X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam jeszcze dzisiaj z Motherhood fasolkę: http://motherhood.pl/sklep/fasolka-motherhood-1/ i pieluszki flanelowe: http://motherhood.pl/sklep/flanelki-10/ z promocji ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kupione tylko ubranka, trochę kosmetyków i teraz chcę się skupić na rzeczach potrzebnych do szpitala żeby torba była gotowa w razie w.
    Wózek i łóżeczko koniec lipca-sierpień, jest jeszcze trochę czasu do połowy września :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    A którego skip hopa macie?:)

http://www.butiksmyka.pl/send-recommend/7882/ Ja mam taką :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Faaaajna :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Ja mam kupione tylko ubranka, trochę kosmetyków i teraz chcę się skupić na rzeczach potrzebnych do szpitala żeby torba była gotowa w razie w.
    Wózek i łóżeczko koniec lipca-sierpień, jest jeszcze trochę czasu do połowy września :)
    Ja na wózek czekam od maja :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamietam ze 4 lata temu jak wozek zamowilismy na poczatku maja to gotowy byl w polowie lipca

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko Ty musisz wszystko kupić x 2 więc masz trochę tych zakupów, ja jakoś to odwlekam bo jak już kupię to co ja będę przeglądać na allegro :) ostatnio wiecznie przeglądam rzeczy dla dzieci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja pamietam ze 4 lata temu jak wozek zamowilismy na poczatku maja to gotowy byl w polowie lipca
    No to właśnie u Nas też ma być w połowie lipca.. miał być na początku, ale coś się poprzesuwało :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Pirelko Ty musisz wszystko kupić x 2 więc masz trochę tych zakupów, ja jakoś to odwlekam bo jak już kupię to co ja będę przeglądać na allegro :) ostatnio wiecznie przeglądam rzeczy dla dzieci :)
    Ja mam wrażenie, że nie zdążę wszystkiego ogarnąć.. dlatego w lipcu postanowiliśmy dopiąć większość, bo nigdy nie wiadomo.. dużo tego, choć niby główne rzeczy już są.
    Jeszcze jak lekarka powiedziała ostatnio, że byleby tak dobrze było 9 tyg. to dało mi do myślenia jak mało czasu :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 20:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek kupuję używany, są czasem super okazje a że mieszkam na wsi to mój wózek najczęściej będzie ujeżdżał polne drogi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze że dzień właśnie się kończy - córka śpi.

Dzień zaliczam do nie udanych, a zapowiadał się świetnie. Początkowo byliśmy na festynie, który Tysi chyba nie przypasował bo ciągle marudziła (była jej godzina drzemki) no więc spakowaliśmy ją do auta i do domu. W aucie nie zasneła, w domu też nie. Dostała za to powera że latała w kąta w kąt i padła w wentylator.. który upadł na telewizor ( 2 lata temu uszkodziłam karniszem telewizor i kupiłam nowy 50 calowy..) i zobaczyłam wielkie rysy na nim aż zaczełam płakać - głupia ja... ale wizja kupna nowego telewizora mnie zabiła. No ale po chwili się ogarnęłam i wyczyściłam telewizor i okazało się że nie są to rysy tylko farba od wentylatora na szczęście.

Tak czy siak dzień nie był za fajny. Ale widok córki która śpi wynagradza mi wszystko.
    Proszę tylko o nie cytowanie ze zdjęciem ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8bc1f4a96d1.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 20:02

Ksosia, _izunia_, Ulfenstein, Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Wózek kupuję używany, są czasem super okazje a że mieszkam na wsi to mój wózek najczęściej będzie ujeżdżał polne drogi.
    A no to co innego ;) dostaniesz go od ręki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko na Twoim miejscu pewnie też bym wszystko ogarniała szybciej bo przy bliźniakach to większe prawdopodobieństwo szybszego rozwiązania, chociaż jakoś tak mam wrażenie, że Twoje dziewczynki tak szybko nie będą chciały wyjść :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela jaka słodka i malutka jest jeszcze Twoja Martynka - cudna..

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Pirelko na Twoim miejscu pewnie też bym wszystko ogarniała szybciej bo przy bliźniakach to większe prawdopodobieństwo szybszego rozwiązania, chociaż jakoś tak mam wrażenie, że Twoje dziewczynki tak szybko nie będą chciały wyjść :)
    Też tak myślę, że spokojnie posiedzą, ale wolę być gotowa niżeli zestresowana, że nic nie mam :D Poza tym jest coraz ciężej niżeli lżej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 20:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela lubie za zdjecie Martyni :)

I za to ze Twoje 50 cali nie zostalo uszkodzone :)

Przynajmniej czuc ze dziecko jest w domu :P co to bedzie przy dwojce?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie zostaly ostatnie 2 miesiace ktore uwazam za "bezpieczne", wrzesien to mimo wszytsko siedzenie i czekanie czy juz czy nie juz takze ja z zakupami uwijam sie do konca sierpnia, a od wrzesnia zaczyna pranie skladanie lozeczka i wozka i ukladanie ciuchow dla malego w komodzie ;)

wczesniej nie chce wystawiac nic bo cora ma 29.08 urodziny i 27.08 robimy impreze i nie chce zeby po domu walaly sie rzeczy wiaodmo , moi rodzice beda spac u nas i chyba corci chrzestna wiec wiadomo ze wole wszytsko rozlozyc po imprezie, zreszta to jest 5 minut roboty :) a miesiac wczesniej to napewno nie urodze to sie nie martwie;0

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja krolewna tez juz usnela, uwielbiam patrzec na nia jak spi ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Angela lubie za zdjecie Martyni :)

I za to ze Twoje 50 cali nie zostalo uszkodzone :)

Przynajmniej czuc ze dziecko jest w domu :P co to bedzie przy dwojce?:)

Kazałam przynieść z góry drugi telewizor :P Powiedziałam że ja za te 50 cali nie chce odpowiadać :P
    Za jakieś 5-6 lat zrobimy remont gruntowny :P Bo ściany pewnie kolorowe beda :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Angela jaka słodka i malutka jest jeszcze Twoja Martynka - cudna..

Malutki mały słodki diabełek. 82 cm i 11kg więc już nie taka mała.

‹‹ 1446 1447 1448 1449 1450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ