X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja 20 czerwca świętowałam 2 rocznicę ślubu a znamy się 3 lata :) A już córka i jeszcze Kuba w brzuchu
    My we wrześniu 6 rocznica, a znamy się 7,5 roku!!!!
    Kiedy to zlecialo ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksosia
    tak bardzo sie mąż smiał, ze ja juz nie wiedziałam co robić , urzędniczka powagę musiala utrzymać, choć widać było, ze jej cięzko z tym idzie :) w dodatku swiadkowa zaczeła się smiać i my z swiadkiem (jej facetem) tylko na siebie patrzelismy i nawzajem szturchalismy :D
    całe 15 minut slubu :D
    ach ten stres

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to dopiero szybki tryb, ale przyznaj ze to jest fajne. I obywa sie bez glupich pytan znajomych :)

Moj wujek jest 15 lat w zwiazku i ma 5letnie dziecko... Ile oni sie musza nasluchac o slubie, o mieszkaniu, o wszystkim......
    Raju... Glupie to ale chyba bym jezdzila po ludziach ktorzy takie pytania zadaja...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksosia
    bo ludziom sie wydaje, ze jak jest ślub, to ludzie się nie rozejda...
    jak tylko sie wprowadzilismy moj zawsze o mnie mowił zona ( i sasiedzi nie pytali), ale z czasem sasiadki sie zorientowały i spytały wprost, czy my po ślubie :) a my juz byliśmy po i szczerze odp , ze tak :) a wazne ze to tylko cywilny ?
    w kosciele tez bym wzięła z minimum osób tpowarzyszacych

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 15. Szybka przysięga w urzedzie ;)
    Potem obiadek i o 20 (mam nadzieje) fajrant :)

Dziekuje wszystkim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 08:33

Sabina, martta lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • agatia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe zatem powodzenia :)

Foxiku nie stresuj się kochana za wczasu :) pamiętaj, że lemarze jednak trochę wprawy mają i różne przypadki, także takie, jak Twój :) uszy do góry :)

Angela he he he ja też torby nie mam, spakowalam sportową dla siebie, ale jest zdecydowanie za mała, żeby zmieścić rzeczy moje i Liwki. Za skarby nie mogę sobie przypomnieć w co ja byłam spakowana z Boryskiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też krótko było, mieliśmy ślub kościelny, ale tylko najbliższa rodzina, nawet 30 osób licząc z dziećmi nie było ;) wiadomo na ceremonii kilka dodatkowych osób, bo znajomi przyszli. Mieliśmy wynajętą salę, ale był tylko obiad, deser, zimna płyta i kolacja. Nie było tańców tylko leciał nastrojowy jazzik, na co parę osób skomentowało, że ślub bez disco polo to brak tradycji ;) i wszystko ok 23 się skończyło...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mialam pytac czy walizka sie sprawdza? Bo toreb nie mam. Chyba ze w 2 rozne sie spakuje... (Mala i wieksza).

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mielismy spory.
    Rodzicom w sumie zalezalo i mezowi.
    Ja marzylam po prostu o biales sukni. Ile osob mnie w niej zobaczy to nie mialo znaczenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nigdy nie przypuszczałam, że tyle zamieszania może być przez moje niebieskie buty do ślubu :P bo sukienkę miałam 3/4

agatia, ja ogólnie jakiś kryzys przechodzę, ale mój stwierdził, że to standard, bo na szkole rodzenia nam o nim opowiadali, że się pojawia pod koniec ciąży :(

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF a niebieskie buty nie pasują? Ja uwielbiam do białej sukni kontrastowy bucik :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mieliśmy chabrowy kolor przewodni ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    my mieliśmy chabrowy kolor przewodni ;)
    No to luksio :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam do Was pytanie, jak piszecie o kilku pralkach to Wy pierzecie wszystkie ubranka czy tylko najmniejsze rozmiary? Mi póki co 56/62 jedna wychodzi, a osobno zamierzam prać pieluszki, kocyki i pościel.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieliśmy ślub z weselem na 80 osób - nie wiem czy to dużo czy mało bo byłam na takim gdzie było 150 osób. My chcieliśmy wesele dla rodziny i najbliższych przyjaciół. Nie żałuję, nawet bym powtórzyła ale z tym samym mężczyzna u boku. Tylko księdza bym zmieniła bo po ślubie okazało się że nie pasował mu nasz fotograf ( miał dredy). Ślub w malutkim kościółku co miało swoją magię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mam do Was pytanie, jak piszecie o kilku pralkach to Wy pierzecie wszystkie ubranka czy tylko najmniejsze rozmiary? Mi póki co 56/62 jedna wychodzi, a osobno zamierzam prać pieluszki, kocyki i pościel.
    Ja mam tylko małe ubranka. 56, 62 i dosłownie kilka sztuk 68. Więc upralam wszystko. Jak Karol się urodzi będę kupować większe
    Kocyki, pieluszki, ręczniki i pościel jeszcze nie pralam. Ręczników to nawet nie mam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Marta 100 lat!

Ulf dasz rade :) duzo szczescia!

Magdziulla a gdzie na to wesele? :) bo ja dzis tez, a w nocy myslalam, ze umre z bolu krzyza i wszystkiego...
    Pod Lublinem.
    Ale będę zombie 3h w nocy nie spałam, a już obudzona od 8.

Ulfe gratuluję, szybko zleci, a szkoda. Ja swój wspominam super, mieliśmy ślub, kościelny i wesele, ale rozsądne na 80osób, mam dużą rodzinę, wszystkich znałam. W tym roku stuknie nam 9 lat, od ślubu ponad 2.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Ja piore do 62 i kilka małych 68

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ręcznikach zapomniałam! :D
    ja mam dwa kupione, jeden malutki to na początek i trochę większy...

‹‹ 1431 1432 1433 1434 1435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ