WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:Claudiuszek, gratulacje. Ja tez jestem po logopedii, ale wroclawskiej na Akademii Medycznej, bardzo fajnie wspominam, choc jeszcze poki co nie mialam okazji pracowac w zawodzie.
Ulf to super, duzo szczescia w takim razie
Kurcze spodobaly mi sie te rzeczy na stronie rafiolka, chyba kupie dwie pizamki, koszule i stanik do karmienia. I dokupie ze 2 koszule w pepco, powinno wystarczyc chyba?
to pewnie miałaś szansę słuchać wykładów dr Kaczan -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja się dziś tak ociężale czuję, że nie mam nawet pomysłu jak ubrać skarpetki, jeśli jeszcze mi brzuch urośnie popadnę w rozpacz, każę sprawić sobie wózek lub taczki i nigdzie się nie ruszam, nawet w szkole rodzenia panie były zdziwione wielkością i tygodniem, w którym akurat byłam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dopiero wstalam! Nie pamiętam kiedy ostatni raz spałam do 9
i pewnie jeszcze bym spała, bo corka i mąż śpią, ale syn już głodny i bez pardonu mnie oklada w brzuchu
U nas cudnie deszczowo, jest czym.oddychaćudanej niedzieli
agatia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Hej
ja w koncu mam chwilę spokoju bo wczoraj była 30 mojego męża więc miałam Sajgon ale wszystko się udało
wytrzymałam do końca. Dziś pada w nocy burza więc można poleżeć bez skweru.
Miłej niedzieliSkali89 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, ja ciagle na działeczce u rodziców
dziś słonecznie ale chłodniej, bardzo przyjemnie!
Ulfe gratulacje! Wszystkiego najlepszego!
Martta sto lat!
Niestety problemy z zasięgiem mam wiec nie jestem w stanie nadrabiać Was na bierząco. Ściskam mocno :*martta, Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyMy wczoraj mieliście atrakcje na plaży
najpierw znajomi spóźnili się i czekaliśmy 30 min., potem ulewa się rozpętała i przemokliśmy na kury!! Przenieśliśmy się do domu, choć to był kawał drogi pieszo w deszczu
Zmęczona byłam okropnie po całym dniu, ale strasznie źle spałam. Koło 2 się obudziłam i do 5 nie mogłam zasnąćkichałam, nie mogłam się ułożyć, wewnętrznie byłam jakaś zdenerwowana,dzisiaj nie mam humoru za bardzo.
Dobrze, że choć pogoda dzisiaj chłodniejsza. -
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Sabinka a Ty juz lepiej z tymi bólami? Bo mi lepiej, a mam wrażenie ze brzuszek znowu urósł. Moze faktycznie to od rozciągania..
ja tez lepiej
zupełnie inacZej sie czuję
Teraz tp czuję jak boli od rozciąganiai krocze boli jak pochodzę.
A o brzuchu nawet nie mów. Taaaki duży się robii waga galopuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 10:01
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfe gratuluję, wszystkiego najlepszego na nowej drodze - miłości, szacunku i zrozumienia.
Claudiuszek gratuluję obrony!
Ja wczoraj byłam na wesele do 2,30! Ale ciężko było, bo jakieś uczulenie mnie złapało i ciągle mnie swędział brzuch, chyba źle wypłukałam kieckę -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ulfe gratuluję, wszystkiego najlepszego na nowej drodze - miłości, szacunku i zrozumienia.
Claudiuszek gratuluję obrony!
Ja wczoraj byłam na wesele do 2,30! Ale ciężko było, bo jakieś uczulenie mnie złapało i ciągle mnie swędział brzuch, chyba źle wypłukałam kieckę
Ale tylko brzuch Cię swędział?