X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Italianfashion ma tez ladne szlafroczki i wlasnie w promocji legginsy ciazowe 3/4, hmm to teraz mam dylemat :p

Aaa, jednak rafiolka ma u siebie te rzeczy z italianfashion, wiec po problemie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 23:24

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Claudiuszek, gratulacje. Ja tez jestem po logopedii, ale wroclawskiej na Akademii Medycznej, bardzo fajnie wspominam, choc jeszcze poki co nie mialam okazji pracowac w zawodzie.

Ulf to super, duzo szczescia w takim razie :)

Kurcze spodobaly mi sie te rzeczy na stronie rafiolka, chyba kupie dwie pizamki, koszule i stanik do karmienia. I dokupie ze 2 koszule w pepco, powinno wystarczyc chyba?

to pewnie miałaś szansę słuchać wykładów dr Kaczan ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• martta Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek gratulacje! :-)
    Ulfie wszystkiego dobrego dla Was! ;-)

Ulfenstein, claudiuszek lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek tak, ciekawa osoba z niesamowitym podejsciem. Mielismy tez praktyki w jej gabinecie, a na zajecia czesto przyjezdzali rodzice z dzieciaczkami z calej Polski na konsultacje, takze duza wiedze przekazywala.

claudiuszek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana, co prawda jestem już jakiś czas na nogach, ale szukam pomysłu na kącik dla małego i koszul do karmienia ;) u nas dziś pochmurnie i deszczowo, a miałam naszykowaną do kościoła sukienkę, teraz widzę że będzie mi w niej za... zimno :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja w 32 tc :)
    u nas słonecznie ale zimno-termometr pokazuje 8 stopni

Skali89, Sabina, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas maż po wizycie papierosowej na balkonie stwierdzil że będzie skwar :o

Dzis mam potrzebe wizyty w kosciele wiec szykuje sie i ide.

Miłej niedzieli :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się dziś tak ociężale czuję, że nie mam nawet pomysłu jak ubrać skarpetki, jeśli jeszcze mi brzuch urośnie popadnę w rozpacz, każę sprawić sobie wózek lub taczki i nigdzie się nie ruszam, nawet w szkole rodzenia panie były zdziwione wielkością i tygodniem, w którym akurat byłam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez poranek zdecydowanie lepszy niz w ostatnich dniach, jest czym oddychac :)
    Tez sie czuje mega ociezala, a maly zaczal dosiegac juz stopkami do zeber, wiec az sie boje jego kopniaczow :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 09:07

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)
    Ale dzisiaj cudnie chłodno i deszczowo :) całą noc padało i wreszcie jest czym.oddychać :) dopiero wstałam, już dawno nie pospalam do 9 :) a Młody śpi nadal od wczoraj o 18, pogoda go zmogła.
    Udanej niedzieli.

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja w koncu mam chwilę spokoju bo wczoraj była 30 mojego męża więc miałam Sajgon ale wszystko się udało :) wytrzymałam do końca. Dziś pada w nocy burza więc można poleżeć bez skweru.
    Miłej niedzieli :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dopiero wstalam! Nie pamiętam kiedy ostatni raz spałam do 9 ;) i pewnie jeszcze bym spała, bo corka i mąż śpią, ale syn już głodny i bez pardonu mnie oklada w brzuchu :)

U nas cudnie deszczowo, jest czym.oddychać :) udanej niedzieli :)

agatia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Hej :) ja w koncu mam chwilę spokoju bo wczoraj była 30 mojego męża więc miałam Sajgon ale wszystko się udało :) wytrzymałam do końca. Dziś pada w nocy burza więc można poleżeć bez skweru.
    Miłej niedzieli :)
    Mój też miał wczoraj urodziny :)

Skali89 lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, ja ciagle na działeczce u rodziców :) dziś słonecznie ale chłodniej, bardzo przyjemnie!
    Ulfe gratulacje! Wszystkiego najlepszego!
    Martta sto lat!
    Niestety problemy z zasięgiem mam wiec nie jestem w stanie nadrabiać Was na bierząco. Ściskam mocno :*

martta, Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka a Ty juz lepiej z tymi bólami? Bo mi lepiej, a mam wrażenie ze brzuszek znowu urósł. Moze faktycznie to od rozciągania..

Sabina lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj mieliście atrakcje na plaży :) najpierw znajomi spóźnili się i czekaliśmy 30 min., potem ulewa się rozpętała i przemokliśmy na kury!! Przenieśliśmy się do domu, choć to był kawał drogi pieszo w deszczu :/

Zmęczona byłam okropnie po całym dniu, ale strasznie źle spałam. Koło 2 się obudziłam i do 5 nie mogłam zasnąć :/ kichałam, nie mogłam się ułożyć, wewnętrznie byłam jakaś zdenerwowana,dzisiaj nie mam humoru za bardzo.
    Dobrze, że choć pogoda dzisiaj chłodniejsza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Sabinka a Ty juz lepiej z tymi bólami? Bo mi lepiej, a mam wrażenie ze brzuszek znowu urósł. Moze faktycznie to od rozciągania..
    Dobrze, ze lepiej sie czujesz :) ja tez lepiej :) zupełnie inacZej sie czuję :)
    Teraz tp czuję jak boli od rozciągania ;) i krocze boli jak pochodzę.
    A o brzuchu nawet nie mów. Taaaki duży się robi :O i waga galopuje :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 10:01

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe gratuluję, wszystkiego najlepszego na nowej drodze - miłości, szacunku i zrozumienia.

Claudiuszek gratuluję obrony!

Ja wczoraj byłam na wesele do 2,30! Ale ciężko było, bo jakieś uczulenie mnie złapało i ciągle mnie swędział brzuch, chyba źle wypłukałam kieckę:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ulfe gratuluję, wszystkiego najlepszego na nowej drodze - miłości, szacunku i zrozumienia.

Claudiuszek gratuluję obrony!

Ja wczoraj byłam na wesele do 2,30! Ale ciężko było, bo jakieś uczulenie mnie złapało i ciągle mnie swędział brzuch, chyba źle wypłukałam kieckę:/

Ale tylko brzuch Cię swędział?

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Claudiuszek dla Ciebie rownież gratulacje!!
    Kurczę normalnie się gubię w tych Waszych sukcesach ;) jak kogoś pominęłam to przepraszam i nadrabiam!!

claudiuszek lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 1440 1441 1442 1443 1444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ