdziła, musiałabym jednak do ortopedy.

Kamcia duży Twój chłopak!:)a tatuś dumny, cwaniak, bo nie on rodzi;);)

Mój też, córeczka pozostaje córeczką:)

pirelka, Angela89, agatia, Sabina, Pysiaczek89, mychakruszyna, bisacz, kamciaelcia, Żabcia_, Malutka92, martta, A_n_k_a_80, marta258, _izunia_, mysza0406, violett lubią tę wiadomość

‹‹ 1427 1428 1429 1430 1431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ