WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:A mialam pytac czy walizka sie sprawdza? Bo toreb nie mam. Chyba ze w 2 rozne sie spakuje... (Mala i wieksza).
Ja kupuję taką torbę z rączką i wystarczyW pierwszej ciąży miałam 2 wielkie torby
i każdy się na mnie głupio patrzył
ale teraz już wiem co tak naprawdę jest potrzebne he he
http://allegro.pl/torba-podrozna-na-kolkach-srednia-bagaz-walizka-i5709397526.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 09:12
-
nick nieaktualny
-
No nasz slub bedzie na 140 osob w praktyce bedzie pewnie ponad 100. Robimy 2 w 1 z chrzcinami
jedyny mankament to 2 miesiace po porodzie bede wielka jak beczka no ale trudno.
U mnie waga na plus 13 wiec naprawde wygladam jak swinka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela, gorszą głupotę ostatnio przeczytałam w mamusiowym czasopiśmie - przez pierwszy miesiąc życia dziecko powinno się kąpać w przegotowanej wodzie źródlanej z butelki
a ja zła matka będę w kranówce kąpać synka - do buziaka przegotowaną wodę będę miała
bo nawet ja mam problemy z cerą po takiej wodzie, a co dopiero noworodek?
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Woda przegotowana do mycia twarzy, ale do wanny? Bez przesady to już chyba wariactwo. Jestem przeciwnikiem takiego sterylnego chowania.
-
nick nieaktualnyNas położne uczulały na "wielkie torby", że personel źle na to patrzy. Ja wezme to co niezbędne dla mnie, dla bobo ponoć wszystko dają w szpitalu, ale wezmę na wszelki wypadek jedną zmianę. W razie potrzeby mąż dowiezie.
Jak macie daleko lepiej podzielić i zostawić część w samochodzie. Żeby się nie pchać od razu tabunami do rejestracji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 09:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, gorszą głupotę ostatnio przeczytałam w mamusiowym czasopiśmie - przez pierwszy miesiąc życia dziecko powinno się kąpać w przegotowanej wodzie źródlanej z butelki
a ja zła matka będę w kranówce kąpać synka - do buziaka przegotowaną wodę będę miała
bo nawet ja mam problemy z cerą po takiej wodzie, a co dopiero noworodek?