WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się
jutro wizyta już nie mogę się doczekać żeby dowiedzieć się co u maleństwa i ile waży
rano jeszcze endokrynolog.
Dziewczyny czuje się źle z tym ze bardzo rzadko tu zaglądam i nie nadrabiam choc na fb na grupie wrzesniowa dziennie zaglądam ale to wszystko przez ciepło -większość czasu na podwórku spędzam i mam tylko fb. Tak czy owak źle mi z tym bo zżyłam się z wami i dużo pomocy od was uzyskałam a teraz olewam wasnawet nie wiem co u was:( spróbuje co nieco nadrobić ale to i tak już nie będzie to co kiedyś
-
Ksosia wrote:Ja w kosciele oczywiscie stalam
Wpadlam w ostatniej chwili i miejsc juz nie bylo...
Mlody mi dzis pieknie daje popalic i tu pytanie dotyczace ruchow
Czy zdarza was sie ze dZiecie bardzo szybko sie porusza. Sa to ruchy prZypominajace trzepot skrzydelkami... Trwa ok 3 sekund.
Ksosiu ja tak mam, ostatnio się zastanawiałam czy wszystko ok bo uczucie jakby dziecko dostali na kilka sekund drgawek. Jesli też tak masz tzn ze to normalne widocznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy wróciliśmy z spacerku
znowu się gorąco robi, aż mi palce spuchły, pochodziliśmy trochę a teraz bym się nigdzie nie ruszała, a chciałam zajechać do rossmanna, z drugiej strony zastanawiam się czy nie złożyć zamówienia internetowo i mąż odbierze przy okazji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Kupujecie torbę do wózka?
Ja nie miałam zamiaru, dopóki nie zobaczyłam torby bratowej , ma Skip Hop. Jest genialna. I strasznie mi się podoba. A jej cena straszna. I jak jestem stara tak nie.mogę sobie jej wybić z głowyjestem bardzo zadowolona warta swojej nawet normalnej cenny. W smyku była jakiś czas temu za 200 zł
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja mam skip hopa kupiłam w tk maxx za 150 zł
jestem bardzo zadowolona warta swojej nawet normalnej cenny. W smyku była jakiś czas temu za 200 zł
gdzie ja na mojej wsi będę z nią chodzić?
Mówisz że kupiłaś w tk maxx? Będę we wtorek! Musze sprawdzić, może się trafi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Właśnie wiem. Cena zabija. Ale ta torba bratowej genialna. Pakowna, wszystko.wlezie i super wygląda. No i weź
gdzie ja na mojej wsi będę z nią chodzić?
Mówisz że kupiłaś w tk maxx? Będę we wtorek! Musze sprawdzić, może się trafi?
Lrf będzie nosił znaczy woził przy wózku. Bo w czym będzie miał pampersy i inne artykuły? -
nick nieaktualny
-
A którego skip hopa macie?
Drugie pytanie: jak dziecko sie rodzi 58 cm to wchodzi w ubranka 56 czy juz trzeba 62?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 18:43