WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:Jejj, u Was tez tak goraco? Dzisiaj to nie wiem juz co ze soba zrobic, mialam ambitny plan prasowania, bo sie nazbieralo, ale to chyba dopiero wieczorkiem.
Kurcze, ja niezbyt lubiw chodzic w samej koszli, lubie miec jakies spodenki, chocby krotkie, ale czy rana po porodzie mi na to pozwoli? -
dziewczyny- chyba Was nie nadrobię- ten tydzień trochę miałam wycięty z życorysu, ale mogę już oficjalnie się pochwalić bo od 8h jestem dyplomowanym LOGOPEDĄ
tak się cieszę
Kupiłam picollo i zamierzam cały wieczór pić z tego szczęścia
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze!kamciaelcia, agatia, A_n_k_a_80, bisacz, Pysiaczek89, Sabina, violett, martta, Madziuuuula, mysza0406, _izunia_, bbeczka91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LRF ja chodze do kina co tydzien maluszek sie bardziej wierci jak sa jakies mega halasy ale ostatnio to spi. Spokojnie polecam kino
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 20:23
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
ja dopiero wrocilam do domu od czwartku spalosmy u tesciow bo moj maz jezdzil pomagac swojemu kuzynowi, a ja z corcia tesciowej wiadomo, sezon wekowania w pelni i jestem wykonczona przez te kilka dni, naskubalam sie bobu, nalbcinalam fasoli w miedzyczasie obiad dla naszych facetow i jakies ciasto plus pozniej sprzatanie wiadomo
dzis juz wswoim domkj w koncu w moim lozku No jesg szansa ze sie, wyspie
w dodatku do mojej corci przyjechala z nami chrzesnica mojego meza i dziewczyny szaleja bo zostaje u nas na noc
No jutro k, poniedzialek mam odpoczynek w domku a we wtorek znow jade dk tesciowej w dalszym ciagu wekowanie sloikow cahli znlw obieranie fasoli imgorsza robota vo drylowanie wisni ale co tam ptzynajmniej nudzic mi sie bedzie a zaesze esciowa sloiczki nam pod sam nos daje to teraz jak chwilowo przerwe zawodowa mam to jej pomoge -
nick nieaktualny
-
Ja juz po!
Bardzo fajnie i jestem zadowolona.
Emocji przy przysiędze duuuuuzo
Ręce sie trzęsły przy nakładaniu obrączek
kamciaelcia, Angela89, alinka, A_n_k_a_80, Ksosia, agatia, Sabina, Pysiaczek89, claudiuszek, violett, martta, Madziuuuula, mysza0406, marta258, _izunia_, bbeczka91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Claudiuszku moje gratulacje!
Gdzie robilas i czy bylas zadowolona ??? (Planuje zrobic)
Ulf ode mnie rowniez oficjalne gratulacje i duzo szczescia i radosci :*
dziękujęte studia choć podyplomowe naprawdę dają popalić, ale warto
Ja robiłam w Krakowie w Centrum Studiów Podyplomowych przy Krakowskiej Akademii (kierownikiem jest dr Skoczek- wcześniej te studia prowadziła w WSFP Ignatianum, jestem zadowolona- mieliśmy kadrę naprawdę swietnych specjalistów z całej Polski). I nie było nacisku na Metodę Krakowską (tak jak na UP). Nie zastanawiaj się, polecam. B.dobra logopedia jest w Lublinie
ULF- gratulacje, wszystkiego najlepszego!!!! duzo radości z mężaUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyClaudiuszek, gratulacje. Ja tez jestem po logopedii, ale wroclawskiej na Akademii Medycznej, bardzo fajnie wspominam, choc jeszcze poki co nie mialam okazji pracowac w zawodzie.
Ulf to super, duzo szczescia w takim razie
Kurcze spodobaly mi sie te rzeczy na stronie rafiolka, chyba kupie dwie pizamki, koszule i stanik do karmienia. I dokupie ze 2 koszule w pepco, powinno wystarczyc chyba?
claudiuszek, Ulfenstein, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam 3 koszule z italianfashion. Leza super. Sa juz wyprane i wyprasowane.
Claudiuszek bardzo daleko... Dla mnie to koniec Polski... Mieszkam na samym zachodzie, do granicy z niemcami mam 80km, wiec Krakow i Lublin odpadaja...
Poznan ma kiepskie opinie...
Jeszcze to przemysle, ale dziekuje za info! -
nick nieaktualnyKsosia w takim razie polecam Wroclaw - Akademie Medyczna. Tam jest logopedia kliniczna, nieliczne uczelnie w Polsce maja ten kierunek, a moim zdaniem jest duzo bogatszy niz zwykla logopedia, pozwala na prace w szpitalach, przychodniach, itp.
Ksosia lubi tę wiadomość