WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja jestem prawdziwym anty-talenciem jeśli chodzi o prasowanie, zobaczymy jak sobie poradzę z takimi malutkimi rzeczami
zwyczajnie brakuje mi cierpliwości do tego...
serio. Ubranka dla maluszka uwielbiam pracować
jak stoję z zalążkiem to czuję ze to się robi takie realne
ze naprawdę czekam na dziecko i wszystko mi szykuje
-
nick nieaktualny
-
Maz rozmawial z znajomym ortopeda na temat tej mojej szytej rany i ortopeda stwierdzilmze wszystko z szyciem jest ok, ze rany szarpane sa najgorsze i inaczej ich sie nie zszyje. Podobno jak juz zdejma szwy to po czasie ta faldka sie wygladzi, ale to z czasem. Ja sie ciesze ze z mala wszystoko ok to na ta chwile jest dla mnie najwazniejsze. Nasze male kochane malenstwo ♡♡♡
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Szacuneczek
ja prasowania szcserze nie lubię, dla tego kupuję rzeczy, które niebwymagaja prasowania
i też wybieram rzeczy, które nie wymagają żelazka. Ale jakoś do dziecięcych rzecZy mam więcej cierpliwości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 16:27
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja chyba ambitnie zamierzam wszystko prasowac dla dzieciaczka, wrecz sie juz doczekac nie moge :p
Nie to, zebym jakos bardzo lubila prasowanie, ale nie znosze niewyprasowanych ubran, swoje i meza prasuje najczesniej po praniu.
Tez slyszalam, ze dzieciom lepiej prasowac, bo tkanina robi sie bardziej miekka.
Ale wiem, ze to ambitne plany i moze mi zabraknac czasu, sil i ochoty po jakims miesiacu :p takze zobaczymy, jak wyjdzie.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po usg
Piotruś waży 2000g
W sumie wybiega całościowo o 2 tyg
gin mówił ze to geny po tatusiu (a tatuś chodzi dumny)
Ułożenie skośne. A dokładnie głowa pod prawymi zebrami. Że skośne to jeszcze mała szansa jest na fikniecie
Ogolnie lekarz mowil ze nie ma do czego się przyczepić
Wg aparatu termin na 20 sierpnia i gdyby Piotruś wtedy przyszedł na świat to by ważył 3.5 kg. Max 4 w terminie wrześniowym
Rozmawiałam o tym zelu. Mówił ze warto gdybym planowała trzecie cc ( on współpracuje a naszym ordynatorem ).podobno mój szpital posiada dystrybucję na ten żel. Że nie muszę go kupować tylko zgłaszam i dostaje rachunek za to
Zaraz jedziemy do Castoramy
Magdziulla
Czekam na twoje wieściŻabcia_, Angela89, martta, Behemottka, Pysiaczek89, Anulka01, Sabina, mychakruszyna, violett, AJrin, bisacz, Malutka92, megg, A_n_k_a_80, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Pocieszyłaś mnie
bo już myslałam, że tylko ja taka wyrodna matka
ha ha ha
Teraz rzeczy dla dziecka prasuje. Zeby odkazić czy cos tam. Ale nie wyobrażam sobie kontynuacji na co dzien.
Sobie nie prasuje praktycznie nic. Mojemu M koszule.
A resztę prasuje sobie sam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 19:12
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Dziewczyny ratujcie... Dziś pływałam w basenie na ogrodzie i mimo ze po wyjściu od razu przebrałam majtki na suche i podmyłam się płynem antybakteryjnym to jednak czuje swędzenie/ pieczenie. Co mogę z tym zrobić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 20:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI ja się zgłaszam po usg. Wszystko super. 1380g waży, wszystkie parametry jak należy, główka w dół. Niestety spojenia nie sprawdziła, musiałabym jednak do ortopedy.
Kamcia duży Twój chłopak!:)a tatuś dumny, cwaniak, bo nie on rodzi;)
Mój też, córeczka pozostaje córeczkąpirelka, Angela89, agatia, Sabina, Pysiaczek89, mychakruszyna, bisacz, kamciaelcia, Żabcia_, Malutka92, martta, A_n_k_a_80, marta258, _izunia_, mysza0406, violett lubią tę wiadomość