WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla wrote:Brzuch i trochę piersi. Pewnie od ciepła albo spociłam się, bo jak się ochłodziło było lepiej. Ale dziś moja wysypka, którą mam już ponad tydzień - była tylko na nodze jest masakryczna druga noga, ręce, wygląda okropnie:/
-
Ulf wszystkiego najlepszego:) gratulacje claudiuszek
My jedziemy do smyka pooglądać wyprawkę bo my już dalej nic nie mamy a już rozmawiamy co trzeba to sukcesdeszczyk kropli ale w miarę fajnie jest także można działać
I tak się dziwię ze mogę chodzić bo 2 dni w kuchni siedziałam wczoraj imprezka do 3 ale jeszcze mam energię :)pewnie wieczorem padnieUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:A może go od płynu do płukania ? Mnie ostatnio też wysypalo .
Swędzenie brzucha to jednorazowe pewnie po płynie, ale wysypka grubsza sprawa.
Ulfe fajnie, długo będziecie wspominali, my wczoraj byliśmy na weselu i już nas wzięło, żeby obejrzeć nagranie z Naszego:)
W zamian za to, że ja się wczoraj pomęczyłam do 2 na weselu dziś leżę, a mąż gotuje i usługuje:) -
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczęta
Ksosia
Mój Marcel tez czasami tak szybko sie rusza, ale to chyba normalne, chociaz tak jak Ty juz sie zaczynałam martwić, ze moze zaplątał sie w pępowinę? Ale robi tak juz od jakiegoś dluzszego czasu.
Co do czkawki, to na pewno nie to. U mojego Małego czkawka trwa około 6-8 minut i to sa takie rytmiczne, delikatne pukniecia co pare sekund i ja to czuje w dole na linii włosów, bo Mały ma tam główkęMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:magdziulla
ale byłaś u dermatologa- i co powiedział? -
Witam sie i ja nas dziś zbudzil kotełek, zwalila talerz i potlukla, tak się przestraszyła, ze nam po twarzach przeleciala! Najpier dostal M ma szrame na twarzy i 2 na glowie, ja zdążyłam sie zasłonić ręką wiec tylko reka podrapana. Taki to piekny poranek z siersciuchem
Dzis mamy impreze rodzinną wiec bedzie, ze ja M bije -
nick nieaktualnyA ja dzis mam jakis smutny dzien...chyba hormony mi szaleja bo siedze imysle o jais totalnycn pierdolach..... i w ogole co 5 minjt najlepiej bym plakala i to o wszystko. Doslownie.... niech juz te ostatniee 3 miesiace szybciej mina bo ta ciaza chyba nie sluzy mojemu mozgowi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia
masz racje czlowiek caly czas sie czegos nowego uczy i okres ciazy co chwila nas zaskakujemoze faktycznie wkroczenie w ten etap niesie za soba takie a nie inne emocje, musze splkojnie to przeczekac az minie i znow zawita slonce do mojej glowy
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla przy cholestazie nie ma wysypki, ani zmian skórnych. Zazwyczaj swędzenie zaczyna się od stóp i dłoni, a potem swedzi całe ciało. W pierwszej ciąży miałam wysypkę i ma wszelki wielki robiłam badania pod kątem cholestazy. Ale dermatolog powiedziała, że to typowe zmiany ciążowe i faktycznie dzień po cc wysypki nie było i nic nie swedziało. Mówiła, że to róża albo.rumień ciążowy dokładnie nie pamiętam. Ale dla świętego spokoju lepiej sprawdzić wiadomo
Też się martwię o Dzierzbe bo zero info od niej
U nas znowu robi się upał wrrrr, a było tak przyjemnie chłodno. Miałam nadzieję, że chociaż jeden dzień będzie do zniesienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na start dla malego bede kupowac : sudocrem, kremik bambino, zel i szampon 2w1 dla dzieci bambino, mokre chusteczki, i oliwke mala z bambino i jakies delikatne mydelko zapewne tez bambino. Proszek do prania dzidziuś.
i na poczatek nic wiecej nie kupuje, jeslimcos bedzie pottzebne to dokupie. Ja osobiscie nie jestem fanem tony kosmetykow dla malych dziec. I nie kupuje nic na zapas, bo to nie te czasy wszystko w sklepach jest to kwestia 10 minut i potrzebny produkt mamy w domudla corki ez tylko kupowalam to co wymienilam wyzej i w zupelnosci wystarczylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 14:35
-
nick nieaktualnyja myślałam kupić coś do kąpieli z hippa lub baby dream, chusteczki nawilżane na wyjścia lub od czasu do czasu, bepanthan i coś na buzię ochronnego, bo jednak mieszkam w górach i tutaj różnie z tą pogodą
nie wiem czy czymś smarować maluszka po kąpieli. Sudocremu mam próbkę i nie będę kupować. Czy o niczym nie zapomniałam?