X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wizyty i dzieciaczki nam rosną :)
    Na szczęście przyszedl fachowiec i naprawil zmywarke w 10 min jupii. Skasowal tylko 50 zeta bo tak naprawde to zdemontowal ja rozkrecil z boku przechylil i tyle wystarczylo :) cos czujnik sie zwiesil :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się prezentujemy:
    2536c535e7ae7fe5med.jpg
    Dziś dr dermatolog powiedziała, że córka nic mi nie odebrała i, że wyglądam ładnie na chłopca, aż miło mi się zrobiło:)

Angela89, kamciaelcia, bbeczka91, agatia, Malutka92, megg, Sabina, martta, A_n_k_a_80, pirelka, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciliśmy ze szkoły rodzenia, od razu postanowiłam się poradzić w sprawie cc i wcale tak nie odsyłają pacjentek do szpitala wojewódzkiego jak twierdzi moja lekarka :P ale może być ogólny problem, że będą się bali robić znieczulenie w kręgosłup w moim przypadku i nie obejdzie się bez pełnej narkozy. Poleciła też aby się umówić na wizytę do ordynatora na konsultacje :/ co prawda mam umówione usg 3 trymestru u lekarza ze szpitala, ale lepszym pomysłem będzie ordynator... aż się znowu tym wszystkim denerwuję i martwię..

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę jak niewiele rzeczy mnie do płaczu doprowadza tak teraz wymiękam, jeszcze mi mąż oświadczył, że w pracy go nie puszczą i może mnie co najwyżej odwieźć do szpitala na cesarkę:/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla
    Tatuś jest wręcz przedumny. Ostatnio był na usg w 13 tc :D
    A dziś pan doktor spojrzal na niego i mówil że synuś po tatusiu. Następnie zrobił zdjęcie siusiaka. Podpisał na zdjęciu dla męża "siusiak" i "jajeczka "
    I wtedy mój głośno powiedział jakie duże! !to na pewno po tatusiu. A po wszystkim do siostry dzwonił się chwalić :D
    Coś w tym jest ze córeczka tatusia ale synuś to wyczekiwany potomek :D
    I Piotruś jest duży calutki (i główka i nóżka i brzuszek - wszystko na jednym poziomie 32 +
    Ale jak gin powiedział ze w 38+ przewiduje sprzęt wagę 3.5 kg to tak dużo już się nie wydaje bo emilka w tym czasie tyle ważyła. ..tak naprawdę to już niewiele czasu zostało by się przekonać na żywo ;)

A co do porodu :) mąż był wielki ale jego mama miała cc. I mnie też cc czeka :D stąd taki cwaniak :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Nie martw się tyle
    Jeszcze do cc mamy sporo czasu. Moim zdaniem warto udać się na rozmowę z ordynatorem. Przeciez nie musi to być usg. ..może na oddziale warto się spotkać. Na szkole rodzenia położna na pewno doradzi.
    Mąż też pewnie w pracy załatwi - on by nawet z nerwów w tej pracy by nie usiedział

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troszkę mnie to przerasta :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane! Czy odczuwanie ruchow bardzo bardzo niziutko jest normalne?
    Same ruchy czuje nawet pod linia wloskow, a bol nawer w samej pochwie!
    Nie ukrywam ze zmartwilo mnie to. Mam wrazenie ze mi dziecko "wypadnie"...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia na regionalnej mowia o e-coli u was

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    Od dwóch dni bardzo na dole a dziś tam się dupka znalazła :D
    Piotrek właśnie przez dwa dni inaczej dawał znać i juz wiadomo ze to ułożenie
    może Ksosia rączki cie smyraja?

U nas gin nawet na usg nie mógł stop złapać :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    Trafiłam na info o naszych remontach
    ja mieszkam na tym rynku

Ha ha
    A to kozuchow :D

Wiec ani mój rynek ani o coli nic nie wiem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 21:55

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matulu. Wole zeby sobie po brzuszku smyral :)

We wtorek wizyta takZe sie okaze :)
    Mam nadzieje ze nie wrocil do pozycji posladkowej :o

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowili przed kozuchowem :)
    Wczoraj i dzis znow byly pobrane probko do badan i w poniedzialek ma byc info :o

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    troszkę mnie to przerasta :(

Wierze ci kochana
    Ale ja na twoim miejscu walczylabym o cc w swoim szpitalu - docenia się takie mniejsze placówki no i na miejscu. Uda ci się załatwić termin. A mąż jak pozna datę na pewno coś załatwi. Mój juz się martwi ze godzinę pod drzwiami poczeka. ..juz się stresuje. Twój na pewno też to czuje i będzie chciał być z tobą i przy tobie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Mowili przed kozuchowem :)
    Wczoraj i dzis znow byly pobrane probko do badan i w poniedzialek ma byc info :o

Nasze info brzmi zakaz do odwołania. A miałam nadzieję że jutro coś się okaże :(
    Dziś kupiliśmy więcej wody w Gorzowie ale włosów nie myć do poniedziałku? ???
    Coś grubo się nadzialo. Może kogoś kryją?
    I co śmieszne. Że to bakterie coli a w wodzie brak e coli (tej najgroźniejszej ). To skąd te zakazy? Żeby podłogi nie móc umyć?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mam wrażenie, że ma to w tyłku, bo mu powiedziałam kilka dni temu że to rutynowe cięcie, a w tym terminie zostaje sam na projekcie i jak nikogo z teamu nie będzie w pracy to projekt będzie leżał, bo kolega na urlopie... zdenerwował mnie tym okrutnie, bo nawet nikogo nie będzie do kangurowania i będę leżeć po tej narkozie sama przez kilka godzin?? :(

miejscem mam się nie martwić, bo podobno się znajdzie, ale boję się tej narkozy i że mogą być jakieś problemy, bo rozmowa z anestezjologiem jest przed samym cc, a mi poleciła w szkole rodzenia wybrać się wcześniej na oddział, a nie wiem jak to załatwić żeby mnie nie zbyli :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    A główka jeszcze lepiej na dole może się wkomponowac :)
    Nie zamartwiaj się tym :D ja dlatego od początku się smieje ze nie umiem ocenić położenia małego wiec nawet nie zgaduje :D
    Teraz leży identycznie jak Emilka :D głowa pod prawymi zebrami a nogi cisną lewe żebra

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRFspytaj wprost położna jak O tym gadać albo tego innego gin z tego szpitala
    U nas na szkole rodzenia rozmawialiśmy tak samo o cc jak o porodzie sn.i to zanim wyszło która ma planowane cc
    może jakby twój mąż tym usłyszał? ?nie straszenie operacją ale ważna rola taty w takim momencie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co...patrzę na program o in vitro i myślę jak sami się staraliśmy 2 lata a teraz ten cud w brzuszku już taki duży i już raczej poronienie mu nie grozi, ma szansę zyc..i nagle obleciał mnie strach...a co jesli moje dziecko jest chore? Nie miałam prenatalnych z prawdziwego zdarzenia, tylko usg bez krwi, bez prawdopodobieństw itp. Nigdy o tym nie myślałam bo na usg zawsze wszystko ok było ale teraz zaczęłam się bać :(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zgaduje Kamciu :)
    To w zasadzie ostatni dzwonek zeby poukladaly sie jak do sn :)

A co do wody to prawdy sie nie dowiesz... Reka reke myje, a kto wie ten milczy... Standard w Polsce... I pewnie nie tylko....

Lrf co to za smuteczek. Nochal do gory :)
    Poradzisz sobie ze wszystkim a moze uda sie Zmienic termin cc tak zeby maz ju mial wiecej luzu?

‹‹ 1428 1429 1430 1431 1432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ