WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla wrote:Wy się boicie cesarek, ja się boje naturalnego. Mała ma główkę 27,6cm, matko zobaczyłam sobie na centymetrze krawieckim przyłożyłam na wrota i jak ja mam to wycisnąć?!
Ale stópkę słodką pokazała 6cm - to wycisnę
Tez sie zastanawiałam jak ta głów ma wyjsć
a ze stopka to chyba przesadziłaśmoj ma kość udowa 5,5cm
-
nick nieaktualny
-
W sumie co za roznica
Tez bym wycałowała stopkę na 6cm
Troche sie stresuje.
Dzis mam powiedzieć 'tak'.Angela89, Pysiaczek89, Sabina, Magdziulla, A_n_k_a_80, mysza0406, violett, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Ulfie super! Będzie pieknie zobaczysz, trzymam kciuki!
Super data - dzisiaj sa moje urodziny hehe
Niestety zaczely sie od pobrania moczu na posiew bo wczoraj dzwonila do mnie ginka moja ze jej sie bardzo nie podobają moje wyniki moczu i zleca posiew... ehh
Tylek nadal boli, hemoroidy mniejsze, ale dalej sa i bolą. I takie to urodziny sie szykuja w tym roku, a za oknem juz upal!Ulfenstein, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry, witam się w nowym nieznanym mi tygodniu 32. Jak to ładnie brzmi. Wiecie chyba będę tu ostatnia która spakuje torbę do szpitala bo teraz sobie uświadomiłam że nawet nie mam co w nią spakować, ba ja torby odpowiedniej nie mam
Ulfenstein, Sabina, Żabcia_, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlf super dzień
Mam nadzieję że się nie wycofać bo możesz powiedzieć "nie"
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życiamiłości i szacunku
Martta wszystkiego najlepszego 100lat!!!!!
Nie martw się pewnie dostaniesz jakieś tabsy.
Mam nadzieję że to nic groźnego.
Wybaczcie ale nie nadrobie was.
Telefon mi pada coś się z nim stało muli i wogole mam ochotę go za okno wywalić!
Do kompa nie mam dostępu.
Jestem w drodze od 5 rano nad morze będziemy się wczasowac oby pogoda nam dopisała bo zapowiada się nie ciekawie:-(
Życzę udanych wizyt
Zajrzę jak wrócę.
martta, Ulfenstein, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
W sumie to nie bede mowić 'tak', tylko cała formułkę 'świadoma praw i obowiazkow' blablabla
Czyli nie da sie powiedzieć prostego 'nie'
Wszystkiego najlepszego martta!
Ja mam urodziny za 2 tygodnie.
Nad morzem bedzie super!
Polecam sat24 - strone z chmurami
I http://pl.blitzortung.org/live_dynamic_maps.php?map=10 z burzami live.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 07:34
martta, żabka04, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ulfenstein
powodzenia
zyczenia sa przecież po uroczystości
choc u nas na ślubie było skromnie (5 osób razem z urzędniczką)to było bardzo bardzo wesoło-mąż dostał głupawki ze stresu a zaraz po nim świadkowajedno słowo go tak rozsmieszalo w przysiedze : " narzeczeni "
az w któryms momencie urzedniczka spytała, czy ma przerwać -
Ulf super powodzenia:) u nas za 4 miesiace bedzie ten dzień
Martta wszystkiego naj
martta, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Jak mi sie dziś ciężko spało nie ma czym oddychać byle do jutra ma byc 10 stopni chłodniej.
Poki co domowa klima autorstwa mojego M
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad3871620029.jpg -
nick nieaktualnyDzień dobry po ciężkiej nocy już dawno się tak nie napłakałam
agatia, babeczka ze szkoły rodzenia radziła podejść na oddział i zapytać ordynatora co i jak, bo nie wie czy przy moich problemach z kręgosłupem nie będzie potrzebna dodatkowa konsultacja z anestezjologiem, po za tym dla mnie operują takim słownictwem że czuję się jak na chińskimtroszkę martwię się czy mnie nie będą próbować zmyć, ale jeśli się uda, to przynajmniej będę miała tą cc zapewnioną w szpitalu, tylko boję się jak nie wiem tej pełnej narkozy
-
nick nieaktualnyKamcia! Chcialabym to zobaczyc hahaha
Ulfe powodzenia i no stress. A plakac tylko ze szczescia
U nas juz 8 miesiecy po slubie. I tak mam wrazenie ze to kuuupeee lat, a znajomosc trwa zaledwie 3(o! Za 18 dni stuknie nam 3 lata znajomosci
)
Dzis ma padac od ok 14 wiec zaczne prasowac2 pralki wyprane jeszcze jakies 3 ciuszkow i ze 3 kocykow o innych poerdolek...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Kamcia! Chcialabym to zobaczyc hahaha
Ulfe powodzenia i no stress. A plakac tylko ze szczescia
U nas juz 8 miesiecy po slubie. I tak mam wrazenie ze to kuuupeee lat, a znajomosc trwa zaledwie 3(o! Za 18 dni stuknie nam 3 lata znajomosci
)
Dzis ma padac od ok 14 wiec zaczne prasowac2 pralki wyprane jeszcze jakies 3 ciuszkow i ze 3 kocykow o innych poerdolek...
A już córka i jeszcze Kuba w brzuchu
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny