WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A może go od płynu do płukania ? Mnie ostatnio też wysypalo .Magdziulla wrote:Brzuch i trochę piersi. Pewnie od ciepła albo spociłam się, bo jak się ochłodziło było lepiej. Ale dziś moja wysypka, którą mam już ponad tydzień - była tylko na nodze jest masakryczna druga noga, ręce, wygląda okropnie:/
-
Ulf wszystkiego najlepszego:) gratulacje claudiuszek

My jedziemy do smyka pooglądać wyprawkę bo my już dalej nic nie mamy a już rozmawiamy co trzeba to sukces
deszczyk kropli ale w miarę fajnie jest także można działać 
I tak się dziwię ze mogę chodzić bo 2 dni w kuchni siedziałam wczoraj imprezka do 3 ale jeszcze mam energię :)pewnie wieczorem padnie
Ulfenstein lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnywłaśnie nic nie zmieniałam, cały czas próbuję zaobserwować po czym to się zaognia i nie widzę zależności.Strazaczka1990 wrote:A może go od płynu do płukania ? Mnie ostatnio też wysypalo .
Swędzenie brzucha to jednorazowe pewnie po płynie, ale wysypka grubsza sprawa.
Ulfe fajnie, długo będziecie wspominali, my wczoraj byliśmy na weselu i już nas wzięło, żeby obejrzeć nagranie z Naszego:)
W zamian za to, że ja się wczoraj pomęczyłam do 2 na weselu dziś leżę, a mąż gotuje i usługuje:) -
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczęta

Ksosia
Mój Marcel tez czasami tak szybko sie rusza, ale to chyba normalne, chociaz tak jak Ty juz sie zaczynałam martwić, ze moze zaplątał sie w pępowinę? Ale robi tak juz od jakiegoś dluzszego czasu.
Co do czkawki, to na pewno nie to. U mojego Małego czkawka trwa około 6-8 minut i to sa takie rytmiczne, delikatne pukniecia co pare sekund i ja to czuje w dole na linii włosów, bo Mały ma tam główkę
Marcelek ❤️❤️

Mikuś

-
nick nieaktualnyByłam, co prawda mam wątpliwość co do jej oceny, bo badała mnie zza biurka, nawet nie podeszła. No ale pierwsza reakcja, że ciąża to sterydów mi nie przepisze, wg niej to od temperatury, pytała o uczulenia, ale ja nigdy badań nie robiłam.kamciaelcia wrote:magdziulla
ale byłaś u dermatologa- i co powiedział? -
Witam sie i ja nas dziś zbudzil kotełek, zwalila talerz i potlukla, tak się przestraszyła, ze nam po twarzach przeleciala! Najpier dostal M ma szrame na twarzy i 2 na glowie, ja zdążyłam sie zasłonić ręką wiec tylko reka podrapana. Taki to piekny poranek z siersciuchem

Dzis mamy impreze rodzinną wiec bedzie, ze ja M bije
-
nick nieaktualnyA ja dzis mam jakis smutny dzien...chyba hormony mi szaleja bo siedze imysle o jais totalnycn pierdolach..... i w ogole co 5 minjt najlepiej bym plakala i to o wszystko. Doslownie.... niech juz te ostatniee 3 miesiace szybciej mina bo ta ciaza chyba nie sluzy mojemu mozgowi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia
masz racje czlowiek caly czas sie czegos nowego uczy i okres ciazy co chwila nas zaskakuje
moze faktycznie wkroczenie w ten etap niesie za soba takie a nie inne emocje, musze splkojnie to przeczekac az minie i znow zawita slonce do mojej glowy
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla przy cholestazie nie ma wysypki, ani zmian skórnych. Zazwyczaj swędzenie zaczyna się od stóp i dłoni, a potem swedzi całe ciało. W pierwszej ciąży miałam wysypkę i ma wszelki wielki robiłam badania pod kątem cholestazy. Ale dermatolog powiedziała, że to typowe zmiany ciążowe i faktycznie dzień po cc wysypki nie było i nic nie swedziało. Mówiła, że to róża albo.rumień ciążowy dokładnie nie pamiętam. Ale dla świętego spokoju lepiej sprawdzić wiadomo

Też się martwię o Dzierzbe bo zero info od niej
U nas znowu robi się upał wrrrr, a było tak przyjemnie chłodno. Miałam nadzieję, że chociaż jeden dzień będzie do zniesienia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na start dla malego bede kupowac : sudocrem, kremik bambino, zel i szampon 2w1 dla dzieci bambino, mokre chusteczki, i oliwke mala z bambino i jakies delikatne mydelko zapewne tez bambino. Proszek do prania dzidziuś.
i na poczatek nic wiecej nie kupuje, jeslimcos bedzie pottzebne to dokupie. Ja osobiscie nie jestem fanem tony kosmetykow dla malych dziec. I nie kupuje nic na zapas, bo to nie te czasy wszystko w sklepach jest to kwestia 10 minut i potrzebny produkt mamy w domu
dla corki ez tylko kupowalam to co wymienilam wyzej i w zupelnosci wystarczylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 14:35
-
nick nieaktualnyja myślałam kupić coś do kąpieli z hippa lub baby dream, chusteczki nawilżane na wyjścia lub od czasu do czasu, bepanthan i coś na buzię ochronnego, bo jednak mieszkam w górach i tutaj różnie z tą pogodą
nie wiem czy czymś smarować maluszka po kąpieli. Sudocremu mam próbkę i nie będę kupować. Czy o niczym nie zapomniałam?

do jyska lub pepco po jakieś pudełka i do rossmanna po kilka rzeczy do wyprawki 

[