WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas hipp uczulil i sama się w nim mylam
ale generalnie ma dobre opinie
Ja uważam hipp za trochę przereklamowana markę i.drogą. Testowałam z Borkiem mleko, żel pod prysznic, chrupki kukurydziane, słoiczki, owocowe saszetki i batoniki. Niestety szału nie było zupełnie.
Zdecydowanie lepsze, tańsze, większe i bardziej urozmaiconym składzie były rzeczy z rossman.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 15:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dzisiaj byliśmy w sklepie dziecięcym i kupiliśmy już kilka drobnostek dla maluszków i do szpitala, ale wciąż dużo brakuje. Człowiek pierwszy raz to nie wie ile czego brać, jaki rozmiar itd. czułam się jak dziecko we mgle. No ale coś kupiłam, najwyżej dokupi mąż i dowiezie
Śruby do łóżeczka też nam się kupić udało więc skręcone na 100%! Kupiliśmy też wałek do malowania ściany i taśmę, bo chcę zrobić taki pasek w innym kolorze, a na to turkusowe gwiazdki
Ale farby nie było małej, więc kupimy gdzie indziej. W piątek jedziemy do Ikei zobaczyć na fotele i pojemniki i co tam jeszcze mają poogląda, po lekarzu.
Kupiłam podpaski Bella Mama i Maxi, myślicie że tyle opakowań starczy? Majtek też nie wiedziałam ile brać i jakie rozmiary, ale jako tako pasują. Mam 4 szt + 5 szt. Canpola. Nie wiem czy dokupować, czy nie??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/354133c931c4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b44c57a99a8.jpg -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:no wiem właśnie że hipp jest nieco droższy, ale są też kosmetyki z wyższej półki i jak zobaczyłam cenę to lekko szczęka w dół
oliwki nie będę używać, w razie problemów i ciemieniuchy mamy olej kokosowy
Pamiętam jak bezzębnemu Młodemu kupiłam chrupki kukurydziane z hippa, które były tak twarde i ostre, że kaleczyły dziąsła. A zwykłe najtańsze kukurydziane były rewelacyjnetak samo mleko, które było grudowate i ciężko się mieszało. Z enfamilem, humana czy nutramugenem nie miałam tego problemu. A gwoździem do trumny byl żel do kąpieli, który uczulił
nam hipp nie podszedł.
Bo słoiczki, saszetki owocowe są niezłe, ale drogie, a mają gorszy skład niż rossmanowskie. No i hippa są mniejsze.
Młody miał krótki czas, że tylko słoiki, domowego nie chciałi hippami pluł, a babydream jadł ze smakiem
dobrze, że krótko bo to i tak wychodzi drogo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 15:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzastanawiam się też czy warto zamiennie kosmetyki używać, żeby się skóra nie przyzwyczaiła. A ta bella mama w końcu ma ten pasek kleju czy tak luźno w majtkach leży? gdzieś czytałam, że któreś podkłady tego nie mają i przez to są mało praktyczne..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 15:28
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny