WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też niestety coraz cieplej się robi a było tak fajnie chłodno. Wróciliśmy od teściów z obiadu i ze spaceru.
Miałam zacząć prasowanie ubranek Krzysia bo na tygodniu dwie pralki uprałam, ale nie mam siły i nogi obrzęknięte. Zmęczona i śpiąca leżę z nogami do góry.
Dostałam od teściowej 2 butelki z Nuka 150 i 250. Na początek chyba wystarczy?
Prawie 3 letnia siostrzenica męża dała nam bodziaki i pajacyka, mówiąc że to ona wybrała dla KsywkaTeściowa opowiadała jak to mała wybierała na 110 z wielką powagą. Później uznała że to mniejsze też może być
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy tez bylismy na spacerze, placu zabaw i w sklepie na moment wrocilismy maz sie poszedl kapac , corka wcina lody a ja chyba pojde cos poogladac;)
Ja tez mialam torbe dolaczona do wozka i kurde ogolem troche jest poniszczona ale pojde z nia do tesciowej i zapytam czy cos da sie z niej zrobic zeby byla uzyteczna , bo glupie jest to ze nie mozna takiej samej dokupic osobno;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o kosmetyki to ja mam z warsztatów Johnsona 3w1 do kąpieli i oliwek oraz chusteczki. Z innych warsztatów mam płyn do kąpieli bobini. Mam też sporo próbek. Dokupilam chusteczki rada newborn 4op. Jutro zaczynam szkołę rodzenia więc pewnie i tak coś dostane. Piorę w proszku bobini i płyn do płukania również bogini.
Planuję kupić jeszcze sudocream, puder i jakiś kremem na buzię. Zobaczę co będą radzić na zajęciach. Bo tak jak piszecie ile mam i dzieci, tyle opini
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tam sobie chwalę szkołę rodzenia, trafiliśmy bardzo fajnie. Na ostatnich zajęciach z rozwoju psychoruchowego mieliśmy nawet "prawdziwe" 11-tygodniowe dziecko
ja się boję takie maleństwo podnosić, a później na lalkach ćwiczyliśmy jak takie na brzuszek kłaść czy podnosić. Ja się strasznie boję że sobie nie poradzę jak Filip się urodzi...
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:zastanawiam się też czy warto zamiennie kosmetyki używać, żeby się skóra nie przyzwyczaiła. A ta bella mama w końcu ma ten pasek kleju czy tak luźno w majtkach leży? gdzieś czytałam, że któreś podkłady tego nie mają i przez to są mało praktyczne..
jeszcze jedną przez pomyłkę otworzyłam całkiem bo myslałam że są w taką siateczke zapakowane. Haha!!
-
nick nieaktualnyagatia wrote:A może do gwiazdek takie małe próbki z pędzelkiem
https://www.dulux.pl/pl/produkty/dulux-kolory-swiata-tester
Ja używałam do ozdobeka farbe potrzebuje na pasek jako tlo pod gwiazdki,jakis brazik ☺
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Kupujecie torbę do wózka?
Ja nie miałam zamiaru, dopóki nie zobaczyłam torby bratowej , ma Skip Hop. Jest genialna. I strasznie mi się podoba. A jej cena straszna. I jak jestem stara tak nie.mogę sobie jej wybić z głowyja nie wiem czy bede kupowac. Zobacze w praniu bo mysle ze moge zwykla wsadzic pod wozek. Nie wiem czy bede chciala by mi sie cos bujalo na raczce jeszcze w podwojnym wozku.
-
nick nieaktualnyU nas znowu burza, od tygodnia popołudniowa burza to standard.
Ja kupuję kosmetyki jak są w promocji, nie stawiam na jakąś wybraną markę, płyn do kąpieli, balsam do ciała, mokre chusteczki, sudokrem, linomag i jakiś krem ochronny do buźki jak coś będzie uczulać to będziemy eliminować.
Torba dołączona do wózka na wieś mi wystarczy. -
nick nieaktualnyJa kosmetyki też mam różne, szukam tych od pierwszych dni życia. Dzisiaj kupiłam małą oliwkę Bambino do szpitala, puder Nivea, mam dwie próbki J&J do kąpieli to pozabieram do szpitala takie rzeczy i jak coś małą próbkę Sudocremu z kosmetyków. Mokre chusteczki mam z próbek 12 szt x 2 op.
-
nick nieaktualnyJa ogolem zadnych zakupow jeszcze nie mam zrobionych dla malego w sensie wyprawkowych nie mowie o wozkach i lozeczkach bo to mam po 1 dziecku
dopiero zakupy bede robic w polowie sierpnia, szybciej nie ma potzreby u mnnie bo i tak do pazdziernika musze chodzic;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 19:42