X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla nas hipp wygrywa, balsam, płyn do kąpieli, słoiczki, krem na odparzenie i krem na do twarzy. Tylko ze my głównie u niemieckich sąsiadów kupujemy i cena trochę mniejsza.

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Angela każdemu służy co innego :) ile matek, dzieci tyle opinii :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba normalnie pasem po dupie (gołej!) dostanie!!!

agatia, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    No właśnie Angela każdemu służy co innego :) ile matek, dzieci tyle opinii :)
    Pewnie że tak teraz kupiliśmy wielki płyn babydream i też jest ok. Ja uwielbiam zapach hipp i może dlatego jestem do niego przywiązana

agatia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Dzierzba normalnie pasem po dupie (gołej!) dostanie!!!
    Zgadzam się !!!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Wiecie jak można obliczyć przewidywalną wagę urodzeniową?

Tego nie wiem
    Ja po prostu spytałam lekarza bo system w usg pokazuje mu różne rzeczy. U nas pokazal wagę na TP wg usg (czyli 2 tyg przed TP wg om )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) jutro wizyta już nie mogę się doczekać żeby dowiedzieć się co u maleństwa i ile waży :) rano jeszcze endokrynolog.

Dziewczyny czuje się źle z tym ze bardzo rzadko tu zaglądam i nie nadrabiam choc na fb na grupie wrzesniowa dziennie zaglądam ale to wszystko przez ciepło -większość czasu na podwórku spędzam i mam tylko fb. Tak czy owak źle mi z tym bo zżyłam się z wami i dużo pomocy od was uzyskałam a teraz olewam was :( nawet nie wiem co u was:( spróbuje co nieco nadrobić ale to i tak już nie będzie to co kiedyś:(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ja w kosciele oczywiscie stalam :/
    Wpadlam w ostatniej chwili i miejsc juz nie bylo...

Mlody mi dzis pieknie daje popalic i tu pytanie dotyczace ruchow :)

Czy zdarza was sie ze dZiecie bardzo szybko sie porusza. Sa to ruchy prZypominajace trzepot skrzydelkami... Trwa ok 3 sekund.

Ksosiu ja tak mam, ostatnio się zastanawiałam czy wszystko ok bo uczucie jakby dziecko dostali na kilka sekund drgawek. Jesli też tak masz tzn ze to normalne widocznie

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Zgadzam się !!!
    Ja Wam potrzymam ;)

Ksosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wróciliśmy z spacerku ;) znowu się gorąco robi, aż mi palce spuchły, pochodziliśmy trochę a teraz bym się nigdzie nie ruszała, a chciałam zajechać do rossmanna, z drugiej strony zastanawiam się czy nie złożyć zamówienia internetowo i mąż odbierze przy okazji :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupujecie torbę do wózka?
    Ja nie miałam zamiaru, dopóki nie zobaczyłam torby bratowej , ma Skip Hop. Jest genialna. I strasznie mi się podoba. A jej cena straszna. I jak jestem stara tak nie.mogę sobie jej wybić z głowy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie te torby są drogie, mam niby do wózka dołączoną, ale ma urwane zapięcie :P
    zobaczymy jak to wszystko w praktyce wyjdzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kupujecie torbę do wózka?
    Ja nie miałam zamiaru, dopóki nie zobaczyłam torby bratowej , ma Skip Hop. Jest genialna. I strasznie mi się podoba. A jej cena straszna. I jak jestem stara tak nie.mogę sobie jej wybić z głowy ;)
    Ja mam skip hopa kupiłam w tk maxx za 150 zł :) jestem bardzo zadowolona warta swojej nawet normalnej cenny. W smyku była jakiś czas temu za 200 zł

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wystarczała ta dołączona do wózka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja mam skip hopa kupiłam w tk maxx za 150 zł :) jestem bardzo zadowolona warta swojej nawet normalnej cenny. W smyku była jakiś czas temu za 200 zł
    Właśnie wiem. Cena zabija. Ale ta torba bratowej genialna. Pakowna, wszystko.wlezie i super wygląda. No i weź ;) gdzie ja na mojej wsi będę z nią chodzić? ;)

Mówisz że kupiłaś w tk maxx? Będę we wtorek! Musze sprawdzić, może się trafi? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już to widzę jak mój mąż idzie na spacer z taką torbą, na bank ją będzie zostawiał w domu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Właśnie wiem. Cena zabija. Ale ta torba bratowej genialna. Pakowna, wszystko.wlezie i super wygląda. No i weź ;) gdzie ja na mojej wsi będę z nią chodzić? ;)

Mówisz że kupiłaś w tk maxx? Będę we wtorek! Musze sprawdzić, może się trafi? ;)
    dla Mnie jest mega, moja torba od wózka była jedno przegrodowa i wszystko się w niej mieszalo. A tu na wszystko mam miejsce. W tk maxx nawet ostatnio widziałam, ogólnie polecam tam zobaczyć bo są też inne firmy i też nie które genialne a ceny o wiele niższe.

Lrf będzie nosił znaczy woził przy wózku. Bo w czym będzie miał pampersy i inne artykuły? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, jak wybieraliśmy wózek to jego pierwsze pytanie "czy torebkę da się odpiąć?" :D
    pewnie wszystko będzie wrzucał do kosza pod wózkiem :P

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam skip hop i bez wózka też jej używam jest genialna :) wszystko pod ręką, poukładane :) miałam 2 zwykłe i się niestety nie spisaly.

Angela89 lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A którego skip hopa macie?:)

Drugie pytanie: jak dziecko sie rodzi 58 cm to wchodzi w ubranka 56 czy juz trzeba 62?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 18:43

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 1444 1445 1446 1447 1448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ