X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla nas hipp wygrywa, balsam, płyn do kąpieli, słoiczki, krem na odparzenie i krem na do twarzy. Tylko ze my głównie u niemieckich sąsiadów kupujemy i cena trochę mniejsza.

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Angela każdemu służy co innego :) ile matek, dzieci tyle opinii :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba normalnie pasem po dupie (gołej!) dostanie!!!

agatia, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    No właśnie Angela każdemu służy co innego :) ile matek, dzieci tyle opinii :)
    Pewnie że tak teraz kupiliśmy wielki płyn babydream i też jest ok. Ja uwielbiam zapach hipp i może dlatego jestem do niego przywiązana

agatia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Dzierzba normalnie pasem po dupie (gołej!) dostanie!!!
    Zgadzam się !!!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Wiecie jak można obliczyć przewidywalną wagę urodzeniową?

Tego nie wiem
    Ja po prostu spytałam lekarza bo system w usg pokazuje mu różne rzeczy. U nas pokazal wagę na TP wg usg (czyli 2 tyg przed TP wg om )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) jutro wizyta już nie mogę się doczekać żeby dowiedzieć się co u maleństwa i ile waży :) rano jeszcze endokrynolog.

Dziewczyny czuje się źle z tym ze bardzo rzadko tu zaglądam i nie nadrabiam choc na fb na grupie wrzesniowa dziennie zaglądam ale to wszystko przez ciepło -większość czasu na podwórku spędzam i mam tylko fb. Tak czy owak źle mi z tym bo zżyłam się z wami i dużo pomocy od was uzyskałam a teraz olewam was :( nawet nie wiem co u was:( spróbuje co nieco nadrobić ale to i tak już nie będzie to co kiedyś:(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ja w kosciele oczywiscie stalam :/
    Wpadlam w ostatniej chwili i miejsc juz nie bylo...

Mlody mi dzis pieknie daje popalic i tu pytanie dotyczace ruchow :)

Czy zdarza was sie ze dZiecie bardzo szybko sie porusza. Sa to ruchy prZypominajace trzepot skrzydelkami... Trwa ok 3 sekund.

Ksosiu ja tak mam, ostatnio się zastanawiałam czy wszystko ok bo uczucie jakby dziecko dostali na kilka sekund drgawek. Jesli też tak masz tzn ze to normalne widocznie

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Zgadzam się !!!
    Ja Wam potrzymam ;)

Ksosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wróciliśmy z spacerku ;) znowu się gorąco robi, aż mi palce spuchły, pochodziliśmy trochę a teraz bym się nigdzie nie ruszała, a chciałam zajechać do rossmanna, z drugiej strony zastanawiam się czy nie złożyć zamówienia internetowo i mąż odbierze przy okazji :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupujecie torbę do wózka?
    Ja nie miałam zamiaru, dopóki nie zobaczyłam torby bratowej , ma Skip Hop. Jest genialna. I strasznie mi się podoba. A jej cena straszna. I jak jestem stara tak nie.mogę sobie jej wybić z głowy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie te torby są drogie, mam niby do wózka dołączoną, ale ma urwane zapięcie :P
    zobaczymy jak to wszystko w praktyce wyjdzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kupujecie torbę do wózka?
    Ja nie miałam zamiaru, dopóki nie zobaczyłam torby bratowej , ma Skip Hop. Jest genialna. I strasznie mi się podoba. A jej cena straszna. I jak jestem stara tak nie.mogę sobie jej wybić z głowy ;)
    Ja mam skip hopa kupiłam w tk maxx za 150 zł :) jestem bardzo zadowolona warta swojej nawet normalnej cenny. W smyku była jakiś czas temu za 200 zł

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wystarczała ta dołączona do wózka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja mam skip hopa kupiłam w tk maxx za 150 zł :) jestem bardzo zadowolona warta swojej nawet normalnej cenny. W smyku była jakiś czas temu za 200 zł
    Właśnie wiem. Cena zabija. Ale ta torba bratowej genialna. Pakowna, wszystko.wlezie i super wygląda. No i weź ;) gdzie ja na mojej wsi będę z nią chodzić? ;)

Mówisz że kupiłaś w tk maxx? Będę we wtorek! Musze sprawdzić, może się trafi? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już to widzę jak mój mąż idzie na spacer z taką torbą, na bank ją będzie zostawiał w domu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Właśnie wiem. Cena zabija. Ale ta torba bratowej genialna. Pakowna, wszystko.wlezie i super wygląda. No i weź ;) gdzie ja na mojej wsi będę z nią chodzić? ;)

Mówisz że kupiłaś w tk maxx? Będę we wtorek! Musze sprawdzić, może się trafi? ;)
    dla Mnie jest mega, moja torba od wózka była jedno przegrodowa i wszystko się w niej mieszalo. A tu na wszystko mam miejsce. W tk maxx nawet ostatnio widziałam, ogólnie polecam tam zobaczyć bo są też inne firmy i też nie które genialne a ceny o wiele niższe.

Lrf będzie nosił znaczy woził przy wózku. Bo w czym będzie miał pampersy i inne artykuły? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, jak wybieraliśmy wózek to jego pierwsze pytanie "czy torebkę da się odpiąć?" :D
    pewnie wszystko będzie wrzucał do kosza pod wózkiem :P

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam skip hop i bez wózka też jej używam jest genialna :) wszystko pod ręką, poukładane :) miałam 2 zwykłe i się niestety nie spisaly.

Angela89 lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A którego skip hopa macie?:)

Drugie pytanie: jak dziecko sie rodzi 58 cm to wchodzi w ubranka 56 czy juz trzeba 62?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 18:43

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 1444 1445 1446 1447 1448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ