Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:26

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Jejj, u Was tez tak goraco? Dzisiaj to nie wiem juz co ze soba zrobic, mialam ambitny plan prasowania, bo sie nazbieralo, ale to chyba dopiero wieczorkiem.

Kurcze, ja niezbyt lubiw chodzic w samej koszli, lubie miec jakies spodenki, chocby krotkie, ale czy rana po porodzie mi na to pozwoli?
    U Nas rano było gorąco .Teraz pochmurnie i pada.deszcz

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny- chyba Was nie nadrobię- ten tydzień trochę miałam wycięty z życorysu, ale mogę już oficjalnie się pochwalić bo od 8h jestem dyplomowanym LOGOPEDĄ ;-) tak się cieszę ;-) Kupiłam picollo i zamierzam cały wieczór pić z tego szczęścia ;-)

Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze!

kamciaelcia, agatia, A_n_k_a_80, nick nieaktualny, Pysiaczek89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, martta, Madziuuuula, nick nieaktualny, _izunia_, bbeczka91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek
    Moje gratulacje! !

claudiuszek lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Claudiusze :) wielkie gratki :) udanego świętowania, tylko się nie upij ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff, nareszcie zrobiło się na tyle chłodno, że można wyjść na huśtawkę do ogrodu ;)
    zastanawiam się nad pójściem do kina, tylko boję się czy hałas nie będzie przeszkadzał dziecku?

Claudiuszek, gratki! :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja chodze do kina co tydzien maluszek sie bardziej wierci jak sa jakies mega halasy ale ostatnio to spi. Spokojnie polecam kino

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 20:23

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) ja dopiero wrocilam do domu od czwartku spalosmy u tesciow bo moj maz jezdzil pomagac swojemu kuzynowi, a ja z corcia tesciowej wiadomo, sezon wekowania w pelni i jestem wykonczona przez te kilka dni, naskubalam sie bobu, nalbcinalam fasoli w miedzyczasie obiad dla naszych facetow i jakies ciasto plus pozniej sprzatanie wiadomo :) dzis juz wswoim domkj w koncu w moim lozku No jesg szansa ze sie, wyspie :)

w dodatku do mojej corci przyjechala z nami chrzesnica mojego meza i dziewczyny szaleja bo zostaje u nas na noc :)

No jutro k, poniedzialek mam odpoczynek w domku a we wtorek znow jade dk tesciowej w dalszym ciagu wekowanie sloikow cahli znlw obieranie fasoli imgorsza robota vo drylowanie wisni ale co tam ptzynajmniej nudzic mi sie bedzie a zaesze esciowa sloiczki nam pod sam nos daje to teraz jak chwilowo przerwe zawodowa mam to jej pomoge :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek gratulacje!

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po!
    Bardzo fajnie i jestem zadowolona.
    Emocji przy przysiędze duuuuuzo :)
    Ręce sie trzęsły przy nakładaniu obrączek :)

kamciaelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, A_n_k_a_80, nick nieaktualny, agatia, nick nieaktualny, Pysiaczek89, claudiuszek, nick nieaktualny, martta, Madziuuuula, nick nieaktualny, marta258, _izunia_, bbeczka91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein
    Wiec juz teraz oficjalnie życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! !!!przede wszystkim ogroma miłości

Ulfenstein lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszku moje gratulacje!:)
    Gdzie robilas i czy bylas zadowolona ??? (Planuje zrobic)

Ulf ode mnie rowniez oficjalne gratulacje i duzo szczescia i radosci :*

claudiuszek, Ulfenstein, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj takie jazdy hormonalne, klutnia z mezem zaliczona, byly przeprosiny. Jestem sfrustrowana, nie dosc ze ciezarna to jeszcze z poszyta stopa. Dlugo nie ustoje bo boli stopa i to mnie frustruje ze nic nie moge zrobic dluzej sama :/ :',-(

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe niech ten dzisiejszy dzień będzie poczatkiemr cudownej podróży, pełnej miłości, wzajemnego szscunku i zrozumienia :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek moje gratulacje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek, Ulfe Ogromne gratulacje :)

claudiuszek, Ulfenstein lubią tę wiadomość

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Claudiuszku moje gratulacje!:)
    Gdzie robilas i czy bylas zadowolona ??? (Planuje zrobic)

Ulf ode mnie rowniez oficjalne gratulacje i duzo szczescia i radosci :*

dziękuję ;-) te studia choć podyplomowe naprawdę dają popalić, ale warto ;-)
    Ja robiłam w Krakowie w Centrum Studiów Podyplomowych przy Krakowskiej Akademii (kierownikiem jest dr Skoczek- wcześniej te studia prowadziła w WSFP Ignatianum, jestem zadowolona- mieliśmy kadrę naprawdę swietnych specjalistów z całej Polski). I nie było nacisku na Metodę Krakowską (tak jak na UP). Nie zastanawiaj się, polecam. B.dobra logopedia jest w Lublinie

ULF- gratulacje, wszystkiego najlepszego!!!! duzo radości z męża ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek, gratulacje. Ja tez jestem po logopedii, ale wroclawskiej na Akademii Medycznej, bardzo fajnie wspominam, choc jeszcze poki co nie mialam okazji pracowac w zawodzie.

Ulf to super, duzo szczescia w takim razie :)

Kurcze spodobaly mi sie te rzeczy na stronie rafiolka, chyba kupie dwie pizamki, koszule i stanik do karmienia. I dokupie ze 2 koszule w pepco, powinno wystarczyc chyba?

claudiuszek, Ulfenstein, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 3 koszule z italianfashion. Leza super. Sa juz wyprane i wyprasowane.

Claudiuszek bardzo daleko... Dla mnie to koniec Polski... Mieszkam na samym zachodzie, do granicy z niemcami mam 80km, wiec Krakow i Lublin odpadaja...:(
    Poznan ma kiepskie opinie...

Jeszcze to przemysle, ale dziekuje za info!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia w takim razie polecam Wroclaw - Akademie Medyczna. Tam jest logopedia kliniczna, nieliczne uczelnie w Polsce maja ten kierunek, a moim zdaniem jest duzo bogatszy niz zwykla logopedia, pozwala na prace w szpitalach, przychodniach, itp.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ ‹ 1439 1440 1441 1442 1443 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ