WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Angela niby już nie taka mała ale jak się ma mega syna to myśl o rocznym dziecku w połączeniu z noworodkiem to jak abstrakcja
A noo takBędzie wesoło, na szczęście mam ręce dodatkowe do pomocy
Ale i tak pojawia się myśl jak sobie poradzę - teraz to już za późno
Tysiące kobiet dają radę ja też dam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela mój Borek też ostatnio zrobił ryse przez pół telewizora, na szczęście działa i przy włączonym nie przeszkadza, a przy wyłączonym udaję, że nie widzę
Znowu dzisiaj był płacz przy płukaniu głowy, ale wreszcie zebrał siły, żeby pokazać babci, jaki jest dzielny i głowę spłukaliśmymały sukces, choć płacz najpierw był.
Młody też już śpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 22:20
Sabina, Ulfenstein, Angela89, bisacz, _izunia_, Pysiaczek89, violett, martta lubią tę wiadomość
-
Ksosia wrote:Ulf niestety ubranka ubrankom nierowne... Poprasowalam ubranka od 56 do 62 i roznica miedzy - nawet tymi samymi - roZmiarami byla kolosalna.
Wiem ze jest rożna rozmiarówka
Chodziło mi o te pierwsze ubranka. Czy sie nastawiać na te mniejsze - '56' czy na te ciut większe - '62'.
Mam tez kilka 50, nie używane, bo wszystkie dzieci w rodzinie rodziły sie większe.
I czy zdarza sie po prostu, ze dziecko zaczyna od razu od tych 'powiedzmy 62'. (Wiem ze rodzą sie giganty, dlatego spytałam o dziecko raczej w normie powiedzmy te 58cm.
Sie rozpisałam
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela mój Borek też ostatnio zrobił ryse przez pół telewizroa, ja szczęście działa u orzy włączonym nie przeszkadza, a przy wyłączonym udaję, że nie widzę
Znowu dzisiaj był płacz przy płukaniu głowy, ale wreszcie zebrał siły, żeby pokazać babci, jaki jest dzielny i głowę spłukaliśmymały sukces, choć płacz najpierw był.
Młody też już śpi
Też proszę o niecytowanie
Słodkiiiii ! Uwielbiam dzieci kiedy śpią wtedy są takie niewinneagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja córka nawet nie myśli o śnie
właśnie zaciagnela tatę na dzikie szaleństwo do pokoju
Agatia moja też miała.okres okropnego strachu przed myciem głowy. Wiesz co u nas pomagało? Mały reczniczek, którym zakrywala sobie twarz, żeby woda nie lala się na buzię. Myślę, ze dzieci w pewnym momencie zaczynają się bać że nie moga złapać oddechu, ze woda wszędzie, na buzi, mimo ze kąpiel jest uwielbiana.agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie, to tak śmiesznie, starszy prawie na wylocie (czekamy właśnie na wyniki matur), pracuje z ojcem bo ma teraz swoje najdłuższe wakacje- jest dorosły a czasem taka zazdrość przez niego przemawia i jednocześnie bardzo się cieszy z maluszka. Jak mąż odbierał z nim karton ciuszków niemowlęcych to babeczka była przekonana, że to syn zostanie tatusiem. Jak jestem gdzieś z synem na zakupach to czasem ludzie dziwnie patrzą
agatia, Magdziulla, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela trzymam kciuki, żeby bez okularów się obyło !!! Ja od września zaczynam maraton z Młodym po lekarzach w tym badanie dna oka z atropiną, nie lubię tego
Foxiku my rodzice też mali, więc i bable nie za wielkie.
Niestety okularki mamy, myślę że dostaliśmy je trochę bezsensu, nosiła dzielnie pierwsze 4 miesiące ale teraz ma bunt ( możliwe że jej już przeszkadzają szkła) Miała stwierdzoną nadwzroczność ale w granicy normy, nie dostała by okularów gdyby nie to że oczko jej zaczeło uciekać - mimo że do roku mogło.. teraz ładnie ma prosto więc liczę że nas podziękują już.