X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Italianfashion ma tez ladne szlafroczki i wlasnie w promocji legginsy ciazowe 3/4, hmm to teraz mam dylemat :p

Aaa, jednak rafiolka ma u siebie te rzeczy z italianfashion, wiec po problemie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 23:24

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Claudiuszek, gratulacje. Ja tez jestem po logopedii, ale wroclawskiej na Akademii Medycznej, bardzo fajnie wspominam, choc jeszcze poki co nie mialam okazji pracowac w zawodzie.

Ulf to super, duzo szczescia w takim razie :)

Kurcze spodobaly mi sie te rzeczy na stronie rafiolka, chyba kupie dwie pizamki, koszule i stanik do karmienia. I dokupie ze 2 koszule w pepco, powinno wystarczyc chyba?

to pewnie miałaś szansę słuchać wykładów dr Kaczan ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• martta Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek gratulacje! :-)
    Ulfie wszystkiego dobrego dla Was! ;-)

Ulfenstein, claudiuszek lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek tak, ciekawa osoba z niesamowitym podejsciem. Mielismy tez praktyki w jej gabinecie, a na zajecia czesto przyjezdzali rodzice z dzieciaczkami z calej Polski na konsultacje, takze duza wiedze przekazywala.

claudiuszek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana, co prawda jestem już jakiś czas na nogach, ale szukam pomysłu na kącik dla małego i koszul do karmienia ;) u nas dziś pochmurnie i deszczowo, a miałam naszykowaną do kościoła sukienkę, teraz widzę że będzie mi w niej za... zimno :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja w 32 tc :)
    u nas słonecznie ale zimno-termometr pokazuje 8 stopni

Skali89, Sabina, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas maż po wizycie papierosowej na balkonie stwierdzil że będzie skwar :o

Dzis mam potrzebe wizyty w kosciele wiec szykuje sie i ide.

Miłej niedzieli :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się dziś tak ociężale czuję, że nie mam nawet pomysłu jak ubrać skarpetki, jeśli jeszcze mi brzuch urośnie popadnę w rozpacz, każę sprawić sobie wózek lub taczki i nigdzie się nie ruszam, nawet w szkole rodzenia panie były zdziwione wielkością i tygodniem, w którym akurat byłam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez poranek zdecydowanie lepszy niz w ostatnich dniach, jest czym oddychac :)
    Tez sie czuje mega ociezala, a maly zaczal dosiegac juz stopkami do zeber, wiec az sie boje jego kopniaczow :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 09:07

• agatia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)
    Ale dzisiaj cudnie chłodno i deszczowo :) całą noc padało i wreszcie jest czym.oddychać :) dopiero wstałam, już dawno nie pospalam do 9 :) a Młody śpi nadal od wczoraj o 18, pogoda go zmogła.
    Udanej niedzieli.

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja w koncu mam chwilę spokoju bo wczoraj była 30 mojego męża więc miałam Sajgon ale wszystko się udało :) wytrzymałam do końca. Dziś pada w nocy burza więc można poleżeć bez skweru.
    Miłej niedzieli :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dopiero wstalam! Nie pamiętam kiedy ostatni raz spałam do 9 ;) i pewnie jeszcze bym spała, bo corka i mąż śpią, ale syn już głodny i bez pardonu mnie oklada w brzuchu :)

U nas cudnie deszczowo, jest czym.oddychać :) udanej niedzieli :)

agatia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Hej :) ja w koncu mam chwilę spokoju bo wczoraj była 30 mojego męża więc miałam Sajgon ale wszystko się udało :) wytrzymałam do końca. Dziś pada w nocy burza więc można poleżeć bez skweru.
    Miłej niedzieli :)
    Mój też miał wczoraj urodziny :)

Skali89 lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, ja ciagle na działeczce u rodziców :) dziś słonecznie ale chłodniej, bardzo przyjemnie!
    Ulfe gratulacje! Wszystkiego najlepszego!
    Martta sto lat!
    Niestety problemy z zasięgiem mam wiec nie jestem w stanie nadrabiać Was na bierząco. Ściskam mocno :*

martta, Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka a Ty juz lepiej z tymi bólami? Bo mi lepiej, a mam wrażenie ze brzuszek znowu urósł. Moze faktycznie to od rozciągania..

Sabina lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj mieliście atrakcje na plaży :) najpierw znajomi spóźnili się i czekaliśmy 30 min., potem ulewa się rozpętała i przemokliśmy na kury!! Przenieśliśmy się do domu, choć to był kawał drogi pieszo w deszczu :/

Zmęczona byłam okropnie po całym dniu, ale strasznie źle spałam. Koło 2 się obudziłam i do 5 nie mogłam zasnąć :/ kichałam, nie mogłam się ułożyć, wewnętrznie byłam jakaś zdenerwowana,dzisiaj nie mam humoru za bardzo.
    Dobrze, że choć pogoda dzisiaj chłodniejsza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Sabinka a Ty juz lepiej z tymi bólami? Bo mi lepiej, a mam wrażenie ze brzuszek znowu urósł. Moze faktycznie to od rozciągania..
    Dobrze, ze lepiej sie czujesz :) ja tez lepiej :) zupełnie inacZej sie czuję :)
    Teraz tp czuję jak boli od rozciągania ;) i krocze boli jak pochodzę.
    A o brzuchu nawet nie mów. Taaaki duży się robi :O i waga galopuje :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 10:01

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe gratuluję, wszystkiego najlepszego na nowej drodze - miłości, szacunku i zrozumienia.

Claudiuszek gratuluję obrony!

Ja wczoraj byłam na wesele do 2,30! Ale ciężko było, bo jakieś uczulenie mnie złapało i ciągle mnie swędział brzuch, chyba źle wypłukałam kieckę:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ulfe gratuluję, wszystkiego najlepszego na nowej drodze - miłości, szacunku i zrozumienia.

Claudiuszek gratuluję obrony!

Ja wczoraj byłam na wesele do 2,30! Ale ciężko było, bo jakieś uczulenie mnie złapało i ciągle mnie swędział brzuch, chyba źle wypłukałam kieckę:/

Ale tylko brzuch Cię swędział?

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Claudiuszek dla Ciebie rownież gratulacje!!
    Kurczę normalnie się gubię w tych Waszych sukcesach ;) jak kogoś pominęłam to przepraszam i nadrabiam!!

claudiuszek lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 1440 1441 1442 1443 1444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ