WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeej dziewczyny
my juz od 9 na nogach, ogarnelam corke i chrzesnice zjadly snaidanko a teraz siedza rysuja i ogladaja bajke
Pogoda dzis cudowna uwielbiam takie swieze, chlodne powietrze ! Za godzinke musze podskoczyc do sklepu bo po kilku dniach poza domem nie mam nic na obiad i musze kupic
Milej niedzieli -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ale tylko brzuch Cię swędział?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie raz to wygląd lepiej raz się zaognia. Byłam u dermatolog, ale rozkłada ręce, bo nic mi przepisać nie może doustnie. Jakaś maść mi przepisała, nie chciałam kupować, bo ma wit a w składzie, ale jednak dziś kupię. Wg. Niej to od temperatury, ale teraz jest chłodno, nie jestem rozgrzana, a jest masakra.
-
nick nieaktualnyJa w kosciele oczywiscie stalam
Wpadlam w ostatniej chwili i miejsc juz nie bylo...
Mlody mi dzis pieknie daje popalic i tu pytanie dotyczace ruchow
Czy zdarza was sie ze dZiecie bardzo szybko sie porusza. Sa to ruchy prZypominajace trzepot skrzydelkami... Trwa ok 3 sekund.
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Ja w kosciele oczywiscie stalam
Czy zdarza was sie ze dZiecie bardzo szybko sie porusza. Sa to ruchy prZypominajace trzepot skrzydelkami... Trwa ok 3 sekund. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:mnie dzisiaj w nocy mega swędziała stopa, oczywiście wizja w głowie, że cholestaza ciążowa... ale rano jak zobaczyłam to calą stopę mi komary pogryzły
te nasze wizje tych różnych komplikacji ciazowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 11:40
agatia lubi tę wiadomość
-
Ksosia wrote:Ja w kosciele oczywiscie stalam
Czy zdarza was sie ze dZiecie bardzo szybko sie porusza. Sa to ruchy prZypominajace trzepot skrzydelkami... Trwa ok 3 sekund.
Ja mam żaden wrażenie jakby boksował przez chwile. Kilka - kilkanaście ruchów naraz.
A czkawka to chyba takie pukanie czy pulsowanie, rytmiczne, co 3-5 sekundWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 12:06
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Czy zdarza was sie ze dZiecie bardzo szybko sie porusza. Sa to ruchy prZypominajace trzepot skrzydelkami... Trwa ok 3 sekund.
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Nareszcie burza w nocy a teraz deszcz i chłodno.
Ulf Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze ŻyciaDużo miłości i cierpliwości.
Martta Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dużo zdrowia i spełnienia marzeń
Claudiuszek ogromne gratulacje
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt zeszłotygodniowych. Piękne maluszki i śliczne brzuszki
Miłego dnia
Ulfenstein, martta, claudiuszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOrientujecie się może czy taki pakiet wystarczy, żeby wykluczyć cholestazę? http://luxmedlublin.pl/dla_pacjenta/2,18,154,18lg,2520lb,stronazb,badania-i-zabiegi,laboratorium,pelna-lista-badan,chemia-kliniczna,proby-watrobowe
Nie podobają mi się moje objawy, wolę mieć pewność, że to nie to. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wybacz, ale w końcu się uśmiałam
te nasze wizje tych różnych komplikacji ciazowych
mi od 3 dni puchna nogi, ale na szczęście w moczu nic nie wskazuje na zatrucie i do tego to swędzenie... miałam w nocy nerwa. Ale rano sama się uśmiałam, jak zobaczyłam pogryzienia i dzisiaj nic nie swedzi
Magdziulla musisz zrobic ASPAT, ALAT, fosfataze alkaliczna, bilirubina całkowita.
-
Ksosia wrote:Tak tez tak mysle ze to nie czkawka. Tym bardziej ze dosc czesto ja miewal
Teraz to cos innegoale chyba sie uspokoilam ze nie tylko moj maleńki tak ma
Ulfe stres opadl? Jak pierwsza noc poslubna ?
Hahah. Dziekuje. Dobrze
A ze częstotliwość ostatnio spadła to prawie jak pierwszy raz
Stres opadł, choć brat pokazał filmik z urzędu i wróciło
Borze. Jak nam sie ręce trzęsły. I ta do wkładania pierścionka i ta wkladajaca. I moja, i M.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 12:32